Éta Windows


  • Bahan:Si
  • Toleransi diaméterna:+0.0/-0.1mm
  • Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
  • Akurasi permukaan: λ/4@632.8nm 
  • Paralelisme: <1'
  • Kualitas permukaan:60-40
  • Hapus aperture:> 90%
  • Beveling: <0.2×45°
  • Lapisan:Desain custom
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Laporan tés

    Silicon nyaéta kristal mono utamana dipaké dina semi-konduktor sarta non-absorptive di 1.2μm mun 6μm wewengkon IR.Hal ieu dipaké di dieu salaku komponén optik pikeun aplikasi wewengkon IR.
    Silicon dipaké salaku jandela optik utamana dina 3 nepi ka 5 micron band sarta salaku substrat pikeun produksi saringan optik.Blok badag tina Silicon jeung beungeut digosok ogé padamelan salaku target neutron dina percobaan Fisika.
    Silikon dipelak ku téknik tarik Czochralski (CZ) sareng ngandung sababaraha oksigén anu nyababkeun pita nyerep dina 9 mikron.Pikeun ngahindarkeun ieu, Silicon tiasa disiapkeun ku prosés Float-Zone (FZ).Silicon optik umumna enteng doped (5 nepi ka 40 ohm cm) pikeun transmisi pangalusna luhureun 10 microns.Silicon ngabogaan pita pass salajengna 30 mun 100 microns nu éféktif ngan dina résistansi pisan tinggi bahan uncompensated.Doping biasana Boron (tipe-p) sareng Fosfor (tipe-n).
    Aplikasi:
    • Idéal pikeun 1,2 mun 7 μm aplikasi NIR
    • Broadband 3 mun 12 μm palapis anti cerminan
    • Idéal pikeun aplikasi beurat sénsitip
    Fitur:
    • Jandéla silikon ieu henteu ngirimkeun di daérah 1µm atanapi di handap, ku kituna aplikasi utamina aya di daérah IR.
    • Kusabab konduktivitas termal tinggi na, éta cocog pikeun pamakéan salaku eunteung laser kakuatan tinggi
    ▶ Jandela silikon boga beungeut logam ngagurilap;éta ngagambarkeun sareng nyerep tapi henteu ngirimkeun di daérah anu katingali.
    ▶Silikon jandela pantulan permukaan ngakibatkeun leungitna transmittance 53%.(data diukur 1 refleksi permukaan dina 27%)

    Rentang transmisi: 1,2 nepi ka 15 μm (1)
    Indéks réfraktif: 3,4223 @ 5 μm (1) (2)
    Leungitna Refleksi: 46,2% dina 5 μm (2 permukaan)
    Koéfisién nyerep: 0,01 cm-1dina 3 μm
    Puncak Reststrahlen: n/a
    dn/dT: 160 x 10-6/°C (3)
    dn/dμ = 0: 10,4 μm
    kapadetan: 2,33 g/cc
    Titik lebur: 1420 °C
    Konduktivitas termal: 163,3 W m-1 K-1di 273k
    Ékspansi termal: 2,6 x 10-6/ dina 20 ° C
    Teu karasa: Knoop 1150
    Kapasitas Panas Spésifik: 703 J Kg-1 K-1
    Konstanta diéléktrik: 13 dina 10 GHz
    Modulus Youngs (E): 131 GPa (4)
    Modulus geser (G): 79,9 GPa (4)
    Modulus Bulk (K): 102 GPa
    Koéfisién élastis: C11=167;C12=65;C44= 80 (4)
    wates élastis katempo: 124.1MPa (18000 psi)
    Rasio Poisson: 0.266 (4)
    Kalarutan: Teu leyur dina Cai
    Beurat Molekul: 28.09
    Kelas/Struktur: inten kubik, Fd3m

    1