Tampilan produk

Metodeu tumuh kaasup horisontal sareng nangtung, bahan ieu (ZnGeP2, AgGaS2, AgGaSe2, GaSe, KTA, KTP, BIBO, LBO, BBO) sayogi kalayan ukuran sareng orientasi anu biasa. Sababaraha diantarana, kalayan pasipatan koefisien nonlinear ageung sareng dimensi unik anu kami nyayogikeun seueur dianggo dina SHG biasa, THG sareng OPO infra merah, sistem OPA, sareng sajabana Produk tiasa dikirimkeun nganggo atanapi henteu nganggo Anodized Aluminium.
  • Nonlinear crystal
  • gase-crystal-product
  • baga4se7-crystals-product
  • nonlinear-crystals

Langkung Produk

Ngeunaan Dien Tech

Salaku perusahaan téknologi bahan kristal ngora anu energetik, DIEN TECH ngahususkeun kana panilitian, desain, pabrik sareng jual tina séri kristal optik nonlinear, kristal laser, kristal magneto-optik sareng substrat. Kualitas anu saé sareng elemen saing anu liar diterapkeun dina pasar ilmiah, kageulisan sareng industri. Penjualan anu kami dedikasi pisan sareng tim rékayasa anu berpengalaman pageuh komitmen pikeun damel sareng palanggan ti kaindahan sareng industri anu diarsipkeun ogé komunitas panilitian sadunya pikeun aplikasi anu ditangtoskeun.

Warta Perusahaan

Kakuatan luhur sareng téknologi laser énergi tinggi sareng seminar aplikasi

Kakuatan luhur sareng téknologi laser énergi tinggi sareng seminar aplikasi 26 Séptémber 28th, 2021 Laser kakuatan tinggi dumasar kana kakuatan sareng pangaruh énergi na, nyumbang pisan kana pamekaran fisika, élmu matérial, élmu kahirupan, sicence énergi. A ...

CIOP 2021- Juli 23-26,2021

CIOP Konperénsi taunan kalayan jejer anu komprehensif ngeunaan élmu élmu optik sareng fotonik, diawalan dina 2008 ku Chinese Laser Press, Shanghai Institute of Optics and Fine Mechanics, Chinese Academy of Élmu. ...

Kristal AgGaS2 kristal 39 ° / 45 ° ultrafast aplikasi palapis spéktrum lega

AgGaS2 kristal 39 ° / 45 ° ultrafast aplikasi palapis spéktrum lega Coating hasil dilarapkeun AgGaS2 kristal 8 * 8 * 10mm kristal AgGaS2 tanpa lapisan 8 * 8 * 1mm coa ...