Kristal YAP Undoped


  • Formula: Y3AI2O12
  • Beurat molekul: 593.7
  • Struktur: kubik
  • Mohs karasa: 8-8.5
  • Titik lebur: 1950 ℃
  • Kapadetan: 4,55g / cm3
  • Konduktivitas termal: 0,14W / cmK
  • Panas khusus: 88.8J / gK
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    YAP kalayan kapadetan ageung, kakuatan mékanis anu luhur, sipat kimia stabil, henteu leyur dina asam organik, tahan alkali, sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu langkung luhur sareng diffusivity termal. YAP mangrupikeun kristal substrat laser anu idéal.

    Formula  Y3AI2O12
    Beurat molekul 593.7
    Struktur kubik
    Mohs karasa 8-8.5
    Titik lebur 1950 ℃
    Kapadetan 4,55g / cm3
    Konduktivitas termal 0,14W / cmK
    Panas khusus 88.8J / gK
    Diffusivity termal 0,050cm2 / s
    Koefisien ékspansi 6,9 × 10-6 / 0C
    Indéks réfraktif 1,823
    Warna Teu aya warnaan