• Si Windows

    Si Windows

    Silicon mangrupikeun kristal mono utamina dianggo dina semi-konduktor sareng teu nyerep dina 1.2μm dugi ka 6μm daérah IR. Éta dianggo di dieu salaku komponén optik pikeun aplikasi daérah IR.

  • Ge Windows

    Ge Windows

    Germanium salaku kristal mono utamina dianggo dina semi konduktor teu nyerep dina 2μm dugi ka 20μm daérah IR. Éta dianggo di dieu salaku komponén optik pikeun aplikasi daérah IR.

  • CaF2 Windows

    CaF2 Windows

    Kalsium Fluorida ngagaduhan aplikasi IR anu nyebar sakumaha spéktroskopik CaF2 jandéla, CaF2 prisma sareng CaF2 lénsa. Utamana peunteun murni Kalsium Fluorida (CaF2) mendakan aplikasi anu mangpaat dina UV sareng salaku windows laser UV Excimer. Kalsium Fluorida (CaF2) sayogi disalin ku Europium salaku scintillator gamma-ray sareng langkung heuras tibatan Barium Fluoride.

  • ZnS Windows

    ZnS Windows

    ZnS mangrupikeun kristal optik anu penting pisan dilarapkeun dina gelombang gelombang IR. Kirimkeun kisaran CVD ZnS nyaéta 8um-14um, transmittance tinggi, nyerep rendah, ZnS kalayan tingkat multi spéktrum ku manaskeun sareng sajabana téknik tekanan statis parantos ningkat transmisi IR sareng rentang anu katingali.

  • ZnSe Windows

    ZnSe Windows

    ZnSe mangrupikeun bahan konéng sareng transparan mulit-cystal, ukuran partikel kristalin sakitar 70um, jarak transmisi ti 0.6-21um mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun sababaraha aplikasi IR kalebet sistem laser CO2 kakuatan tinggi.