Kristal AgGaSe2


  • Struktur Kristal: Tetragonal
  • Parameter sél: a = 5,992 Å, c = 10.886 Å
  • Titik lebur: 851 ° C
  • Kapadetan: 5,700 g / cm3
  • Mohs karasa: 3-3.5
  • Koefisién nyerep: <0,05 cm-1 @ 1.064 µm
    <0,02 cm-1 @ 10.6 µm
  • Konstanta Diéléktrik Relatif @ 25 MHz: ε11s = 10.5
    ε11t = 12.0
  • Koefisien Ékspansi Termal: || C: -8,1 x 10-6 / ° C
    ⊥C: +19,8 x 10-6 / ° C
  • Konduktivitas termal: 1,0 W / M / ° C
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Pidéo

    Kristal AgGaSe2 gaduh pasisian band dina 0,73 sareng 18 µm. Kisaran transmisi na gunana (0,9-16 µm) sareng kamampuan cocog fase lega nyayogikeun poténsi anu hadé pikeun aplikasi OPO nalika dipompa ku sababaraha rupa laser anu béda. Ngepaskeun dina jarak 2,5-12 µm parantos diala nalika ngompa ku Ho: laser YLF di 2.05 µm; ogé operasi teu cocog sareng fase anu teu kritis (NCPM) dina waktos 1.9-5.5 µm nalika ngompa dina 1.4-1.55 µm. AgGaSe2 (AgGaSe2) parantos kabuktosan janten kristal dobel frékuénsi épisién pikeun radiasi laser laser infra merah.
    Aplikasi:
    • Generik harmonik kadua dina CO sareng CO2 - laser
    • Osilator paramétrik optik
    • Generator frékuénsi anu béda ka daérah infra merah tengah dugi ka 18 um.
    • Pergaulan Frékuénsi di daérah IR tengah

    Bagian silang standar nyaéta 8x 8mm, 5 x 5mm, panjangna Crystal tina 1 dugi ka 30 mm. Ukuran khusus ogé sayogi nalika pamundut.

    Pasipatan dasar
    Struktur Kristal Tetragonal
    Parameter sél a = 5,992 Å, c = 10.886 Å
    Titik lebur 851 ° C
    Kapadetan 5,700 g / cm3
    Mohs karasa 3-3.5
    Koefisién nyerep <0,05 cm-1 @ 1.064 µm <0,02 cm-1 @ 10.6 µm
    Konstanta Diéléktrik Relatif @ 25 MHz ε11s = 10.5 ε11t = 12.0
    Koefisien Ékspansi Termal || C: -8.1 x 10-6 / ° C ⊥C: +19.8 x 10-6 / ° C
    Konduktivitas termal 1,0 W / M / ° C

    Pasipatan optik liniér

    Rentang Transparansi

    0.73-18.0 um

    Indéks référaktif @ 1.064 um @ 5.300 um @ 10.60 um

    henteu 2.7010 2.6134 2.5912

    ne 2.6792 2.5808 2.5579

    Koefisién Terapi-Optik

    dno / dt = 15.0 x 10-5 / ° C dne / dt = 15.0 x 10-5 / ° C

    Persamaan Sellmeier (ʎ dina um) no2 = 4.6453 + 2.2057 / (1-0.1879 / ʎ2) + 1.8577 / (1-1600 / ʎ2) ne2 = 5.2912 + 1.3970 / (1-0.2845 / ʎ2) + 1.9282 / (1-16007 / ʎ2)

    Pasipatan optik Nonlinear

    Koefisien NLO @ 10.6 um d36 = d24 = d15 = 39.5 pm / V
    Koefisién Éléktronika optik Linear Y41T = 4,5 pm / V Y63T = 3.9 pm / V
    Ambang Ruksakna @ ~ 10 ns, 1.064 um 20-30 MW / cm2 (permukaan)

    Pasipatan Téknis

    Kasabaran dimensi (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L + 1 mm / -0,5 mm)
    Bukaan bukaan > 90% daerah pusat
    Flatness λ / 8 @ 633 nm pikeun T> = 1 mm
    Kualitas Permukaan Ngeruk / ngagali 60-40 saatos palapis
    Paralelisme langkung saé tibatan 30 detik detik
    Kasempetan 10 menit arc
    Akurasi oréntasi <30 "