Lénsa Plano-Concave


  • Bahan: BK7, FS, UVFS, CaF2, ZnSe, Si, Ge
  • Panjang gelombang: 350-2000nm / 185-2100nm
  • Toleransi Diménsi: + 0.0 / -0.1mm
  • Hapus aperture: > 85%
  • Toleransi Panjang Fokus: 5% (Standar) / 1% (Precision Tinggi)
  • Detil Produk

    Parameter Téknis

    Lénsa Plano-cekung mangrupikeun barang anu paling umum dianggo pikeun proyéksi cahaya sareng perluasan balok. Dilapis ku palapis antireflective, lénsa dianggo dina sababaraha sistem optik, laser sareng majelis.

    Bahan BK7, FS, UVFS, CaF2, ZnSe, Si, Ge
    Panjang gelombang 350-2000nm / 185-2100nm
    Toleransi Diménsi + 0.0 / -0.1mm
    Kasabaran Kandel +/- 0.1mm
    Hapus aperture > 85%
    Toleransi Panjang Fokus 5% (Standar)/ 1%(Precision tinggi)
    Kualitas Permukaan 40/20 (Standar)/ 20/10(Precision tinggi)
    Puseur <3 arc mnt
    Palapis Kana pamundut konsumén

    Interference Filters01