• Yb: YAG Kristal

    Yb: YAG Kristal

    Yb:YAG mangrupikeun salah sahiji bahan aktif laser anu paling ngajangjikeun sareng langkung cocog pikeun ngompa dioda tibatan sistem doped Nd tradisional.Dibandingkeun sareng Nd: YAG crsytal anu biasa dianggo, Yb: YAG kristal gaduh bandwidth nyerep anu langkung ageung pikeun ngirangan syarat manajemén termal pikeun laser dioda, umur tingkat luhur-laser langkung panjang, tilu dugi ka opat kali beban termal langkung handap per unit kakuatan pompa.Yb: YAG kristal diperkirakeun ngaganti Nd: YAG kristal pikeun kakuatan tinggi lasers dioda-ngompa jeung aplikasi poténsi séjén.

  • Tm: YAP Kristal

    Tm: YAP Kristal

    Tm kristal doped nangkeup sababaraha fitur pikaresepeun nu nyalonkeun aranjeunna salaku bahan pilihan pikeun sumber laser solid-state kalawan panjang gelombang émisi tunable sabudeureun 2um.Ieu nunjukkeun yén laser Tm:YAG tiasa disetel tina 1.91 dugi ka 2.15um.Nya kitu, Tm: YAP laser bisa tuning rentang ti 1,85 nepi ka 2,03 um.The kuasi-tilu sistem tingkat Tm: doped kristal merlukeun géométri ngompa luyu jeung ékstraksi panas alus ti media aktip.

  • Ho: YAG Kristal

    Ho: YAG Kristal

    Ho: YAG Ho3+ion doped kana insulating kristal laser geus exhibited 14 inter-manifold saluran laser, operasi dina mode temporal ti CW ka mode-dikonci.Ho:YAG ilahar dipaké salaku sarana efisien keur ngahasilkeun 2.1-μm émisi laser ti5I7-5I8transisi, pikeun aplikasi kayaning laser remote sensing, bedah médis, sarta ngompa Mid-IR OPO pikeun ngahontal émisi 3-5micron.Sistem pompa dioda langsung, sareng Tm: Sistem pompa Serat Laser parantos nunjukkeun efisiensi lamping, sababaraha ngadeukeutan wates téoritis.

  • Er: YSGG/Er, Cr: YSGG Kristal

    Er: YSGG/Er, Cr: YSGG Kristal

    Unsur aktif ti Erbium doped Yttrium Scandium Gallium kristal Garnet (Er: Y3Sc2Ga3012 atanapi Er: YSGG), kristal tunggal, anu desinged pikeun dioda ngompa laser solid-state radiating dina rentang 3 µm.Er: Kristal YSGG nunjukkeun sudut pandang aplikasina sareng kristal Er: YAG, Er: GGG sareng Er: YLF anu seueur dianggo.

  • Er,Cr:Kaca/Er,Cr,Yb:Kaca

    Er,Cr:Kaca/Er,Cr,Yb:Kaca

    Erbium sareng ytterbium co-doped kaca fosfat ngagaduhan aplikasi anu lega kusabab sipat anu saé.Lolobana, éta bahan kaca pangalusna pikeun 1.54μm laser alatan panon na panjang gelombang aman tina 1540 nm jeung transmisi tinggi ngaliwatan atmosfir.Éta ogé cocog pikeun aplikasi médis dimana kabutuhan panyalindungan panon meureun hésé pikeun ngatur atawa ngurangan atawa ngahalangan observasi visual penting.Anyar-anyar ieu dianggo dina komunikasi serat optik tibatan EDFA pikeun tambah super na.Aya kamajuan hébat dina widang ieu.

  • Er: YAG Kristal

    Er: YAG Kristal

    Er: YAG mangrupakeun jenis alus teuing 2.94 um kristal laser, loba dipaké dina sistem médis laser sarta widang lianna.Er: YAG kristal laser mangrupa bahan pangpentingna laser 3nm, sarta lamping kalawan efisiensi tinggi, tiasa dianggo dina suhu kamar laser, panjang gelombang laser aya dina lingkup pita kaamanan panon manusa, jsb 2.94 mm Er: YAG laser boga geus loba dipaké dina bedah widang médis, kageulisan kulit, perlakuan dental.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2