Ce: YAG Kristal


  • kapadetan:4,57 g/cm3
  • Teuas ku Mohs:8.5
  • Indéks réfraksi:1.82
  • Titik lebur:1970°C
  • ékspansi termal:0.8-0.9 x 10-5/K
  • Struktur kristal:kubik
  • Rincian produk

    Ce: YAG kristal mangrupa jenis penting kristal scintillation.Dibandingkeun jeung scintillators anorganik sejen, Ce: YAG kristal nyepeng efisiensi luminous luhur sarta pulsa lampu lega.Utamana, puncak émisina nyaéta 550nm, anu cocog sareng sensitipitas ngadeteksi panjang gelombang deteksi fotodioda silikon.Ku kituna, éta cocog pisan pikeun scintillators tina equipments nu nyokot photodiode salaku detektor jeung scintillators pikeun ngadeteksi partikel muatan cahaya.Dina waktos ieu, efisiensi gandeng anu luhur tiasa dihontal.Salaku tambahan, Ce:YAG ogé tiasa dianggo salaku fosfor dina tabung sinar katoda sareng dioda pemancar cahaya bodas.
    Keunggulan Nd YAG Rod:
    Efisiensi gandeng anu langkung luhur sareng deteksi fotodioda silikon
    Euweuh soré
    Waktos buruk pondok
    Pasipatan fisik sareng kimia stabil