Kristal AgGaGe5Se12


  • Kasabaran Diménsi: (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L + 1 mm / -0,5 mm)
  • Hapus apertur: > 90% daerah pusat
  • Flatness: λ / 8 @ 633 nm pikeun T> = 1 mm
  • Kualitas Permukaan: Ngeruk / ngagali 60-40 saatos palapis
  • Paralelisme: langkung saé tibatan 30 detik detik
  • Kasempetan: 10 menit arc
  • Akurasi oréntasi: <30 "
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    AgGaGe5Se12 mangrupikeun kristal optik nonlinear anyar anu ngajanjikeun pikeun laser kaayaan solid 1um frékuénsi kana rentang spéktral pertengahan infra merah (2-12mum).
    Kusabab ambang karusakanna langkung luhur, birefringence anu langkung ageung sareng bandgap, sareng ragam skéma pencocokan fase anu langkung ageung, AgGaGe5Se12 tiasa janten alternatip pikeun AgGaS2 sareng AgGaSe2, anu langkung seueur dianggo dina aplikasi daya tinggi sareng spésifisitas.

    Pasipatan Téknis

    Kasabaran dimensi  (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L + 1 mm / -0,5 mm)
    Bukaan bukaan > 90% daerah pusat
    Flatness λ / 8 @ 633 nm pikeun T> = 1 mm
    Kualitas Permukaan Ngeruk / ngagali 60-40 saatos palapis
    Paralelisme langkung saé tibatan 30 detik detik
    Kasempetan 10 menit arc
    Akurasi oréntasi <30 "

    Bandingkeun sareng AgGaS2, ZnGeP2, AgGaSe2, GaSe kristal, sipat-sipat sapertos kieu:

    Kristal Kisaran kasaéan Koefisién Nonlinear
    AgGaS2 0,53-12um d36 = 23.6
    ZnGeP2 0.75-12um d36 = 75
    AgGaSe2 0.9-16um d36 = 35
    AgGaGe5Se12 0,63-16um d31 = 28
    GaSe 0,65-19um d22 = 58

    20210122163152