Nd: Kristal YAP


  • Formula Kimia: YAlO3: Nd3 +
  • Struktur kristal: D162h
  • Kisi Constant: a = 5,176, b = 5,307, c = 7,355
  • Indéks réfraktif: na = 1,929, nb = 1,943, nc = 1,952
  • dn / dT: na: 9,7x10-6 K-1 nc: 14,5x10-6 K-1
  • Kapadetan: 5,35 g / cm3
  • Titik lebur: 1870 ° C
  • Panas Husus: 400 J / (kg K)
  • Konduktivitas termal: 0,11 W / (cm K)
  • Ékspansi Termal: 9,5 x 10-6 K-1 (sumbu) 4,3 x 10-6 K-1 (b sumbu) 10,8 x 10-6 K-1 (sumbu)
  • Knoop karasa: 977 (sumbu)
  • Detil Produk

    Pasipatan dasar

    Nd: YAP AlO3 perovskite (YAP) mangrupikeun host anu terkenal pikeun laser kaayaan padet. Anisotropi kristal tina YAP nawiskeun seueur kaunggulan. Éta ngamungkinkeun tuning leutik panjang gelombang ku cara ngarobah arah gelombang gelombang dina kristal. Salajengna, balok kaluaran sacara polarisasi sacara linear.
    Kaunggulan Nd: Kristal YAP:
    Efisiensi ambang sareng efisiensi lamping dina 1079nm ka Nd: YAG dina 1064nm
    Efisiensi anu langkung luhur dina 1340nm dibandingkeun sareng Nd: YAG di 1319nm
    Sinar kaluaran polarisasi sacara linear 
    Serepan anu langkung luhur dina cai sareng cairan awak 1340nm dibandingkeun sareng 1319nm

    Formula Kimia YAlO3: Nd3 +
    Struktur kristal D162h
    Kisi Constant a = 5,176, b = 5,307, c = 7,355
    Indéks réfraktif na = 1,929, nb = 1,943, nc = 1,952
    dn / dT na: 9,7 × 10-6 K-1
    nc: 14,5 × 10-6 K-1
    Kapadetan 5,35 g / cm3
    Titik lebur 1870 ° C
    Panas Husus 400 J / (kg K)
    Konduktivitas termal 0,11 W / (cm K)
    Ékspansi Termal 9,5 x 10-6 K-1 (sumbu)
    4,3 x 10-6 K-1 (b sumbu)
    10,8 x 10-6 K-1 (sumbu)
    Knoop karasa 977 (sumbu)

     Spésifikasi

    Konséntrasi Dopant Nd 0.7-0.9 dina% kanggo pulsa cwand t 1079nm 0.85 ~ 0.95 dina% pikeun cwat 1340nm Konsentrasi dopan sanés aya nalika dipénta.
    Orientasi dina 5 °
    Ukuran rod Diaméter 2 ~ 10mn Panjang 20 ~ 150mm Kana paménta customer
    Kasabaran dimensi Diaméterna + 0,00 / -0.05mm, Panjangna: ± 0,5mm
    Tong bérés Taneuh sareng digosok
    Paralelisme 10 ″
    Kasempetan 5 ′
    Flatness <λ / 10 @ 632.8nm
    Kualitas Permukaan 10-5 (MIL-0-13830B)
    Chamfer 0,15 ± 0,05mm
    Réfléktivitas Palapis AR <0.25% (@ W64nm)