LGS Kristal


  • Rumus kimia:La3Ga5SiQ14
  • kapadetan:5,75g/cm3
  • Titik lebur:1470 ℃
  • Rentang Transparansi:242-3200nm
  • Indéks réfraktif:1.89
  • Koéfisién éléktrooptik:γ41=1.8pm/V,γ11=2.3pm/V
  • Résistansi:1,7 x 1010Ω.cm
  • Koéfisién ékspansi termal:α11=5,15x10-6/K(⊥Z-sumbu);α33=3,65x10-6/K(∥Z-sumbu)
  • Rincian produk

    sipat dasar

    kristal La3Ga5SiO14 (LGS kristal) mangrupa bahan nonlinier optik kalayan bangbarung karuksakan tinggi, koefisien elektro-optik tinggi jeung kinerja elektro-optik alus teuing.LGS kristal milik struktur sistem trigonal, koefisien ékspansi termal leutik, anisotropi ékspansi termal tina kristal lemah, suhu stabilitas suhu luhur téh alus (leuwih hade tinimbang SiO2), kalawan dua elektro - koefisien optik bebas anu sakumaha alus sakumaha pamadegan BBO. Kristal.Koéfisién éléktro-optik stabil dina rupa-rupa suhu.Kristal miboga sipat mékanis alus, euweuh belahan, euweuh deliquescence, stabilitas physicochemical sarta boga kinerja komprehensif pohara alus.LGS kristal ngabogaan pita transmisi lega, ti 242nm-3550nm boga laju transmisi tinggi.Éta tiasa dianggo pikeun modulasi EO sareng EO Q-Switches.

    LGS kristal boga rupa-rupa aplikasi: sajaba éfék piezoelektrik, éfék rotasi optik, kinerja éfék elektro-optik na oge pohara unggul, Sél LGS Pockels boga frékuénsi pengulangan tinggi, aperture bagian badag, lebar pulsa sempit, kakuatan tinggi, ultra -suhu lemah sareng kaayaan sejen anu cocog pikeun LGS kristal EO Q -switch.Kami nerapkeun koefisien EO γ 11 pikeun ngadamel sél LGS Pockels, sareng milih rasio aspék anu langkung ageung pikeun ngirangan tegangan satengah gelombang sél éléktro-optik LGS, anu tiasa cocog pikeun tuning elektro-optik sadaya- Solid-state. laser kalawan laju pengulangan kakuatan luhur.Contona, éta bisa dilarapkeun ka LD Nd: YVO4 laser solid-state ngompa kalawan kakuatan rata tinggi jeung énergi leuwih 100W, kalawan laju pangluhurna nepi ka 200KHZ, kaluaran pangluhurna nepi ka 715w, lebar pulsa nepi ka 46ns, kontinyu. kaluaran nepi ka ampir 10w, sarta bangbarung ruksakna optik nyaéta 9-10 kali leuwih luhur batan kristal LiNbO3.1/2 tegangan gelombang jeung 1/4 tegangan gelombang leuwih handap tina diaméterna sarua BBO Pockels Sél, sarta bahan jeung assembly ongkos leuwih handap tina diaméter sarua RTP Pockels Sél.Dibandingkeun sareng Sél DKDP Pockels, aranjeunna henteu leyuran sareng gaduh stabilitas suhu anu saé.Sél éléktro-optik LGS tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng tiasa dianggo saé dina aplikasi anu béda.

    Rumus Kimia La3Ga5SiQ14
    Kapadetan 5,75g/cm3
    Titik lebur 1470 ℃
    Rentang Transparansi 242-3200nm
    Indéks réfraktif 1.89
    Koéfisién éléktro-optik γ41=1.8pm/V,γ11=2.3pm/V
    Résistansi 1,7 × 1010Ω.cm
    Koéfisién ékspansi termal α11=5.15×10-6/K(⊥Z-sumbu);α33=3,65×10-6/K(∥Z-sumbu)