Kristal AgGaGeS4


  • Distorsi Wavefront: kirang ti λ / 6 @ 633 nm
  • Kasabaran Diménsi: (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
  • Hapus apertur: > 90% daerah pusat
  • Flatness: λ / 6 @ 633 nm pikeun T> = 1.0mm
  • Kualitas Permukaan: Ngeruk / ngagali 20/10 per MIL-O-13830A
  • Paralelisme: langkung saé tibatan 1 mnt arc
  • Kasempetan: 5 busur menit
  • Kasabaran sudut: Δθ <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o
  • Detil Produk

    Parameter Téknis

    Laporan tés

    Kristal AgGaGeS4 mangrupikeun salah sahiji kristal larutan padet kalayan poténsial anu luar biasa diantara kristal-kristal nonlinear anu beuki maju. Éta ngawariskeun koefisien optik nonlinear tinggi (d31 = 15pm / V), kisaran transmisi anu lega (0,5-11,5um) sareng koefisien nyerep rendah (0,05cm-1 dina 1064nm). Pasipatan anu hadé sapertos anu nguntungkeun ageung pisan pikeun mindahkeun frekuensi infrared 1.064um Nd: YAG laser kana gelombang Mid-infreard tina 4-11um. Di sagigireun éta, éta ngagaduhan performa anu langkung saé tibatan kristal induk na dina ambang karusakan laser sareng kisaran kaayaan anu cocog sareng fase, anu ditingalikeun ku ambang kerusakan laser tinggi, sahingga cocog sareng konvérsi frékuénsi berkelanjutan sareng kakuatan tinggi.
    Kusabab ambang karusakan na langkung luhur sareng seueur skéma cocog-fase anu langkung ageung AgGaGeS4 tiasa janten alternatip pikeun sumebar ayeuna AgGaS2 dina aplikasi kakuatan tinggi sareng spésipik.
    Sipat kristal AgGaGeS4:
    Ambang tingkat karusakan: 1.08J / cm2
    Ambang karuksakan awak: 1.39J / cm2

    Téknis Parameter

    Distorsi Wavefront  kirang ti λ / 6 @ 633 nm
    Kasabaran dimensi (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
    Bukaan bukaan > 90% daerah pusat
    Flatness  λ / 6 @ 633 nm pikeun T> = 1.0mm
    Kualitas Permukaan  Ngeruk / ngagali 20/10 per MIL-O-13830A
    Paralelisme langkung saé tibatan 1 mnt arc
    Kasempetan 5 busur menit
    Kasabaran sudut <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o

    20210122163152

    20210122163152