Kristal YAG Undoped


  • Ngaran Produk: Undoped YAG
  • Struktur kristal: Kubik
  • Kapadetan: 4,5g / cm3
  • Rentang transmisi: 250-5000nm
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Panas Husus: 0,59 Ws / g / K
  • Konduktivitas termal: 14 W / m / K
  • Résistansi Shock Thermal: 790 W / m
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    Pidéo

    Undoped Yttrium Aluminium Garnet (Y3Al5O12 atanapi YAG) mangrupikeun substrat sareng bahan optik énggal anu tiasa dianggo pikeun élmu optik UV sareng IR. Éta gunana khusus pikeun aplikasi suhu-luhur sareng énergi tinggi. Stabilitas mékanis sareng kimia YAG sami sareng Safir.
    Kaunggulan Undoped YAG:
    • konduktivitas termal tinggi, 10 kali langkung saé tibatan kacamata
    • Pisan heuras sareng awét
    • Non-birefringence
    • Sipat mékanis sareng kimia anu stabil
    • Ambang ambing karusakan ageung
    • Indéks réfraksi anu luhur, ngagampangkeun desain lénsa abérasi low
    Fitur:
    • Transmisi dina 0,25-5.0 mm, henteu nyerep 2-3 mm
    • konduktivitas termal tinggi
    • Indéks réfraksi tinggi sareng Non-birefringence

    Pasipatan dasar:

    Ngaran Produk Undoped YAG
    Struktur kristal Kubik
    Kapadetan 4,5g / cm3
    Rentang transmisi 250-5000nm
    Titik lebur 1970 ° C
    Panas Husus 0,59 Ws / g / K
    Konduktivitas termal 14 W / m / K
    Résistansi Shock Termal 790 W / m
    Ékspansi Termal 6,9 × 10-6/ K
    dn / dt, @ 633nm 7,3 × 10-6/ K-1
    Mohs karasa 8,5
    Indéks réfraktif 1.8245 @ 0.8mm, 1.8197 @ 1.0mm, 1.8121 @ 1.4mm

    Parameter Téknis:

    Orientasi [111] dina 5 °
    Diameter +/- 0.1mm
    Kandel +/- 0.2mm
    Flatness l / 8 @ 633nm
    Paralelisme 30 ″
     Kasempetan ≤ 5 ′
    Goresan-Ngali 10-5 per MIL-O-1383A
    Distorsi Wavefront langkung saé tibatan l / 2 per inci @ 1064nm