• GaP

    GaP

    Kristal Gallium fosida (GaP) mangrupikeun bahan optik infra red kalayan karasa permukaanna saé, konduktivitas termal tinggi sareng transmisi pita lebar.

  • ZnTe Crystal

    ZnTe Kristal

    Séng Telluride mangrupikeun sanyawa kimia binér kalayan rumus ZnTe.

  • Cr2+: ZnSe

    Cr2 +: ZnSe

    Cr ² +: ZnSe nyerep jenuh (SA) mangrupikeun bahan idéal pikeun pasip Q-switch serat anu aman sareng laser solid state anu dina kisaran spéktral 1,5-2.1 μm.

  • Nd:GdCOB Crystals

    Nd: GdCOB Kristal

    GdCOB (Ca4GdB3O10) mangrupikeun bahan optik non-linier anu énggal

  • ZnGeP2 Crystals

    Kristal ZnGeP2

    Kristal ZGP gaduh koefisien nonlinear ageung (d36 = 75pm / V), kisaran transparansi infra merah lega (0.75-12μm), konduktivitas termal tinggi (0.35W / (cm · K)), ambahan karusakan laser tinggi (2-5J / cm2) sareng milik mesin ogé, kristal ZnGeP2 disebut raja kristal optik nonlinear infra red sareng masih mangrupikeun bahan konversi frékuénsi pangsaéna pikeun kakuatan tinggi, generasi laser infra red anu tiasa ditata. Urang tiasa nawiskeun kualitas optik tinggi sareng kristal ZGP diaméterna ageung sareng koefisien nyerep α <0,05 cm-1 (dina panjang gelombang pompa 2.0-2.1 µm), anu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun laser tunable infra merah sareng efisiensi tinggi ngalangkungan OPO atanapi OPA prosés.

  • AgGaS2 Crystals

    Kristal AgGaS2

    AGS transparan tina 0,50 dugi 13,2 m. Sanaos koefisien optik nonlinear na anu panghandapna diantara kristal inframerah anu disebatkeun, transparansi panjang gelombang panjangna tinggi dina 550 nm didamel di OPO anu dipompa ku Nd: YAG laser; dina sababaraha ékspérimén campuran ékspérimén frékuénsi sareng dioda, Ti: Safir, Nd: laser pewarna YAG sareng IR nutupan kisaran 3-12 µm; dina sistem pangukuran infra merah langsung, sareng pikeun SHG tina laser CO2. Pelat kristal Ipis AgGaS2 (AGS) populér pikeun generasi pulsa ultrashort dina jarak pertengahan IR ku generasi frékuénsi anu béda anu ngagunakeun pulsa panjang gelombang NIR.

123456 Teras> >> Halaman 1/11