Saringan gangguan


  • Téknologi:IAD palapis teuas
  • Panjang gelombang sentral:214, 254, 280, 340, 365, 405, 450, 492, 546, 578, 630, 808, 850, 1064, 1572
  • Transmisi puncak:15%-90%
  • ukuran:Dia10, dia12.7, dia15.0, dia25.0
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Laporan tés

    DIEN TECH nyayogikeun standar kualitas luhur sareng saringan gangguan bandpass sempit khusus dina rentang spéktral tina 200 nm dugi ka 2300 nm.

    Téknologi IAD palapis teuas
    Panjang gelombang sentral 214, 254, 280, 340, 365, 405, 450, 492, 546, 578, 630, 808, 850, 1064, 1572
    Rentang panjang gelombang 200-2300nm
    Transmisi puncak 15%-90%
    Jerona OD4-OD7@200-1200nm
    Diménsi Dia10, dia12.7, dia15.0, dia25.0

    Saringan gangguan01