Lampu kilat laser


  • Tipe:LASER
  • Diaméter luar / mm: 4
  • Panjang busur / mm: 25
  • Total Panjang/mm: 38
  • Rincian produk

    Diménsi

    Sacara umum, hiji lampu Xenon kudu ngégél dina tube kaca quartz tina dua éléktroda logam pikeun nyimpen énérgi listrik, sanggeus tube vakum tinggi ngeusi perlakuan gas xenon, mun kaluaran pulsa cahaya pulsa ngurangan tina lampu ngurangan gas.Lampu Xenon loba dipaké dina mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin pangeboran laser, mesin kageulisan laser.Urang rancang lampu Xenon pilihan kualitas tabung quartz filter UV salaku bahan tube kana kualitas luhur dénsitas thorium tungsten, barium, cerium tungsten éléktroda tungsten atawa lampu xenon éléktroda, kalawan kapasitas beban, efisiensi tinggi kualitas sinar laser pompa, umur panjang sarta ciri séjén. .
    Numutkeun ayeuna, umurna umumna antara 300-800 jam.
    Kusabab leungitna gas, lampu xenon merlukeun ngagantian périodik, nu bisa ngajamin yén mesin keur ngajalankeun di efisiensi pangluhurna.
    Kami nganggo tabung kaca quartz kualitas luhur, lampu xenon gaduh efisiensi anu luhur, umur panjang, jsb.
    Aplikasi:
    • Panyabutan bulu: bulu anggota awak, bulu axillary, janggot, bulu biwir, jsb.
    • Rejuvenation kulit: miceun wrinkle, whiten kulit, ngaleutikan pori, miceun jarawat, jsb.
    • panyabutan Speckle: freckle, pigmén umur, kaduruk ku panon poe, tanda lahir, jsb.
    • Lesi Vascular: telangiectasia, rosacea, spider angiomatas, jsb.
    • sumber lampu pikeun equipments laser.Ieu consumable pangpentingna mesin.kualitas sarta masalah cocog mangaruhan kinerja sarta kualitas parabot laser langsung.Nd: YAG pulsed lampu xenon loba dipaké dina mesin laser engraving, mesin las laser, mesin pangeboran laser, mesin kageulisan laser.lampu Xenon nyokot peran ngarobah énérgi listrik kana luminous, kakuatan laser dirancang ku cara lampu na kumaha ngadalikeun ngurangan tina lampu xenon.

    Tipe

    Diaméter luar / mm

    Panjang busur / mm

    Total Panjang / mm

    LASER

    4

    25

    38

    LASER

    6

    80

    140

    LASER

    6

    70

    130

    LASER

    6

    70

    140

    IPL

    7

    45

    90

    IPL

    7

    50

    110

    IPL

    7

    50

    115

    IPL

    7

    65

    125

    IPL

    7

    65

    135

    LASER

    8

    100

    155

    LASER

    9

    80

    140

    Disesuaikeun: Diménsi biasa ngan ukur pikeun rujukan, upami anjeun henteu mendakan jinis anu anjeun milarian, mangga ngahubungi kami pikeun solusi individu.