• KD*P EO Q-Switch

    KD * P EO Q-Switch

    EO Q Switch ngarobih kaayaan polarisasi cahaya anu ngalangkungan éta nalika tegangan anu diterapkeun nyababkeun parobahan birefringence dina kristal éléktrik-optik sapertos KD * P. Nalika dianggo sasarengan sareng polarzer, sél ieu tiasa fungsina salaku switch optik, atanapi laser Q-switch.

  • RTP Q-switchs

    RTP Q-saklar

    RTP (Rubidium Titanyle Fosfat - RbTiOPO4) mangrupikeun bahan anu ayeuna seueur dianggo pikeun aplikasi Éléktron Éléktip iraha diperlukeun voltase switching low.

  • LiNbO3 Crystals

    Kristal LiNbO3

    LiNbO3 Kristal ngagaduhan éléktro-optik, piezoelektrik, pasipatan optik sareng nonlinear anu unik. Aranjeunna niatna birefringent. Éta dipaké dina dobel laserfrequency, élmu optik nonlinear, sél Pockels, osilator paramétrik optik, alat Q-switching pikeun laser, optik-optik optik séjén, saklar optik pikeun frékuénsi gigahertz, sareng sanésna mangrupikeun bahan anu saé pikeun pembuatan gelombang gelombang optik, jst.

  • Co:Spinel Crystals

    Co: Kristal Spinel

    Q-switch pasip atanapi nyerep jenuh ngahasilkeun pulsa laser kakuatan tinggi henteu nganggo saklar Q elektro-optik, sahingga ngirangan ukuran paket sareng ngaleungitkeun catu daya tegangan tinggi. Co2+: MgAl2O4 mangrupikeun bahan anu kawilang énggal pikeun Q-switching pasip dina laser anu ngaluarkeun tina 1,2 dugi ka 1.6μm, khususna, pikeun panon-aman 1.54μm Er: laser kaca, tapi ogé dianggo dina 1,44μm sareng 1,34μm panjang gelombang laser. Spinel mangrupikeun kristal anu kenceng sareng stabil anu ngilap kalayan alus.

  • Cr4 +: YAG Crystals

    Cr4 +: Kristal YAG

    Cr4 +: YAG  mangrupikeun bahan idéal pikeun Q-switching pasip Nd: YAG sareng laser Nd sareng Yb anu sami dina kisaran panjang gelombang 0,8 dugi 1.2um. Éta stabilitas sareng reliabilitas anu unggul, umur jasa anu panjang sareng ambang karusakan tinggi.