CTH: Kristal YAG


  • Konsentrasi Cr3 +: 0,85%
  • Tm3 + Konsentrasi: 5,9%
  • Konsentrasi Ho3 +: 0,36%
  • Panjang gelombang émisi: 2.080 um
  • Flouresence Hirupna: 8,5 ms
  • Panjang gelombang pompa: lampu flash atanapi dioda dipompa @ 780nm
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Ho, Cr, Tm: YAG -yttrium aluminium garnet kristal kristal didopél ku kromium, thulium sareng ion holmium pikeun nyayogikeun lasing dina 2,13 mikron anu mendakan aplikasi langkung seueur, utamina dina industri médis. Kauntungannana alami tina kristal kristal nyaéta padamelan YAG salaku host. Sipat fisik, termal sareng optik YAG dipikaterang sareng dipikaharti ku unggal desainer laser. Éta ngagaduhan aplikasi anu lega dina bedah, kedokteran gigi, uji atmosfir, jst.
    Kaunggulan tina CTH: YAG:
    • efisiensi lamping tinggi
    • Dipompa ku lampu flash atanapi diode
    • Dioperasikeun saé dina suhu kamar
    • Dioperasikeun dina rentang panjang gelombang anu aman-aman

    Dopant Ion

    Cr3 + Konsentrasi 0,85%
    Tm3 + Konsentrasi 5,9%
    Ho3 + Konséntrasi 0,36%

    Operasi Spesifikasina

    Panjang gelombang émisi 2.080 um
    Transisi laser 5I7 → 5I8
    Flouresence Hirupna 8,5 ms
    Pompa Panjang gelombang lampu flash atanapi dioda dipompa @ 780nm

     Pasipatan Dasar

    Koéfisién Épansi Épériménsi 6,14 x 10-6 K-1
    Diffusivity Termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas termal 11,2 W m-1 K-1
    Panas Husus (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Tahan Shock Termal 800 W m-1
    Indéks réfraktif @ 632.8 nm 1,83
    dn / dT (Koefisien Termal tina Indéks réfraktif) @ 1064nm 7.8 10-6 K-1
    Titik lebur 1965 ℃
    Kapadetan 4,56 g cm-3
    MOHS karasa 8.25
    Struktur Kristal Kubik
    Orientasi Standar <111>
    Y3 + Simétri Loka D2
    Kisi Constant a = 12.013 Å
    Beurat Molekul 593,7 g mol-1

    Parameter Téknis

    Distorsi Wavefront 0.125ʎ/inch@1064nm
    Ukuran Rod Diaméterna: 3-6mm, Panjangna: 50-120mm, Kana paménta konsumén  
    Toléransi Diménsi Diaméterna: ± 0,05mm Panjang: ± 0,5mm
    Tong Bérés Tukang taneuh: 400 # Grit
    Paralelisme <30
    Kasempetan 5 ′
    Flatness / 10
    Kualitas Permukaan 10/5
    Palapis AR Réfléktivitas ≤0.25%@2094nm

     

    1608190145(1)