tampilan produk

Métode tumuwuh kaasup horisontal sareng vertikal, bahan ieu (ZnGeP2, AgGaS2, AgGaSe2, GaSe, KTA, KTP, BIBO, LBO, BBO) sayogi kalayan ukuran sareng orientasi standar.Sababaraha di antarana, mibanda sipat koefisien nonlinier badag sarta dimensi unik kami disadiakeun anu loba dipaké dina biasa SHG, THG na Mid-infra red OPO, sistem OPA, jsb Produk bisa dikirimkeun nganggo atanapi tanpa wadah Aluminium Anodized.
  • Kristal nonlinier
  • gas-kristal-produk
  • baga4se7-kristal-produk
  • nonlinier-kristal

Langkung Produk

Ngeunaan Dien Tech

Salaku hiji energetic, pausahaan téhnologi bahan kristalin ngora, DIEN TECH specializes dina panalungtikan, desain, pabrik jeung ngajual runtuyan kristal optik nonlinier, kristal laser, kristal magneto-optik jeung substrat.Kualitas alus teuing jeung elemen kalapa anu wildly dilarapkeun dina Filed of ilmiah, kageulisan jeung pasar industri.Penjualan anu didedikasikeun pisan sareng tim rékayasa anu ngalaman komitmen kuat pikeun damel sareng para palanggan ti kageulisan sareng industri anu diajukeun ogé komunitas riset di sakumna dunya pikeun nangtang aplikasi khusus.

Warta pausahaan

Sumber THz monokromatik anu tiasa dirobih sacara lega, dumasar kana generasi frékuénsi bédana (DFG) dina GaSe, ZnGeP2, sareng GaP

Kristal GaSe Ngagunakeun kristal GaSe panjang gelombang kaluaran disetel dina rentang ti 58,2 µm nepi ka 3540 µm (tina 172 cm-1 nepi ka 2,82 cm-1) kalawan kakuatan puncak ngahontal 209 W. Nyata ningkat ieu dijieun pikeun kakuatan kaluaran tina sumber THz ieu ti 209 W ka 389 W. ZnG...

Produk Panas BGGSe kristal BaGa2GeSe6 Kristal dirancang pikeun konversi frékuénsi radiasi laser kana (atawa dina) rentang pertengahan IR.

Kristal BGGSe anyar Ambang ruksakna optik tinggi (110 MW/cm2) Rentang transparansi spéktral lega (ti 0,5 nepi ka 18 μm) Nonlinieritas tinggi (d11 = 66 ± 15 pm/V) Ilaharna dilarapkeun dina konversi frékuénsi radiasi laser kana (atawa dina) rentang pertengahan IR kristal pang éfisiénna pikeun harmonik kadua ...

LASER Dunya PHOTONICS CHINA 2022

LASER World of PHOTONICS CHINA 2022 Booth No. W4-4836 Mitra kami ti Element Genep. .W4-4836.Samentara éta, urang bakal mintonkeun produk ti ...