Er: YAG Kristal


  • Koéfisién ékspansi termal:6.14 x 10-6K-1
  • Struktur Kristal:Kubik
  • Diffusivity termal:0,041 cm2s-2
  • Beurat Molekul:593,7 g mol-1
  • Titik lebur:1965°C
  • Karasa MOHS:8.25
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Video

    Er: YAG mangrupakeun jenis alus teuing 2.94 um kristal laser, loba dipaké dina sistem médis laser sarta widang lianna.Er: YAG kristal laser mangrupa bahan pangpentingna laser 3nm, sarta lamping kalawan efisiensi tinggi, tiasa dianggo dina suhu kamar laser, panjang gelombang laser aya dina lingkup pita kaamanan panon manusa, jsb 2.94 mm Er: YAG laser boga geus loba dipaké dina bedah widang médis, kageulisan kulit, perlakuan dental.
    Keunggulan Er:YAG Crystals:
    • efisiensi lamping High
    • beroperasi ogé dina suhu kamar
    • Beroperasi dina rentang panjang gelombang rélatif panon-aman

    Sipat Dasar Er:YAG

    Koéfisién ékspansi termal 6.14 x 10-6 K-1
    Struktur Kristal Kubik
    Diffusivity termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas termal 11,2 W m-1 K-1
    Panas spésifik (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Thermal Shock Tahan 800 W m-1
    Indéks réfraktif @ 632,8 nm 1.83
    dn / dT (Koéfisién termal indéks réfraktif) @ 1064nm 7.8 10-6 K-1
    Beurat Molekul 593,7 g mol-1
    Titik lebur 1965°C
    Kapadetan 4,56 g cm-3
    MOHS karasa 8.25
    Modulus ngora 335 Gpa
    Kakuatan regangan 2 gpa
    Kisi Konstan a=12,013 Å

    Parameter téknis

    Orientasi [111] dina 5°
    Distorsi Wavefront ≤0.125λ/inci (@1064nm)
    Rasio punah ≥25 dB
    Rod Ukuran Diaméterna: 36mm, Panjangna: 50120 mm (Ku paménta konsumén)
    Toleransi dimensi Diaméterna: + 0.00/-0.05mm, Panjangna: ± 0.5mm
    Paralélisme ≤10″
    Perpendicularity ≤5′
    Karataan λ/10 @632.8nm
    Kualitas permukaan 10-5(MIL-O-13830A)
    Chamfer 0.15±0.05mm

    2 (2)
    2