Undoped YAP Kristal


  • Rumus:Y3AI2O12
  • Beurat molekular:593.7
  • Struktur:kubik
  • Karasa Mohs:8-8.5
  • Titik lebur:1950 ℃
  • kapadetan:4,55g/cm3
  • konduktivitas termal:0.14W/cmK
  • Panas husus:88,8J/gK
  • Rincian produk

    Spésifikasi

    YAP kalawan dénsitas badag, kakuatan mékanis tinggi, sipat kimia stabil, teu leyur dina asam organik, résistansi alkali, sarta boga konduktivitas termal luhur sarta diffusivity termal.YAP mangrupikeun kristal substrat laser idéal.

    Rumus Y3AI2O12
    Beurat molekular 593.7
    Struktur kubik
    Mohs karasa 8-8.5
    Titik lebur 1950 ℃
    Kapadetan 4,55g/cm3
    konduktivitas termal 0.14W/cmK
    Panas husus 88,8J/gK
    Diffusivity termal 0,050cm2/s
    Koéfisién ékspansi 6,9 × 10-6 / 0C
    Indéks réfraktif 1.823
    Warna Teu warnaan