Kristal BaGa2GeSe6


  • Formula kimia: BaGa2GeSe6
  • Koefisien nonlinear: d11 = 66
  • Ambang karusakan: 110 MW / cm2
  • Kisaran transparansi: 0,5 dugi 18 μm
  • Detil Produk

    Pasipatan dasar

    Kristal BaGa2GeSe6 gaduh ambang karusakan optik tinggi (110 MW / cm2), kisaran transparansi spéktral anu lega (tina 0,5 dugi 18 μm) sareng nonlinearitas anu luhur (d11 = 66 ± 15 pm / V), anu ngajantenkeun kristal ieu pikaresepeun pisan pikeun konversi frekuensi radiasi laser kana (atanapi dina) kisaran pertengahan IR. Éta dibuktikeun panginten kristal anu paling épisién pikeun generasi harmonik kadua radiasi CO- sareng CO2-laser. Éta kauninga yén konvérsi frékuénsi dua-jalur broadband radiasi multi-lineCO-laser dina kristal ieu dimungkinkeun dina jarak 2.5-9.0 μm panjang gelombang kalayan efisiensi langkung luhur tibatan kristal ZnGeP2 sareng AgGaSe2.
    Kristal BaGa2GeSe6 digunakeun pikeun konversi frékuénsi optik nonlinear dina kisaran transparansi. Panjang gelombang dimana efisiensi konversi maksimal tiasa didapet sareng rentang tuning pikeun generasi bédana-frékuénsi dipendakan. Éta nunjukkeun yén aya kombinasi panjang gelombang anu mana koefisien nonlinearity anu épéktip ngan beda-beda ngan ukur dina pita frékuénsi anu lega.

    Persamaan Sellmeier BaGa2GeSe6 kristal:
    21

    Bandingkeun sareng kristal ZnGeP2, GaSe, sareng AgGaSe2, data sipat sapertos kieu:

    Pasipatan dasar

    Kristal d, pm / V Abdi, MW / cm2
    AgGaSe2 d36 = 33 20
    GaSe d22 = 54 30
    BaGa2GeSе6 d11 = 66 110
    ZnGeP2 d36 = 75 78