RTP Q-saklar


  • Aperture Sadia: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15mm
  • Ukuran Pockels Cell: Dia. 20 / 25.4 x 35mm (3x3 aperture, 4x4 aperture, 5x5 aperture)
  • Babandingan kontras: > 23dB
  • Sudut Panarimaan: > 1 °
  • Ambang Ruksakna: > 600MW / cm2 dina 1064nm (t = 10ns)
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Pidéo

    RTP (Rubidium Titanyle Fosfat - RbTiOPO4) mangrupikeun bahan anu ayeuna seueur dianggo pikeun aplikasi Éléktron Éléktip iraha diperlukeun voltase switching low.
    RTP (Rubidium Titanyle Phosphate - RbTiOPO4) mangrupikeun isomorph tina kristal KTP anu dianggo dina aplikasi nonlinear sareng Electro Optical. Éta ngagaduhan kaunggulan ambang karusakan anu langkung luhur (sakitar 1,8 kali KTP), résistansi anu luhur, tingkat pengulangan anu luhur, henteu aya pangaruh hygroscopic sareng piezo-listrik. Éta ngagaduhan transparansi optik anu saé tina sakitar 400nm dugi ka langkung 4µm sareng penting pisan pikeun operasi laser intra-rongga, nawiskeun résistansi tinggi pikeun karusakan optik kalayan penanganan listrik ~ 1GW / cm2 pikeun pulsa 1ns di 1064nm. Kisaran transmisi na 350nm dugi 4500nm.
    Kaunggulan tina RTP:
    Éta mangrupikeun kristal anu hadé pikeun aplikasi Électro Optik dina tingkat pengulangan anu luhur
    Koefisien optik sareng elektro-optik nonlinear ageung
    Tegangan satengah gelombang handap
    Henteu Ngirining Piezoélectric
    ambang karusakan tinggi
    Babandingan Rusak
    Non-hygroscopic
    Aplikasi tina RTP:
    Bahan RTP dikenal sacara lega pikeun fitur na,
    Q-switch (Laser Ranging, Laser Radar, laser médis, Industrial Industrial)
    Modulasi kakuatan / fase laser
    Pulsa Picker

    Pangiriman dina 1064nm  > 98,5%
    Apertures Sadia  3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15mm
    Satengah tegangan gelombang dina 1064nm  1000V (3x3x10 + 10)
    Ukuran Pockels Cell  Dia. 20 / 25,4 x 35mm (3 × 3 aperture, 4 × 4 aperture, 5 × 5 aperture)
    Babandingan kontras  > 23dB
    Sudut Panarimaan  > 1 °
    Ambang Ruksakna  > 600MW / cm2 dina 1064nm (t = 10ns)
    Stabilitas dina kisaran suhu anu lega  (-50 ℃ - + 70 ℃)