Undoped YAG Kristal


  • Ngaran Produk:Undoped YAG
  • Struktur kristal:Kubik
  • kapadetan:4,5 g/cm3
  • Rentang transmisi:250-5000nm
  • Titik lebur:1970°C
  • Panas spésifik:0,59 Ws/g/K
  • Konduktivitas termal:14 W/m/K
  • Résistansi Shock Termal:790 W/m
  • Rincian produk

    Spésifikasi

    Video

    Undoped Yttrium Aluminium Garnet (Y3Al5O12 atanapi YAG) mangrupikeun substrat anyar sareng bahan optik anu tiasa dianggo pikeun optik UV sareng IR.Ieu hususna kapaké pikeun suhu luhur sareng aplikasi énergi tinggi.Stabilitas mékanis sareng kimia YAG sami sareng Sapphire.
    Keunggulan Undoped YAG:
    • konduktivitas termal tinggi, 10 kali leuwih hade tinimbang gelas
    • Kacida teuas jeung awét
    • Non-birefringence
    • Stabil sipat mékanis jeung kimia
    • bangbarung ruksakna bulk tinggi
    • indéks High réfraksi, facilitating low desain lénsa aberration
    Fitur:
    • Transmisi dina 0.25-5.0 mm, euweuh nyerep dina 2-3 mm
    • konduktivitas termal High
    • indéks High réfraksi jeung Non-birefringence

    sipat dasar:

    Ngaran Produk Undoped YAG
    Struktur kristal Kubik
    Kapadetan 4,5 g/cm3
    Rentang transmisi 250-5000nm
    Titik lebur 1970°C
    Panas spésifik 0,59 Ws/g/K
    Konduktivitas termal 14 W/m/K
    Résistansi Shock Termal 790 W/m
    Ékspansi termal 6,9 × 10-6/K
    dn/dt, @633nm 7,3 × 10-6/K-1
    Mohs teu karasa 8.5
    Indéks réfraktif 1.8245 @0.8mm, 1.8197 @1.0mm, 1.8121 @1.4mm

    Parameter Téknis:

    Orientasi [111] dina 5°
    Diameter +/- 0,1 mm
    Kandelna +/- 0,2 mm
    Karataan l/8@633nm
    Paralélisme ≤ 30″
    Perpendicularity ≤ 5 ′
    Ngeruk-ngagali 10-5 per MIL-O-1383A
    Distorsi Wavefront leuwih hade tinimbang l / 2 per inci@1064nm