Nd: YAP Kristal


  • Rumus kimia:YAlO3:Nd3+
  • Struktur kristal:D162h
  • Konstan kisi:a=5.176, b=5.307, c=7.355
  • Indéks réfraktif:na=1.929, nb=1.943, nc=1.952
  • dn/dT:na: 9,7x10-6 K-1 nc:14,5x10-6 K-1
  • kapadetan:5,35 g/cm3
  • Titik lebur:1870°C
  • Panas spésifik:400 J/(kg K)
  • Konduktivitas termal:0,11 W/(cm K)
  • Ékspansi termal:9,5 x 10-6 K-1 (sumbu a) 4,3 x 10-6 K-1 (sumbu b) 10,8 x 10-6 K-1 (sumbu c)
  • Kekerasan Knoop:977 (sumbu a)
  • Rincian produk

    sipat dasar

    Nd: YAP AlO3 perovskite (YAP) mangrupikeun host anu terkenal pikeun laser solid state.Anisotropi kristal YAP nawiskeun seueur kauntungan. Éta ngamungkinkeun parangkat panjang gelombang leutik ku cara ngarobah arah vektor gelombang dina kristal.Salaku tambahan, sinar kaluaran dipolarisasi sacara linier.
    Keunggulan Kristal Nd:YAP:
    Ambang anu dibandingkeun sareng efisiensi lamping dina 1079nm ka Nd:YAG dina 1064nm
    Efisiensi anu langkung luhur dina 1340nm dibandingkeun Nd:YAG dina 1319nm
    Beam kaluaran polarisasi linier
    Nyerep langkung luhur dina cai sareng cairan awak 1340nm dibandingkeun sareng 1319nm

    Rumus Kimia YAlO3:Nd3+
    Struktur kristal D162h
    Kisi Konstan a=5.176, b=5.307, c=7.355
    Indéks réfraktif na=1.929, nb=1.943, nc=1.952
    dn/dT na: 9,7 × 10-6 K-1
    nc: 14,5 × 10-6 K-1
    Kapadetan 5,35 g/cm3
    Titik lebur 1870°C
    Panas spésifik 400 J/(kg K)
    Konduktivitas termal 0,11 W/(cm K)
    Ékspansi termal 9,5 x 10-6 K-1 (sumbu a)
    4,3 x 10-6 K-1 (sumbu b)
    10,8 x 10-6 K-1 (sumbu c)
    Knoop Teu karasa 977 (sumbu a)

     Spésifikasi:

    Konsentrasi dopan Nd 0,7-0,9 di% pikeun cwand pulsa t 1079nm 0,85 ~ 0,95 di% pikeun cwat 1340nm konsentrasi dopant séjén sadia on pamundut.
    Orientasi dina 5 °
    Ukuran rod Diaméter 2 ~ 10mn Panjangna 20 ~ 150mm Kana pamundut customer
    Toleransi diménsi Diaméterna +0.00/-0.05mm, Panjangna: ± 0.5mm
    Tong bérés Taneuh jeung digosok
    Paralélisme ≤10″
    Perpendicularity ≤5′
    Karataan <λ/10 @632.8nm
    Kualitas permukaan 10-5(MIL-0-13830B)
    Chamfer 0.15±0.05mm
    AR palapis Reflectivity < 0,25% (@W64nm)