LGS Kristal


  • Formula Kimia: La3Ga5SiQ14
  • Kapadetan: 5.75g / cm3
  • Titik lebur: 1470
  • Rentang Transparansi: 242-3200nm
  • Indéks réfraktif: 1,89
  • Koefisién Éléktro-Optik: γ41 = 1.8pm / V , γ11 = 2.3pm / V
  • Résistansi: 1.7x1010Ω.cm
  • Éfisiénsi Ékspansi Termal: α11 = 5.15x10-6 / K (⊥Z-sumbu); 3333 = 3.65x10-6 / K (∥Z-sumbu)
  • Detil Produk

    Pasipatan dasar

    Kristal La3Ga5SiO14 (kristal LGS) mangrupikeun bahan nonlinear optik kalayan ambahan karusakan anu tinggi, koefisien elektro-optik tinggi sareng kinerja elektro-optik anu hadé. Kristal LGS kagolong kana struktur sistem trigonal, koefisien ékspansi termal anu langkung alit, anisotropi ékspansi termal tina kristal lemah, suhu stabilitas suhu luhur saé (langkung saé tibatan SiO2), kalayan dua éléktro bebas - koefisien optik saé sapertos BBO Kristal. Koéfisién éléktro-optik stabil dina rupa-rupa suhu. Kristal ngagaduhan sipat mékanis anu saé, henteu aya beulahan, teu aya kakuatanana, stabilitas fizikokimia sareng ngagaduhan performa komprehensif anu saé. LGS kristal ngagaduhan band transmisi anu lega, tina 242nm-3550nm ngagaduhan tingkat transmisi anu luhur. Éta tiasa dianggo pikeun modulasi EO sareng EO Q-Switches.

    LGS kristal ngagaduhan rupa-rupa aplikasi: salian ti pangaruh piezoelektrik, pangaruh rotasi optik, kinerja épék elektro-optik na ogé langkung unggul, LGS Pockels Cél ngagaduhan frékuénsi pengulangan anu luhur, bukaan bagian ageung, lébar pulsa sempit, kakuatan tinggi, ultra -Suhu handap sareng kaayaan sanés anu cocog pikeun LGS kristal EO Q -switch. Kami nerapkeun koefisien EO γ 11 pikeun ngadamel sél LGS Pockels, sareng milih rasio aspék na langkung ageung pikeun ngirangan tegangan satengah gelombang sél LGS Electro-optik, anu tiasa cocog pikeun nyetél elektro-optik sadaya- Padet-kaayaan laser kalayan tingkat pengulangan kakuatan anu langkung luhur. Salaku conto, éta tiasa dilarapkeun ka LD Nd: laser solid-state YVO4 dipompa kalayan kakuatan rata-rata tinggi sareng énergi langkung ti 100W, kalayan tingkat pangluhurna dugi ka 200KHZ, kaluaran pangluhurna dugi ka 715w, lébar pulsa dugi ka 46ns, teras-terasan kaluaran nepi ka ampir 10w, sareng ambang karusakan optik 9-10 kali langkung luhur tibatan kristal LiNbO3. 1/2 tegangan gelombang sareng tegangan gelombang 1/4 langkung handap tina diaméter anu sami BBO Pockels Cél, sareng bahan sareng biaya perakitan langkung handap tibatan diaméter anu sami RTP Pockels Cél. Dibandingkeun sareng DKDP Pockels Cells, éta henteu leyuran sareng ngagaduhan stabilitas suhu anu saé. Sél éléktro-optik LGS tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng tiasa dilakukeun kalayan saé dina aplikasi anu sanés.

    Formula Kimia La3Ga5SiQ14
    Kapadetan 5.75g / cm3
    Titik lebur 1470
    Rentang Transparansi 242-3200nm
    Indéks réfraktif 1,89
    Koefisién Éléktro-Optik γ41 = 1.8pm / Vγ11 = 2.3pm / V
    Résistansi 1,7 × 1010Ω.cm
    Koefisien Ékspansi Termal α11 = 5,15 × 10-6 / K (⊥Z-sumbu); 3333 = 3,65 × 10-6 / K (∥Z-sumbu)