Lensa Plano-kerung


  • Bahan:BK7, FS, UVFS, CaF2, ZnSe, Si, Ge
  • Panjang gelombang:350-2000nm / 185-2100nm
  • Ukuran Toleransi:+0.0/-0.1mm
  • Hapus aperture:> 85%
  • Toléransi Panjang Fokus:5% (Standar)/ 1% (Precision High)
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Lénsa plano-concave mangrupikeun barang anu paling umum dianggo pikeun proyéksi cahaya sareng ékspansi sinar.Dilapis ku palapis antireflective, lénsa dianggo dina sababaraha sistem optik, laser sareng rakitan.

    Bahan BK7, FS, UVFS, CaF2, ZnSe, Si, Ge
    Panjang gelombang 350-2000nm / 185-2100nm
    Toleransi Dimensi +0.0/-0.1mm
    Toleransi Ketebalan +/- 0,1 mm
    Hapus aperture > 85%
    Toléransi Panjang Fokus 5%(Standar)/ 1%(Precision High)
    Kualitas permukaan 40/20(Standar)/ 20/10(Precision High)
    séntral <3 busur min
    Palapis Kana pamundut konsumén '

    Saringan gangguan01