Kristal AGSe(AgGaSe2).


  • Struktur Kristal:Tétragonal
  • Parameter sél:a=5.992 Å, c=10.886 Å
  • Titik lebur:851 °C
  • kapadetan:5.700 g/cm3
  • Karasa Mohs:3-3.5
  • Koéfisién nyerep: <0,05 cm-1 @ 1,064 µm
    <0,02 cm-1 @ 10,6 µm
  • Konstanta diéléktrik rélatif @ 25 MHz:ε11s=10,5
    ε11t=12.0
  • Koéfisién ékspansi termal:||C: -8,1 x 10-6 /°C
    ⊥C: +19,8 x 10-6 /°C
  • Konduktivitas termal:1.0 W/M/°C
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Video

    Daptar saham

    DIEN TECH nyayogikeun kristal AgGaSe2 (AGSe) gaduh ujung pita dina 0,73 sareng 18 µm.Rentang transmisi mangpaatna (0.9–16 µm) jeung kamampuhan cocog fase lega nyadiakeun poténsi alus teuing pikeun aplikasi OPO nalika dipompa ku rupa-rupa lasers béda.
    AgGaSe2 (AGSe) kristal tuning dina 2.5–12 µm geus diala nalika ngompa ku Ho: YLF laser dina 2.05 µm;ogé operasi pencocokan fase non-kritis (NCPM) dina 1.9–5.5 µm nalika ngompa dina 1.4–1.55 µm.
    Kristal AgGaSe2 (AGSe) parantos dibuktikeun janten kristal ganda frekuensi anu efisien pikeun radiasi laser CO2 infra red.

    Aplikasi AGSe:
    • Generasi kadua harmonik on CO jeung CO2 - laser
    • osilator paramétrik optik
    • generator frékuénsi béda jeung wewengkon infra red tengah nepi ka 18 um.
    • Pergaulan frékuénsi di wewengkon IR tengah

    Bagian melintang standar nyaéta 8x 8mm, 5 x 5mm, panjangna Kristal ti 1 dugi ka 30 mm.ukuran custom oge sadia on pamundut.

    sipat dasar
    Struktur Kristal Tétragonal
    Parameter sél a=5.992 Å, c=10.886 Å
    Titik lebur 851 °C
    Kapadetan 5.700 g/cm3
    Mohs teu karasa 3-3.5
    Koéfisién nyerep <0,05 cm-1 @ 1,064 µm <0,02 cm-1 @ 10,6 µm
    Konstanta diéléktrik relatif @ 25 MHz ε11s=10,5 ε11t=12,0
    Koéfisién ékspansi termal ||C: -8,1 x 10-6 /°C ⊥C: +19,8 x 10-6 /°C
    Konduktivitas termal 1.0 W/M/°C

    Sipat optik linier

    Rentang Transparansi

    0,73-18,0 um

    Indéks réfraktif @ 1,064 um @ 5,300 um @ 10,60 um

    euweuh 2.7010 2.6134 2.5912

    teu 2.6792 2.5808 2.5579

    Koéfisién Thermo-optik

    dno/dt=15,0 x 10-5/°C dne/dt=15,0 x 10-5/°C

    Persamaan Sellmeier ( ʎ dina um) no2=4,6453+2,2057/(1-0,1879/ʎ2)+1,8577/(1-1600/ʎ2) ne2=5,2912+1,3970/(1-0,2845/ʎ2)+1,9282/(1-1600)

    Pasipatan optik nonlinier

    Koéfisién NLO @ 10,6 um d36=d24=d15=39.5 pm/V
    Koéfisién éléktrooptik linier Y41T = 4,5 pm / V Y63T = 3,9 pm / V
    Ruksakna bangbarung @ ~ 10 ns, 1,064 um 20-30 MW/cm2 (beungeut)

    Sipat teknis

    Toleransi dimensi (W +/-0,1 mm) x (H +/-0,1 mm) x (L + 1 mm/-0,5 mm)
    aperture jelas > 90% wewengkon sentral
    Karataan λ / 8 @ 633 nm pikeun T> = 1 mm
    Kualitas permukaan scratch / ngagali 60-40 sanggeus palapis
    Paralélisme hadé ti 30 detik arc
    Perpendicularity 10 menit arc
    Akurasi Orentasi <30''

    Modél

    produk Ukuran Orientasi Beungeut Gunung

    kuantitas

    DE0139

    AGSe 8 * 8 * 1,5 mm θ= 53,1°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    1

    DE0160

    AGSe 5*5*1.5mm θ= 58,8°φ=0° Kadua sisi digosok Unmounted

    2

    DE0161

    AGSe 5*5*1.5mm θ=52°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    1

    DE0214

    AGSe 8*8*12mm θ=52°φ=45° AR/AR@1.7~2.8+6-14um Unmounted

    2

    DE0324

    AGSe 5*5*2mm θ= 53,1°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    1

    DE0324-2

    AGSe 5*5*1mm θ= 53,3°φ=0° Kadua sisi digosok Unmounted

    2

    DE0324-3

    AGSe 5*5*1mm θ=65°φ=0° Kadua sisi digosok Unmounted

    2

    DE0372

    AGSe 9,5 * 8 * 12 mm θ=49°φ=45° AR/AR@1.7~2.8+6-14um Unmounted

    1

    DE0442

    AGSe 6*6*1.6mm θ= 41,9°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    2

    DE0464

    AGSe 5*6*0.5mm θ=45°φ=45° AR/AR@1.7~2.8+6-14um Unmounted

    3

    DE0464-1

    AGSe 5*6*1mm θ=45°φ=45° AR/AR@1.7~2.8+6-14um Unmounted

    2

    DE0464-2

    AGSe 5*6*2mm θ=51°φ=45° AR/AR@1.7~2.8+6-14um Unmounted

    1

    DE0687

    AGSe 5*5*1mm θ=45°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    1