• Nd,Cr:YAG Crystals

    Nd, Cr: Kristal YAG

    Laser YAG (yttrium aluminium garnet) laser tiasa didopop ku kromium sareng neodymium supados ningkatkeun karakteristik nyerep laser. Laser NdCrYAG mangrupikeun laser kaayaan padet. Ion kromium (Cr3 +) ngagaduhan pita serepan anu lega; éta nyerep énergi sareng mindahkeun kana ion neodymium (Nd3 +) ku cara interaksi dipole-dipole. Panjang gelombang 1.064 µm dipancarkeun ku laser ieu.

  • Nd: YAG Crystals

    Nd: Kristal YAG

    Nd: Batang kristal YAG dianggo dina mesin panyiri Laser sareng alat laser anu sanés.
    Éta mangrupikeun hiji-hijina zat padet anu tiasa dianggo teras-terasan dina suhu kamar, sareng mangrupikeun kristal laser kinerja anu paling alus.

  • Er: YAG Crystals

    Er: Kristal YAG

    Er: YAG mangrupikeun jenis 2.94 um kristal kristal anu hadé, seueur dianggo dina sistem médis laser sareng bidang sanésna. Er: laser kristal YAG mangrupikeun bahan anu paling penting tina laser 3nm, sareng lamping kalayan efisiensi tinggi, tiasa dianggo dina laser suhu kamar, panjang gelombang laser aya dina lingkup pita kaamanan panon manusa, sareng sajabana 2.94 mm Er: YAG laser ngagaduhan parantos seueur dianggo dina bedah médis, kageulisan kulit, pangobatan gigi.

  • Ho: YAG Crystals

    Ho: Kristal YAG

    Ho: YAG Ho3+ ion didop kana kristal laser insulasi parantos nunjukkeun 14 saluran laser antar-manifold, operasi dina modeu temporal ti CW dugi ka mode-lock. Ho: YAG ilahar dianggo salaku éfisién anu efisien pikeun ngahasilkeun émisi laser 2.1-μm ti 5I75I8 transisi, kanggo aplikasi sapertos sensing jauh laser, bedah médis, sareng ngompa Mid-IR OPO's kanggo ngahontal émisi 3-5micron. Sistem pompa dioda langsung, sareng Tm: Serat Sistem pompa laser parantos nunjukkeun efisiensi slope hi, sababaraha anu ngadeukeutan watesan teoritis.

  • Ce: YAG Crystals

    Ce: Kristal YAG

    Ce: YAG kristal mangrupikeun jinis kristal spintilasi anu penting. Dibandingkeun sareng scintillator anorganik anu sanés, Ce: YAG kristal ngagaduhan efisiensi bercahya tinggi sareng pulsa lampu lega. Utamana, puncak émisi na 550nm, anu saé cocog sareng sensitipitas ngadeteksi panjang gelombang tina detéksi fotodiode silikon. Janten, éta cocog pisan pikeun scintillator tina peralatan anu nyandak fotodiode salaku detéktor sareng scintillator pikeun ngadeteksi partikel anu dieusi cahaya. Dina waktos ayeuna, épisiénsi gandeng anu luhur tiasa dihontal. Salajengna, Ce: YAG ogé tiasa umum dianggo salaku fosfor dina tabung sinar katoda sareng dioda pemancaran cahaya bodas.

  • CTH:YAG Crystals

    CTH: Kristal YAG

    Ho, Cr, Tm: YAG -yttrium aluminium garnet kristal kristal didopél ku kromium, thulium sareng ion holmium pikeun nyayogikeun lasing dina 2,13 mikron anu mendakan aplikasi langkung seueur, utamina dina industri médis. Kauntungannana alami tina kristal kristal nyaéta padamelan YAG salaku host. Sipat fisik, termal sareng optik YAG dipikaterang sareng dipikaharti ku unggal desainer laser. Éta ngagaduhan aplikasi anu lega dina bedah, kedokteran gigi, uji atmosfir, jst.

1234 Teras> >> Halaman 1/4