Kristal TGG


  • Formula Kimia: Tb3Ga5O12
  • Parameter kisi: a = 12.355Å
  • Metode Tumuwuhna: Czochralski
  • Kapadetan: 7.13g / cm3
  • Mohs karasa: 8
  • Titik lebur: 1725
  • Indéks réfraktif: 1,954 jam 1064nm
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    Pidéo

    TGG mangrupikeun kristal magneto-optik anu hadé anu dianggo dina sababaraha alat Faraday (Rotator sareng Isolator) dina kisaran 400nm-1100nm, henteu kalebet 475-500nm.
    Kaunggulan tina TGG:
    Konstanta Verdet ageung (35 Rad T-1 m-1)
    Karugian optik rendah (<0,1% / cm)
    Konduktivitas termal tinggi (7.4W m-1 K-1).
    Ambang karusakan laser tinggi (> 1GW / cm2)

    TGG tina Pasipatan

    Formula Kimia Tb3Ga5O12
    Kisi Parameter a = 12.355Å
    Metode Tumuwuh Czochralski
    Kapadetan 7.13g / cm3
    Mohs karasa 8
    Titik lebur 1725
    Indéks réfraktif 1,954 jam 1064nm

    Aplikasi:

    Orientasi [111]± 15 ′
    Distorsi Wavefront / 8
    Babandingan Rusak 30dB
    Toleransi diaméterna + 0.00mm / -0.05mm
    Panjang Toleransi + 0.2mm / -0.2mm
    Chamfer 0.10mm @ 45 °
    Flatness / 10 @ 633nm
    Paralelisme 30 ″
    Kasempetan 5 ′
    Kualitas Permukaan 10/5
    Palapis AR 0,2%