kristal AGS(AgGaS2).


  • Parameter kisi:a = 5,757, c = 10,311 Å
  • Titik lebur:997 °C
  • kapadetan:4,702 g/cm3
  • Karasa Mohs:3-3.5
  • Koéfisién nyerep:0,6 cm-1 @ 10,6 µm
  • Konstanta diéléktrik relatif @ 25:ε11s=10ε11t=14
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Laporan tés

    Daptar saham

    AGS transparan tina 0,50 dugi ka 13,2 µm.Sanajan koefisien optik nonlinier na teh panghandapna diantara kristal infra red disebutkeun, panjang gelombang pondok tinggi transparansi edging di 550 nm dipaké dina OPOs ngompa ku Nd: YAG laser;dina sababaraha percobaan campuran frékuénsi béda jeung dioda, Ti: Sapphire, Nd: YAG jeung IR ngalelep lasers ngawengku rentang 3-12 µm;dina sistem countermeasure infra red langsung, sarta pikeun SHG of CO2 laser.Ipis AgGaS2 (AGS) pelat kristal populér pikeun ultrashort generasi pulsa dina rentang pertengahan IR ku bédana generasi frékuénsi employing NIR panjang gelombang pulsa.

    Aplikasi:
    • Generasi kadua harmonik on CO jeung CO2 - laser
    • osilator paramétrik optik
    • generator frékuénsi béda jeung wewengkon infra red tengah nepi ka 12μm.
    • Frékuénsi pergaulan di wewengkon IR tengah ti 4,0 nepi ka 18,3 µm
    • Tuneable laser kaayaan padet (OPO ngompa ku Nd: YAG jeung laser séjén operasi di 1200 nepi ka 10000 wewengkon nm kalawan efisiensi 0,1 nepi ka 10%)
    • Saringan pita sempit optik di daérah deukeut titik isotropik (0,4974 m dina 300 °K), pita transmisi disetel dina variasi suhu
    • Konversi gambar radiasi laser CO2 kana deukeut-IR atawa wewengkon katempo ku ngagunakeun/atawa ngagunakeun Nd:YAG, ruby ​​atawa ngalelep lasers kalawan efisiensi nepi ka 30 %
    Pasipatan dasar
    Parameter kisi a = 5,757, c = 10,311 Å
    Koéfisién non-linier dina 10,6 um d36 = 12,5 pm/V
    bangbarung ruksakna optik dina 10,6 um, 150 ns 10 - 20 MW/cm2
    sajajar jeung sumbu c 12,5 x 10-6 x °C-1
    jejeg sumbu c -13,2 x 10-6 x °C-1
    Struktur Kristal Tétragonal
    Parameter sél a=5,756 Å, c=10,301 Å
    Titik lebur 997 °C
    Kapadetan 4,702 g/cm3
    Mohs teu karasa 3-3.5
    Koéfisién nyerep 0,6 cm-1 @ 10,6 µm
    Konstanta diéléktrik relatif @ 25 MHz ε11s=10ε11t=14
    Koéfisién ékspansi termal ||C: -13,2 x 10-6 /oC⊥C: +12,5 x 10-6 /oC
    Konduktivitas termal 1,5 W/M/°C

     

    Parameter Téknis
    distorsi Wavefront kirang ti λ / 6 @ 633 nm
    Toleransi dimensi (W +/-0,1 mm) x (H +/-0,1 mm) x (L +0,2 mm/-0,1 mm)
    aperture jelas > 90% wewengkon sentral
    Karataan λ / 6 @ 633 nm pikeun T> = 1.0mm
    Kualitas permukaan scratch / ngali 20/10 per MIL-O-13830A
    Paralélisme hadé ti 1 arc mnt
    Perpendicularity 5 menit arc
    Toléransi sudut Δθ < +/-0,25o, Δφ < +/-0,25o

    测试图1图片2

    Modél

    produk Ukuran Orientasi Beungeut Gunung

    kuantitas

    DE0053

    AGS 5*5*0.5mm θ=41,3°;φ=0° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm Unmounted

    1

    DE0093

    AGS 8*8*1mm θ=39°;φ=45° Kadua sisi digosok φ25,4 mm

    3

    DE0119

    AGS 8*8*1mm θ=39°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm φ25,4 mm

    2

    DE0119-0

    AGS 8*8*1mm θ=39°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm LightCon

    2

    DE0119-3

    AGS 8*8*1mm θ=39°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm Unmounted

    2

    DE0119-1

    AGS 8*8*1mm θ=37°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm Unmounted

    8

    DE0149

    AGS 8*8*0.38mm θ=41,6°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm Unmounted

    1

    DE0367

    AGS 8*8*0.4mm θ=39°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm φ25,4 mm

    3

    DE0367-0

    AGS 8*8*0.4mm θ=39°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm Unmounted

    4

    DE0367-1

    AGS 8*8*0.4mm θ=37°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm Unmounted

    8

    DE0367-2

    AGS 8*8*0.4mm θ=37°;φ=45° AR/AR@1.1-2.6μm+2.6-12μm φ25,4 mm

    1

    DE0741

    AGS 5*5*1mm θ=39°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    5

    DE0742

    AGS 5*5*0.4mm θ=39°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    6

    DE0743

    AGS 6*6*2mm θ=54,9°φ=45° Kadua sisi digosok Unmounted

    1