KTA Kristal


  • Struktur Kristal: Orthorhombic, Point Group mm2
  • Parameter kisi: a = 13.125Å, b = 6.5716Å, c = 10.786Å
  • Titik lebur: 1130 ˚C
  • 1130 ˚C: caket 5
  • Kapadetan: 3,454g / cm3
  • Konduktivitas termal: K1: 1.8W / m / K; K2: 1,9W / m / K; K3: 2.1W / m / K
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Pidéo

    Kalium Titanyle Arsenate (KTiOAsO4), atanapi kristal KTA, mangrupikeun kristal optik nonlinear anu hadé pikeun aplikasi Optical Parametric Oscillation (OPO). Éta ngagaduhan koefisien optik sareng elektro-optik sanés anu langkung saé, sacara signifikan ngirangan nyerep di daérah 2.0-5.0 ,m, sudut lebar sareng suhu bandwidth lega, konstanta diéléktrik rendah. Sareng konduktivitas ionik anu handap ngahasilkeun ambang karusakan anu langkung luhur dibandingkeun sareng KTP.
    KTA sering dianggo salaku média gain OPO / OPA pikeun émisi dina kisaran 3µm ogé kristal OPO pikeun émisi aman-panon dina kakuatan rata-rata anu luhur.
    Fitur:
    Transparan antara 0,5µm sareng 3.5µm
    Efisiensi optik non-linier tinggi
    Panarimaan suhu ageung
    Birefringence langkung handap tina KTP hasilna langkung alit-walk-off
    Homogénitas optik sareng non-linier anu hadé
    Ambang karuksakan tinggi palapis AR:> 10J / cm ² dina 1064nm salami 10ns pulsa
    AR-Coatings sareng nyerep rendah dina 3µm sayogi
    Mumpuni pikeun proyek luar angkasa

    Pasipatan Dasar

    Struktur Kristal

    Orthorhombic, Point Group mm2

    Kisi Parameter

    a = 13.125Å, b = 6.5716Å, c = 10.786Å

    Titik lebur

    1130 ˚C

    Mohs karasa

    caket 5

    Kapadetan

    3,454g / cm3

    Konduktivitas termal

    K1: 1.8W / m / K; K2: 1,9W / m / K; K3: 2.1W / m / K

    Pasipatan optik sareng Nonlinear
    Rentang Transparansi 350-5300nm
    Koefisién nyerep @ 1064 nm <0,05% / cm
    @ 1533 nm <0,05% / cm
    @ 3475 nm <5% / cm
    Kasusahan NLO (pm / V) d31 = 2.76, d32 = 4,74, d33 = 18.5, d15 = 2.3, d24 = 3.2
    Konstanta elektro-optik (pm / V) (frekuensi handap) 33 = 37.5; 23 = 15,4; 13 = 11.5
    Rentang Cocog Fase SHG 1083-3789nm