ZnS Windows


  • Bahan: ZnS
  • Toleransi diaméterna: + 0.0 / -0.1mm
  • Kasabaran Kandel: +/- 0.1mm
  • Gambar permukaan: / 10 @ 633nm
  • Paralelisme: <1 ' 
  • Kualitas Permukaan: Kualitas Permukaan
  • Hapus aperture: > 90%
  • Bevelling: <0,2 × 45 °
  • Palapis: Desain Khusus 
  • Detil Produk

    Parameter Téknis

    Pidéo

    ZnS mangrupikeun kristal optik anu penting pisan dilarapkeun dina gelombang gelombang IR.
    Kirimkeun kisaran CVD ZnS nyaéta 8um-14um, transmittance tinggi, nyerep rendah, ZnS kalayan tingkat multi spéktrum ku manaskeun sareng sajabana téknik tekanan statis parantos ningkat transmisi IR sareng rentang anu katingali.
    Séng Sulfida dihasilkeun ku sintésis tina uap Séng sareng H2Gas S, ngabentuk salaku lambar dina susceptor Grafit. Séng Sulfida mangrupikeun struktur microcrystalline, ukuran sisikian dikawasa pikeun ngahasilkeun kakuatan maksimum. Kelas multispectral teras Hot Isostatically Pressed (HIP) pikeun ningkatkeun transmisi IR pertengahan sareng ngahasilkeun bentuk anu jelas. Kristal tunggal ZnS sayogi, tapi teu umum.
    Séng Sulfida ngoksidasi sacara signifikan dina 300 ° C, nunjukkeun deformasi palastik sakitar 500 ° C sareng dissociates sakitar 700 ° C. Pikeun kaamanan, jandéla Séng Sulfida henteu kedah dianggo di luhur 250 ° C dina suasana normal.

    Aplikasi: Élmu optik, éléktronika, parangkat fotoléktronika.
    Fitur
    Keseragaman optik alus teuing,
    nolak érosi-basa asam,
    kinerja kimia stabil.
    Indéks réfraktif tinggi,
    indéks réfraktif tinggi na transmittance tinggi dina rentang katingali.

    Rentang transmisi: 0,37 dugi 13,5 μm
    Indéks réfraktif: 2.20084 jam 10 μm (1)
    Karugian Réfléksi: 24,7% dina 10 μm (2 permukaan)
    Koefisién nyerep: 0,0006 cm-1 jam 3.8 μm
    Puncak Reststrahlen: 30,5 μm
    dn / dT: +38,7 x 10-6 / ° C dina 3,39 μm
    dn / dμ: n / a
    Kapadetan: 4,09 g / cc
    Titik lebur: 1827 ° C (Tingali catetan di handap)
    Konduktivitas termal: 27,2 W m-1 K-1 jam 298K
    Ékspansi Termal: 6,5 x 10-6 / ° C dina 273K
    Teu karasa: Knoop 160 kalayan 50g indenter
    Kapasitas Panas Husus: 515 J Kg-1 K-1
    Konstanta Diéléktrik: 88
    Youngs Modulus (E): 74.5 GPa
    Modél Gunting (G): n / a
    Modul Bulk (K): n / a
    Koéfisién elastis: Henteu Avalailable
    Wates Elastis Tétéla: 68,9 MPa (10.000 psi)
    Babandingan Poisson: 0,28
    Kelarutan: 65 x 10-6 g / 100g cai
    Beurat molekul: 97,43
    Kelas / Struktur: HIP polycrystalline cubic, ZnS, F42m
    Bahan ZnS
    Toleransi diaméterna + 0.0 / -0.1mm
    Kasabaran Kandel ± 0,1mm
    Akurasi Permukaan /4@632.8nm
    Paralelisme <1 ′
    Kualitas Permukaan 60-40
    Hapus aperture > 90%
    Bevelling <0,2 × 45 °
    Palapis Desain Khusus