Manufacture

Pabrik Optik '

Kami parantos komitmen pikeun ngadamel serise komponén optik berbasis kristal salami langkung ti 12 taun, khususna dina file optik nonlinear.

Manufacture

Ngolah optik

Kami ngagaduhan tim utama insinyur pikeun ngolah komponén optik, anu ngagaduhan pangalaman euyeub dina motong sareng ngagosok.

Manufacture

Palapis optik

Dina raraga minuhan sarat palapis masing-masing tina rupa-rupa aplikasi pikeun unggal palanggan, urang ulah lirénkeun léngkah pikeun paningkatan kualitas palapis ogé.

Manufacture

Pamariksaan optik

Masing-masing elemen dirawat kalayan saé sateuacan dikintunkeun ka konsumén. Pikeun tujuan ieu, urang biasana mariksa kualitas permukaan handapeun pembesar 100 kali sareng syarat pamariksaan individu sapertos bentuk balok sareng WFD ogé ditampi numutkeun pesenan.

Manufacture

Perbaikan optik '

Pikeun nyocogkeun ka aplikasi anu unik, sapertos kakuatan tinggi, kristal panginten tiasa rusak nalika prosesi ieu, kami ogé nyayogikeun jasa réparasi propésional pikeun konsumén.

Manufacture

Konsultasi téknis

Upami anjeun henteu yakin kumaha mendesain sistem anjeun atanapi bahan naon anu tiasa dianggo dina aplikasi ieu, tong hariwang, kami gaduh insinyur anu tiasa nyayogikeun konsultasi profesional gratis. Ngan ukur kersa naros.

Jasa Urang

DIEN TECH nyayogikeun kristal laser 1-2um, sapertos, Nd : YAG 、 Nd : Ce : YAG 、 Yb : YAG 、 Nd : YAP 、 Nd : YVO4. 2 ~ 3um kristal laser : sapertos : Ho : YAG 、 Ho : YAP 、 CTH : YAG 、 Er: YAG 、 Er : YSGG 、 Cr , Er : YSGG 、 Fe : ZnSe 、 Cr : ZnSe. Panjang kristal panjang gelombang NLO, sapertos : ZGP 、 AGS 、 AGSE 、 AGISE 、 CdSe. Ogé komponén optik sareng alat-alat optik dumasar kristal.
Kamampuh kami kalebet pembuatan unsur optik ', prosés, palapis, perbaikan sareng kami sanggup ngabantosan palanggan kalayan sét solusi sistem laser sareng konsultasi téknis. Upami anjeun ngagaduhan sarat, kami senang ngabantosan.

c26ea035aec1364813724d5f4727d39