Lampu Lampu Laser


  • Jenis: Laser
  • Diaméter luar / mm: 4
  • Panjang Arc / mm: 25
  • Total Panjang / mm: 38
  • Detil Produk

    Diménsi

    Umumna, lampu Xenon kedah ngégél tabung kaca kuarsa tina dua éléktroda logam pikeun nyimpen énérgi listrik, saatos tabung vakum tinggi dieusian ku perlakuan gas xenon, kanggo kaluaran lampu pulsa lampu pulsa lampu pembuangan gas. Lampu Xenon seueur dianggo dina mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin pengeboran laser, mesin kageulisan laser. Kami ngadamel Pilihan Lampu Xenon tabung kuarsa filter UV salaku bahan tabung kana tungsten tungsten kepadatan kualitas tinggi, barium, tungsten éléktroda tungsten tungsten atanapi éléktroda lampu xenon, kalayan kapasitas muatan, efisiensi tinggi kualitas pompa sinar laser, umur panjang sareng ciri sanés .
    Numutkeun ka ayeuna, umur hirupna umumna antara 300-800 jam.
    Kusabab kaleungitan bénsin, lampu xenon meryogikeun ngagentos périodik, anu tiasa ngajamin yén mesinna ngajalankeun épisién paling luhur.
    Kami nganggo tabung kaca kuarsa kualitas luhur, lampu xenon ngagaduhan efisiensi tinggi, umur panjang, jst.
    Aplikasi:
    • Ngaleupaskeun rambut: rambut anggota awak, rambut axillary, janggot, rambut lambey, sareng sajabana
    • Peremajaan kulit: miceun kerut, ngabodasan kulit, ngaleutikan pori, miceun jarawat, jst.
    • Ngaleungitkeun bintik: freckle, pigmén umur, sunburn, tanda lahir, jsb.
    • lesi vaskular: telangiectasia, rosacea, angiomatas lancah, jsb.
    • sumber cahaya pikeun peralatan laser. Éta anu tiasa dianggo paling penting tina mesin. masalah kualitas sareng cocog na mangaruhan kinerja sareng kualitas alat laser langsung. Nd: lampu xenon berdenyut YAG seueur dianggo dina mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin bor laser, mesin kageulisan laser. Lampu Xenon nyandak peran ngarobih énergi listrik kana lampu anu langkung bercahaya, kakuatan laser didesain ku cara cahaya sareng cara ngendalikeun pelepasan lampu xenon.

    Jenis

    Diaméter luar / mm

    Panjang Arc / mm

    Total Panjang / mm

    Laser

    4

    25

    38

    Laser

    6

    80

    140

    Laser

    6

    70

    130

    Laser

    6

    70

    140

    IPL

    7

    45

    90

    IPL

    7

    50

    110

    IPL

    7

    50

    115

    IPL

    7

    65

    125

    IPL

    7

    65

    135

    Laser

    8

    100

    155

    Laser

    9

    80

    140

    Disaluyukeun: Diménsi biasa kanggo rujukan hungkul, upami anjeun henteu mendakan jinis anu dipilari, mangga dihubungi kami pikeun solusi masing-masing.