• RTP Q-switch

    RTP Q-switch

    RTP (Rubidium Titanyle Phosphate - RbTiOPO4) nyaéta bahan anu ayeuna loba dipaké pikeun aplikasi Éléktro Optik iraha wae tegangan switching low diperlukeun.

  • Kristal LiNbO3

    Kristal LiNbO3

    Kristal LiNbO3mibanda unik elektro-optik, piezoelektrik, photoelastic sarta sipat optik nonlinier.Aranjeunna kuat birefringent.Éta dipaké dina duka kali frékuénsi laser, optik nonlinier, sél Pockels, osilator paramétrik optik, alat Q-switching pikeun lasers, acousto-opticdevices séjén, switch optik pikeun frékuénsi gigahertz, jsb Ieu mangrupa bahan alus teuing pikeun pembuatan waveguides optik, jsb.

  • LGS Kristal

    LGS Kristal

    kristal La3Ga5SiO14 (LGS kristal) mangrupa bahan nonlinier optik kalayan bangbarung karuksakan tinggi, koefisien elektro-optik tinggi jeung kinerja elektro-optik alus teuing.Kristal LGS milik struktur sistem trigonal, koefisien ékspansi termal leutik, anisotropi ékspansi termal kristal lemah, suhu stabilitas suhu luhur téh alus (leuwih hade tinimbang SiO2), kalawan dua koefisien elektro-optik bebas anu alus sakumaha pamadeganBBOKristal.

  • Co: Spinel Kristal

    Co: Spinel Kristal

    Q-switch pasip atanapi absorbers saturable ngahasilkeun pulsa laser kakuatan tinggi tanpa pamakéan elektro-optik Q-switch, kukituna ngurangan ukuran pakét sarta ngaleungitkeun hiji catu daya tegangan tinggi.Co2+:MgAl2O4mangrupakeun bahan kawilang anyar pikeun pasip Q-switching di lasers emitting ti 1.2 mun 1.6μm, hususna, pikeun panon-aman 1.54μm Er: kaca laser, tapi ogé jalan dina 1.44μm jeung 1.34μm panjang gelombang laser.Spinel mangrupakeun teuas, kristal stabil nu polishes ogé.

  • KD * P EO Q-Switch

    KD * P EO Q-Switch

    EO Q Switch ngarobih kaayaan polarisasi cahaya anu ngaliwatan éta nalika tegangan anu diterapkeun nyababkeun parobahan birefringence dina kristal elektro-optik sapertos KD*P.Lamun dipaké babarengan jeung polarizers, sél ieu bisa boga fungsi salaku saklar optik, atawa laser Q-switch.

  • Cr4 +: YAG Kristal

    Cr4 +: YAG Kristal

    Cr4+:YAG mangrupa bahan idéal pikeun pasip Q-switching of Nd: YAG na Nd na Yb doped lasers séjén dina rentang panjang gelombang 0.8 mun 1.2um.It stabilitas punjul jeung reliabilitas, hirup layanan panjang sarta bangbarung ruksakna tinggi.