Saringan gangguan


  • Téknologi: IAD Palapis Hard
  • Panjang gelombang pusat: 214、254、280、340、365、405、450、492、546、578、630、808、850、1064、1572
  • Puncak transmisi: 15% -90%
  • Diménsi: Dia10, dia12.7, dia15.0, dia25.0
  • Detil Produk

    Parameter Téknis

    Laporan tés

    DIEN TECH nyayogikeun panyaring gangguan bandpass sempit standar standar sareng custom-made khusus dina kisaran spéktral ti 200 nm dugi ka 2300 nm. 

    Téknologi IAD Palapis Hard
    Panjang gelombang tengah 214、254、280、340、365、405、450、492、546、578、630、808、850、1064、1572
    Kisaran panjang gelombang 200-2300nm
    Transmisi puncak 15% -90%
    Jerona OD4-OD7 @ 200-1200nm
    Diménsi Dia10, dia12.7, dia15.0, dia25.0

    Interference Filters01