BGGSe(BaGa2GeSe6) Kristal


  • Rumus kimia:BaGa2GeSe6
  • Koéfisién nonlinier:d11=66
  • Ambang karuksakan:110 MW/cm2
  • rentang transparansi:0,5 nepi ka 18 μm
  • Rincian produk

    sipat dasar

    Kristal BaGa2GeSe6 ngagaduhan ambang karusakan optik anu luhur (110 MW / cm2), rentang transparansi spéktral anu lega (tina 0,5 dugi ka 18 μm) sareng nonlinieritas anu luhur (d11 = 66 ± 15 pm / V), anu ngajantenkeun kristal ieu pikaresepeun pisan pikeun konvérsi frékuénsi radiasi laser kana (atawa dina) rentang pertengahan IR.Ieu kabuktian meureun kristal pang éfisiénna pikeun generasi harmonik kadua CO- jeung radiasi CO2-laser.Kapanggih yén konvérsi frékuénsi dua-tahap broadband tina radiasi multi-lineCO-laser dina kristal ieu mungkin dina rentang panjang gelombang 2.5-9.0 μm kalayan efisiensi anu langkung luhur tibatan kristal ZnGeP2 sareng AgGaSe2.
    Kristal BaGa2GeSe6 dipaké pikeun konversi frékuénsi optik nonlinier dina rentang transparansi maranéhanana.Panjang gelombang dimana efisiensi konvérsi maksimal tiasa didapet sareng kisaran tuning pikeun ngahasilkeun frékuénsi bédana kapanggih.Ditémbongkeun yén aya kombinasi panjang gelombang dimana koefisien nonlinieritas éféktif ngan rada béda dina pita frékuénsi lega.

    Persamaan jual kristal BaGa2GeSe6:
    21

    Bandingkeun sareng kristal ZnGeP2, GaSe, sareng AgGaSe2, data sipat sapertos kieu:

    sipat dasar

    Kristal d, pm/V Kuring, MW/cm2
    AgGaSe2 d36=33 20
    GaSe d22=54 30
    BaGa2GeSе6 d11=66 110
    ZnGeP2 d36=75 78