Kristal AgGaS2


  • Distorsi Wavefront: kirang ti λ / 6 @ 633 nm
  • Kasabaran Diménsi: (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
  • Hapus apertur: > 90% daerah pusat 
  • Flatness: λ / 6 @ 633 nm pikeun T> = 1.0mm
  • Kualitas Permukaan: Ngeruk / ngagali 20/10 per MIL-O-13830A 
  • Paralelisme: langkung saé tibatan 1 mnt arc
  • Kasempetan: 5 busur menit
  • Kasabaran sudut: Δθ <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o
  • Detil Produk

    Parameter Téknis

    Laporan tés

    Pidéo

    AGS transparan tina 0,50 dugi 13,2m. Sanaos koefisien optik nonlinear na anu panghandapna diantara kristal infra merah anu disebatkeun, transparansi panjang gelombang panjangna tinggi dina 550 nm didamel di OPO anu dipompa ku Nd: YAG laser; dina sababaraha ékspérimén campuran ékspérimén frékuénsi sareng dioda, Ti: Safir, Nd: laser pewarna YAG sareng IR nutupan kisaran 3-12 µm; dina sistem pangukuran infra merah langsung, sareng pikeun SHG tina laser CO2. Pelat kristal ipis AgGaS2 (AGS) populér pikeun generasi pulsa ultrashort dina jarak pertengahan IR ku generasi frékuénsi anu béda anu ngagunakeun pulsa panjang gelombang NIR.
    Aplikasi:
    • Generik harmonik kadua dina CO sareng CO2 - laser
    • osilator paramétrik optik
    • Generator frékuénsi anu béda ka daérah infra merah tengah dugi ka 12 mkm.
    • Pergaulan Frékuénsi di daérah IR tengah tina 4,0 ka 18,3 m
    • laser solid state solid (OPO dipompa ku Nd: YAG sareng laser anu sanés anu beroperasi di 1200 dugi ka 10000 nm wilayah kalayan efisiensi 0,1 dugi 10%)
    • Saringan optik-pita sempit di daérah caket titik isotropika (0,4974 m dina 300 ° K), pita transmisi disetél dina variasi suhu
    • Up-konvérsi gambar radiasi laser CO2 kana caket-IR atanapi daérah anu katingali ku ngagunakeun / atanapi panggunaan Nd: YAG, ruby ​​atanapi laser pewarna kalayan épisiénsi dugi ka 30%

    Diménsi:

    Bagian silang standar nyaéta 8x 8mm, 5 x 5mm, panjangna Crystal tina 1 dugi ka 30 mm. Ukuran khusus ogé sayogi nalika pamundut.

     

    Pasipatan Dasar
    Parameter kisi a = 5,757, c = 10.311 Å
    Koéfisién non-linier dina 10,6 um d36 = 12.5 siang / V
    Ambang karusakan optik dina 10,6 um, 150 ns 10 - 20 MW / cm2
    sajajar jeung sumbu-c 12,5 x 10-6 x ° C-1
    jejeg ka sumbu-c -13,2 x 10-6 x ° C-1
    Struktur Kristal Tetragonal
    Parameter sél a = 5,756 Å, c = 10.301 Å
    Titik lebur 997 ° C
    Kapadetan 4,702 g / cm3
    Mohs karasa 3-3.5
    Koefisién nyerep 0,6 cm-1 @ 10.6 µm
    Konstanta Diéléktrik Relatif @ 25 MHz ε11s = 10 ε11t = 14
    Koefisien Ékspansi Termal || C: -13,2 x 10-6 /oC ⊥C: +12.5 x 10-6 /oC
    Konduktivitas termal 1,5 W / M / ° C
    Pasipatan optik liniér
    Rentang Transparansi 0,50-13,2 um
    Indéks référaktif @ 1.064 um @ 5.300 um @ 10.60um henteu 2.4521 2.3945 2.3472 ne 2.3990 2.3408 2.2934
    Koefisiénsi Terapi-Optik dno / dt = 15,4 x 10-5 / ° C dne / dt = 15,5 x 10-5 / ° C
    Persamaan Sellmeier (ʎ dina um) no2 = 3.3970 + 2.3982 / (1-0.09311 / ʎ2) + 2.1640 / (1-950 / ʎ2) ne2 = 3.5873 + 1.9533 / (1-0.11066 / ʎ2) + 2.3391 / (1-1030.7 / ʎ2)
    Pasipatan optik Nonlinear
    Fase-Cocogkeun Rentang SHG 1.8-11.2 um
    Koefisien NLO @ 1.064 um d36 = d24 = d15 = 23.6 pm / V
    Koefisién Éléktronika optik Linear Y41T = 4.0 pm / V Y63T = 3.0 pm / V
    Ambang Ruksakna @ ~ 10 ns, 1.064 um 25 MW / cm2 (permukaan), 500 MW / cm2 (massal)
    Parameter Téknis
    Distorsi Wavefront kirang ti λ / 6 @ 633 nm
    Kasabaran dimensi (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
    Bukaan bukaan > 90% daerah pusat
    Flatness λ / 6 @ 633 nm pikeun T> = 1.0mm
    Kualitas Permukaan Ngeruk / ngagali 20/10 per MIL-O-13830A
    Paralelisme langkung saé tibatan 1 mnt arc
    Kasempetan 5 busur menit
    Kasabaran sudut <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o

    AGS (AgGaS2) kristal Transpék Spéktra (Saatos digosok kasar)
    Kandel uji = 20.8mm (Kandel akhir = 20mm)
    Spéktrum transmisi Tipe II kristal AgGaS2 anu teu dikepung. OPO dipompa ku laser 1030nm.ZnGeP201 Kristal AgGaS2 (AGS) nunjukkeun kualitas masif anu hadé dina kisaran transmisi, ngarepkeun sésa-sésa sinar serepan dipuseurkeun caket 1.8um. ​​Serepan permukaan tiasa ningkat ku waktos, tapi perilakuana ayeuna parantos ningkat pisan tina kristal-kristal anu langkung tiheula. sipat AGS ngamungkinkeun sababaraha interaksi SFM / DFM tina katingali ka infra merah Tengah. ZnGeP201

    AGS (AgGaS2) spéktra Transmisi kristal (Henteu jas) Tebal tés = 1.60mm: ZnGeP201