RTP Q-switch


  • Apertures sadia:3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 mm
  • Ukuran Sel Pockels:Dia.20/25,4 x 35mm (bukaan 3x3, bukaan 4x4, bukaan 5x5)
  • Babandingan kontras:> 23dB
  • Sudut ditampa:> 1°
  • Ambang ruksakna:> 600MW/cm2 dina 1064nm (t = 10ns)
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Video

    RTP (Rubidium Titanyle Phosphate - RbTiOPO4) nyaéta bahan anu ayeuna loba dipaké pikeun aplikasi Éléktro Optik iraha wae tegangan switching low diperlukeun.
    RTP (Rubidium Titanyle Phosphate - RbTiOPO4) mangrupikeun isomorf kristal KTP anu dianggo dina aplikasi nonlinier sareng Electro Optical.Cai mibanda kaunggulan ambang karuksakan luhur (kira 1,8 kali KTP), résistansi tinggi, laju pengulangan tinggi, euweuh hygroscopic sarta euweuh pangaruh piezo-listrik.Éta gaduh transparansi optik anu saé tina sakitar 400nm dugi ka langkung ti 4µm sareng anu penting pisan pikeun operasi laser intra-rongga, nawiskeun résistansi anu luhur pikeun karusakan optik kalayan penanganan kakuatan ~ 1GW / cm2 pikeun pulsa 1ns dina 1064nm.rentang transmisi nyaeta 350nm mun 4500nm.
    Keunggulan RTP:
    Éta mangrupikeun kristal anu saé pikeun aplikasi Éléktro Optik dina tingkat pengulangan anu luhur
    Koéfisién optik nonlinier ageung sareng elektro-optik
    Low tegangan satengah gelombang
    Taya ringing Piezoelektrik
    bangbarung ruksakna tinggi
    Rasio kapunahan luhur
    Non-hygroscopic
    Aplikasi RTP:
    bahan RTP dipikawanoh lega pikeun fitur na,
    Q-switch (Laser Ranging, Laser Radar, laser médis, Industrial Laser)
    kakuatan laser / modulasi fase
    Pulsa Picker

    Transmisi dina 1064nm >98,5%
    Apertures Sadia 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 mm
    Tegangan satengah gelombang dina 1064nm 1000V (3x3x10+10)
    Ukuran Pockels Cell Dia.20/25,4 x 35mm (3×3 aperture, 4×4 aperture, 5×5 aperture)
    Babandingan kontras > 23dB
    Sudut ditampa > 1°
    Karuksakan bangbarung > 600MW/cm2 dina 1064nm (t = 10ns)
    Stabilitas dina rentang suhu anu lega (-50 ℃ - + 70 ℃)