CTH: YAG Kristal


  • Konsentrasi Cr3+:0,85%
  • Konsentrasi Tm3+:5,9%
  • Konsentrasi Ho3+:0,36%
  • Panjang gelombang émisi:2.080 emh
  • Kahirupan Flourence:8,5 ms
  • Panjang gelombang pompa:lampu kilat atawa dioda ngompa @ 780nm
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Ho, Cr, Tm: YAG -yttrium aluminium garnet kristal laser doped kalawan kromium, thulium jeung ion holmium nyadiakeun lasing di 2,13 microns anu manggihan beuki loba aplikasi, utamana dina industri médis. Kauntungan alamiah tina kristal kristal éta. employs YAG salaku host.Sipat fisik, termal sareng optik YAG dipikanyaho sareng kahartos ku unggal desainer laser.Éta ngagaduhan aplikasi anu lega dina bedah, kedokteran gigi, uji atmosfir, jsb.
    Keunggulan CTH:YAG:
    • efisiensi lamping High
    • Dipompa ku lampu kilat atawa dioda
    • beroperasi ogé dina suhu kamar
    • Beroperasi dina rentang panjang gelombang rélatif panon-aman

    Dopan Ion

    Konsentrasi Cr3+ 0,85%
    Konsentrasi Tm3+ 5,9%
    Konsentrasi Ho3+ 0,36%

    Spésifikasi Operasi

    Panjang gelombang émisi 2.080 emh
    Transisi laser 5I75I8
    Floresence Hirupna 8,5 ms
    Pompa Panjang gelombang lampu kilat atawa dioda ngompa @ 780nm

     Pasipatan dasar

    Koéfisién ékspansi termal 6.14 x 10-6K-1
    Diffusivity termal 0,041 cm2s-2
    Konduktivitas termal 11,2 W m-1K-1
    Panas spésifik (Cp) 0,59 J g-1K-1
    Thermal Shock Tahan 800 W m-1
    Indéks réfraktif @ 632,8 nm 1.83
    dn / dT (Koéfisién termal indéks réfraktif) @ 1064nm 7.8 10-6K-1
    Titik lebur 1965 ℃
    Kapadetan 4,56 g cm-3
    MOHS karasa 8.25
    Struktur Kristal Kubik
    Orientasi standar <111>
    Y3 + Simétri Loka D2
    Kisi Konstan a=12,013 Å
    Beurat Molekul 593,7 g mol-1

    Parameter Téknis

    Distorsi Wavefront ≤0.125ʎ/inci@1064nm
    Rod Ukuran Diaméterna: 3-6mm, Panjang: 50-120mm, Kana pamundut customer
    Toleransi dimensi Diaméterna: ± 0.05mm Panjang: ± 0.5mm
    Tong Rengse Taneuh finish: 400#Grit
    Paralélisme <30″
    Perpendicularity ≤5′
    Karataan ʎ/10
    Kualitas permukaan 10/5
    palapis AR Reflectivity ≤0,25% @ 2094nm

     

    1608190145(1)