Ce: Kristal YAG


  • Kapadetan: 4,57 g / cm3
  • Teu karasa ku Mohs: 8,5
  • Indéks réfraksi: 1,82
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Épansi termal: 0,8-0,9 x 10-5 / K
  • Struktur kristal: kubik
  • Detil Produk

    Ce: YAG kristal mangrupikeun jinis kristal spintilasi anu penting. Dibandingkeun sareng scintillator anorganik anu sanés, Ce: YAG kristal ngagaduhan efisiensi bercahya tinggi sareng pulsa lampu lega. Utamana, puncak émisi na 550nm, anu saé cocog sareng sensitipitas ngadeteksi panjang gelombang tina detéksi fotodiode silikon. Janten, éta cocog pisan pikeun scintillator tina peralatan anu nyandak fotodiode salaku detéktor sareng scintillator pikeun ngadeteksi partikel anu dieusi cahaya. Dina waktos ayeuna, épisiénsi gandeng anu luhur tiasa dihontal. Salajengna, Ce: YAG ogé tiasa umum dianggo salaku fosfor dina tabung sinar katoda sareng dioda pemancaran cahaya bodas. 
    Kauntungannana Nd YAG Rod:
    Efisiensi gandeng luhur sareng deteksi silikon photodiode
    Henteu saatos
    Waktos buruk pondok
    Harta fisik sareng kimia stabil