• ZnSe Windows

    ZnSe Windows

    ZnSe mangrupakeun jenis bahan mulit-cystal konéng sarta transparan, ukuran partikel kristalin nyaeta ngeunaan 70um, ngirimkeun rentang ti 0.6-21um mangrupa pilihan alus teuing pikeun rupa-rupa aplikasi IR kaasup sistem laser CO2 kakuatan tinggi.

  • ZnS Windows

    ZnS Windows

    ZnS mangrupakeun kristal optik pohara penting dilarapkeun dina waveband IR.Transmitting rentang CVD ZnS nyaeta 8um-14um, transmittance tinggi, nyerep low, ZnS kalawan tingkat multi-spéktrum ku pemanasan jsb technics tekanan statik geus ningkat transmittance of IR jeung rentang katempo.

  • Windows CaF2

    Windows CaF2

    Kalsium Fluorida boga aplikasi IR nyebar salaku CaF spéktroskopi2jandéla, CaF2prisma jeung CaF2lénsa.Utamina sasmita murni Kalsium Fluorida (CaF2) manggihan aplikasi mangpaat dina UV jeung salaku UV Excimer jandéla laser.Kalsium Fluorida (CaF2) nyaéta sadia doped kalawan Europium salaku scintillator sinar gamma sarta harder ti Barium Fluorida.

  • Éta Windows

    Éta Windows

    Silicon nyaéta kristal mono utamana dipaké dina semi-konduktor sarta non-absorptive di 1.2μm mun 6μm wewengkon IR.Hal ieu dipaké di dieu salaku komponén optik pikeun aplikasi wewengkon IR.

  • Ge Windows

    Ge Windows

    Germanium salaku kristal mono utamana dipaké dina semi-konduktor nyaeta non-absorptive di 2μm mun 20μm wewengkon IR.Hal ieu dipaké di dieu salaku komponén optik pikeun aplikasi wewengkon IR.