ZnS Windows


  • Bahan:ZnS
  • Toleransi diaméterna:+0.0/-0.1mm
  • Toleransi ketebalan:+/- 0,1 mm
  • Gambar permukaan:λ/10@633nm
  • Paralelisme: <1'
  • Kualitas permukaan:Kualitas permukaan
  • Hapus aperture:> 90%
  • Beveling: <0.2×45°
  • Lapisan:Desain custom
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Video

    ZnS mangrupakeun kristal optik pohara penting dilarapkeun dina waveband IR.
    Transmitting rentang CVD ZnS nyaeta 8um-14um, transmittance tinggi, nyerep low, ZnS kalawan tingkat multi-spéktrum ku pemanasan jsb technics tekanan statik geus ningkat transmittance of IR jeung rentang katempo.
    Séng Sulfida dihasilkeun ku sintésis tina uap Séng jeung H2Gas S, ngabentuk salaku lembar dina susceptors grafit.Séng Sulfida nyaéta microcrystalline dina struktur, ukuran sisikian keur dikawasa pikeun ngahasilkeun kakuatan maksimum.Kelas multispectral lajeng Hot Isostatically dipencet (HIP) pikeun ngaronjatkeun transmisi IR pertengahan jeung ngahasilkeun formulir visibly jelas.kristal tunggal ZnS sadia, tapi teu umum.
    Séng Sulfida ngaoksidasi sacara signifikan dina 300 ° C, nunjukkeun deformasi plastik dina sakitar 500 ° C sareng ngadisosiasi sakitar 700 ° C.Pikeun kasalametan, jandéla Séng Sulfida teu kudu dipaké di luhur 250 ° C dina atmosfir normal.

    Aplikasi: Optik, éléktronika, alat potoéléktronik.
    Fitur:
    Kasaragaman optik anu saé,
    tahan erosi asam-basa,
    kinerja kimiawi stabil.
    indéks réfraktif tinggi,
    indéks réfraktif tinggi na transmittance tinggi dina rentang katempo.

    Rentang transmisi: 0,37 nepi ka 13,5 μm
    Indéks réfraktif: 2.20084 dina 10 μm (1)
    Leungitna Refleksi: 24,7% dina 10 μm (2 permukaan)
    Koéfisién nyerep: 0,0006 cm-1di 3,8 μm
    Puncak Reststrahlen: 30,5 μm
    dn/dT: +38,7 x 10-6/°C dina 3,39 μm
    dn/dμ: n/a
    kapadetan: 4,09 g/cc
    Titik lebur: 1827°C (Tingali catetan di handap)
    Konduktivitas termal: 27,2 W m-1 K-1di 298k
    Ékspansi termal: 6,5 x 10-6/ ° C dina 273K
    Teu karasa: Knoop 160 kalawan 50g indenter
    Kapasitas Panas Spésifik: 515 J Kg-1 K-1
    Konstanta diéléktrik: 88
    Modulus Youngs (E): 74,5 GPa
    Modulus geser (G): n/a
    Modulus Bulk (K): n/a
    Koéfisién élastis: Teu Aya
    wates élastis katempo: 68,9 MPa (10.000 psi)
    Rasio Poisson: 0.28
    Kalarutan: 65 x 10-6g / 100 g cai
    Beurat Molekul: 97.43
    Kelas/Struktur: HIP polycrystalline kubik, ZnS, F42m
    Bahan ZnS
    Toleransi diaméterna +0.0/-0.1mm
    Toleransi Ketebalan ± 0,1 mm
    Akurasi permukaan λ/4@632.8nm
    Paralélisme <1'
    Kualitas permukaan 60-40
    Hapus aperture > 90%
    Beveling <0.2×45°
    Palapis Desain custom