Er: Kristal YAG


  • Koéfisién Épékstasi Termal: 6,14 x 10-6 K-1
  • Struktur Kristal: Kubik
  • Diffusivity Termal: 0,041 cm2 s-2
  • Beurat molekul: 593,7 g mol-1
  • Titik lebur: 1965 ° C
  • MOHS karasa: 8.25
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Pidéo

    Er: YAG mangrupikeun jenis 2.94 um kristal kristal anu hadé, seueur dianggo dina sistem médis laser sareng bidang sanésna. Er: laser kristal YAG mangrupikeun bahan anu paling penting tina laser 3nm, sareng lamping kalayan efisiensi tinggi, tiasa dianggo dina laser suhu kamar, panjang gelombang laser aya dina lingkup pita kaamanan panon manusa, sareng sajabana 2.94 mm Er: YAG laser ngagaduhan parantos seueur dianggo dina bedah médis, kageulisan kulit, pangobatan gigi.
    Kaunggulan Er: Kristal YAG:
    • efisiensi lamping tinggi
    • Operasi ogé dina suhu kamar
    • Operasi dina kisaran panjang gelombang anu cukup soca aman

    Pasipatan Dasar Er: YAG

    Koéfisién Épansi Épériménsi 6,14 x 10-6 K-1
    Struktur Kristal Kubik
    Diffusivity Termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas termal 11,2 W m-1 K-1
    Panas Husus (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Tahan Shock Termal 800 W m-1
    Indéks réfraktif @ 632.8 nm 1,83
    dn / dT (Koefisien Termal tina Indéks réfraktif) @ 1064nm 7.8 10-6 K-1
    Beurat Molekul 593,7 g mol-1
    Titik lebur 1965 ° C
    Kapadetan 4,56 g cm-3
    MOHS karasa 8.25
    Modulus Ngora 335 Gpa
    Kakuatan regangan 2 Gpa
    Kisi Constant a = 12.013 Å

    Parameter téknis

    Orientasi [111] dina 5 °
    Distorsi Wavefront 0.125λ / inci (@ 1064nm)
    Babandingan Rusak ≥25 dB
    Ukuran Rod Diaméterna: 36mm, Panjangna: 50120 mm (Kana paménta konsumén)
    Toléransi Diménsi Diaméterna: + 0.00 / -0.05mm, Panjangna: ± 0,5mm
    Paralelisme 10 ″
    Kasempetan 5 ′
    Flatness / 10 @ 632.8nm
    Kualitas Permukaan 10-5 (MIL-O-13830A)
    Chamfer 0,15 ± 0,05mm

    2 (2)
    2