AGGSe(AgGaGe5Se12) Kristal


  • Toleransi dimensi:(W +/-0,1 mm) x (H +/-0,1 mm) x (L + 1 mm/-0,5 mm)
  • aperture jelas:> 90% wewengkon sentral
  • datar:λ / 8 @ 633 nm pikeun T> = 1 mm
  • Kualitas permukaan:scratch / ngagali 60-40 sanggeus palapis
  • Paralelisme:hadé ti 30 detik arc
  • Perpendicularity:10 menit arc
  • Akurasi Orentasi: <30''
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    AgGaGe5Se12 mangrupakeun kristal optik nonlinier anyar ngajangjikeun pikeun frékuénsi-shifting 1um laser solid state kana rentang spéktral pertengahan infra red (2-12mum).
    Kusabab ambang karusakan anu langkung luhur, birefringence sareng bandgap anu langkung ageung, sareng rupa-rupa skéma anu cocog sareng fase, AgGaGe5Se12 tiasa janten alternatif pikeun AgGaS2 sareng AgGaSe2, langkung seueur dianggo dina aplikasi kakuatan tinggi sareng spésifik.

    Sipat teknis

    Toleransi dimensi (W +/-0,1 mm) x (H +/-0,1 mm) x (L + 1 mm/-0,5 mm)
    aperture jelas > 90% wewengkon sentral
    Karataan λ / 8 @ 633 nm pikeun T> = 1 mm
    Kualitas permukaan scratch / ngagali 60-40 sanggeus palapis
    Paralélisme hadé ti 30 detik arc
    Perpendicularity 10 menit arc
    Akurasi Orentasi <30''

    Bandingkeun jeung AgGaS2, ZnGeP2, AgGaSe2, kristal GaSe, sipat ditémbongkeun saperti kieu:

    Kristal rentang tanparansi Koéfisién nonlinier
    AgGaS2 0,53-12um d36=23.6
    ZnGeP2 0,75-12um d36=75
    AgGaSe2 0,9-16um d36=35
    AgGaGe5Se12 0,63-16um d31=28
    GaSe 0,65-19um d22=58

    20210122163152