AGGS(AgGaGeS4) Kristal


  • Distorsi Wavefront:kirang ti λ / 6 @ 633 nm
  • Toleransi dimensi:(W +/-0,1 mm) x (H +/-0,1 mm) x (L +0,2 mm/-0,1 mm)
  • aperture jelas:> 90% wewengkon sentral
  • datar:λ / 6 @ 633 nm pikeun T> = 1.0mm
  • Kualitas permukaan:scratch / ngali 20/10 per MIL-O-13830A
  • Paralelisme:hadé ti 1 arc mnt
  • Perpendicularity:5 menit arc
  • Toleransi sudut:Δθ< +/-0,25o, Δφ< +/- 0.25o
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Laporan tés

    Kristal AgGaGeS4 mangrupikeun salah sahiji kristal solusi padet kalayan poténsi anu luar biasa diantara kristal nonlinier anyar anu beuki dimekarkeun.Inherits koefisien optik nonlinier tinggi (d31 = 15pm / V), rentang transmisi lega (0.5-11.5um) jeung koefisien nyerep low (0.05cm-1 di 1064nm).Sipat anu saé sapertos kitu mangrupikeun kauntungan anu ageung pikeun ngagentos frekuensi infra red 1.064um Nd: YAG laser kana gelombang gelombang Mid-infreard 4-11um.Sagedengeun ti eta, eta boga kinerja hadé ti kristal indungna na dina bangbarung ruksakna laser sarta rentang kaayaan fase-cocog, nu nunjukkeun ku bangbarung ruksakna laser tinggi, sahingga cocog sareng konversi frékuénsi sustained tur-daya tinggi.
    Alatan ambang karusakan anu langkung luhur sareng rupa-rupa skéma anu cocog sareng fase AgGaGeS4 tiasa janten alternatip pikeun AgGaS2 anu sumebar ayeuna dina kakuatan anu luhur sareng aplikasi khusus.
    Sipat kristal AgGaGeS4:
    bangbarung ruksakna beungeut: 1,08J / cm2
    bangbarung ruksakna awak: 1,39J / cm2

    TéhnisParameter

    distorsi Wavefront kirang ti λ / 6 @ 633 nm
    Toleransi dimensi (W +/-0,1 mm) x (H +/-0,1 mm) x (L +0,2 mm/-0,1 mm)
    aperture jelas > 90% wewengkon sentral
    Karataan λ / 6 @ 633 nm pikeun T> = 1.0mm
    Kualitas permukaan scratch / ngali 20/10 per MIL-O-13830A
    Paralélisme hadé ti 1 arc mnt
    Perpendicularity 5 menit arc
    Toléransi sudut Δθ < +/- 0,25o, Δφ < +/-0,25o

    20210122163152

    20210122163152