KTA Kristal


  • Struktur Kristal:Ortorombik, Grup Titik mm2
  • Parameter kisi:a=13.125Å, b=6.5716Å, c=10.786Å
  • Titik lebur:1130 ˚C
  • 1130˚C:deukeut 5
  • kapadetan:3,454g/cm3
  • Konduktivitas termal:K1: 1.8W/m/K;K2: 1.9W/m/K;K3: 2.1W/m/K
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Video

    Kalium Titanyle Arsenate (KTiOAsO4), atawa kristal KTA, mangrupa kristal optik nonlinier alus teuing pikeun aplikasi Optical Parametric Oscillation (OPO).Cai mibanda koefisien optik non-linier jeung elektro-optik hadé, nyata ngurangan nyerep di wewengkon 2.0-5.0 µm, lebar sudut jeung suhu rubakpita, konstanta diéléktrik low.Sareng konduktivitas ionikna anu rendah nyababkeun ambang karusakan anu langkung luhur dibandingkeun sareng KTP.
    KTA sering dianggo salaku medium gain OPO / OPA pikeun émisi dina kisaran 3µm ogé kristal OPO pikeun émisi anu aman pikeun panon dina kakuatan rata-rata anu luhur.
    Fitur:
    Transparan antara 0,5µm sareng 3,5µm
    efisiensi optik non-linier luhur
    Panarimaan suhu ageung
    Birefringence leuwih handap ti KTP hasilna walk-off leutik
    Homogénitas optik non-linier alus teuing
    Ambang ruksakna luhur AR-coatings: > 10J/cm² dina 1064nm pikeun pulsa 10ns
    AR-Coatings kalawan nyerep low di 3µm sadia
    Kualifikasi pikeun proyék spasi

    Pasipatan dasar

    Struktur Kristal

    Ortorombik, Grup Titik mm2

    Parameter kisi

    a=13.125Å, b=6.5716Å, c=10.786Å

    Titik lebur

    1130 ˚C

    Mohs teu karasa

    deukeut 5

    Kapadetan

    3,454g/cm3

    Konduktivitas termal

    K1: 1.8W/m/K;K2: 1.9W/m/K;K3: 2.1W/m/K

    Optik jeung Nonlinier Pasipatan Optik
    Rentang Transparansi 350-5300nm
    Koéfisién nyerep @ 1064 nm<0,05%/cm
    @ 1533 nm<0,05%/cm
    @ 3475 nm<5%/cm
    Karentanan NLO (pm/V) d31 = 2,76, d32 = 4,74, d33 = 18,5 , d15 = 2,3, d24 = 3,2
    Konstanta éléktro-optik (pm/V) (frékuénsi low) 33=37,5;23=15.4;13=11.5
    SHG Phase Matchable Range 1083-3789nm