• 5-7 November 2021-International Advanced Fiber Laser (AFL) Conference.

    5-7 Nopémber 2021-Konperénsi Laser Serat Advanced Internasional (AFL).

    Konferensi Internasional Serat Serat Internasional (AFL) 5-7 Nopémber 2021 Naon perkawis konperénsi ieu? Konferensi Internasional Serat Serat Internasional (AFL) mangrupikeun konperénsi khusus anu penting pikeun serat laser, ngahijikeun propésional dina aktipitas serat laser maju pikeun ngajantenkeun akademik ...

  • High power and high energy laser technology and application seminar

    Kakuatan luhur sareng téknologi laser énergi tinggi sareng seminar aplikasi

    Kakuatan luhur sareng téknologi laser énergi tinggi sareng seminar aplikasi 26 Séptémber 28th, 2021 Laser kakuatan tinggi dumasar kana kakuatan sareng pangaruh énergi na, nyumbang pisan kana pamekaran fisika, élmu matérial, élmu kahirupan, sicence énergi. Ogé ngadamel aplikasi anu lega dina fil ...

  • CIOP 2021- July 23-26,2021

    CIOP 2021- Juli 23-26,2021

    CIOP Konperénsi taunan kalayan jejer anu komprehensif ngeunaan élmu élmu optik sareng fotonik, diawalan dina 2008 ku Chinese Laser Press, Shanghai Institute of Optics and Fine Mechanics, Chinese Academy of Élmu. 2021 Konperénsi Internasional ka-12 ngeunaan Élmu Optik sareng Photonics (CIOP2021) bakal janten anjeunna ...

1234 Teras> >> Halaman 1/4