Kristal GaSe


  • rentang transparansi:µm 0,62 - 20
  • Grup titik:6m2
  • Parameter kisi:a = 3,74, c = 15,89 Å
  • kapadetan:g/cm3 5.03
  • Karasa Mohs: 2
  • Indéks réfraktif:dina 5,3 µm euweuh = 2,7233, ne = 2,3966
  • Koéfisién non-linier:pm/V d22 = 54
  • ambang karuksakan optik:MW/cm2 28 (9,3 µm, 150 ns);0,5 (10,6 µm, dina modeu CW);30 (1,064 µm, 10 ns)
  • Rincian produk

    Laporan tés

    Video

    Daptar saham

    Gallium Selenide (GaSe) kristal tunggal optik non-linier, ngagabungkeun koefisien non-linier anu ageung, ambang karusakan anu luhur sareng rentang transparansi anu lega.GaSe mangrupikeun bahan anu cocog pisan pikeun SHG dina pertengahan IR.DIEN TECHnyadiakeun kristal GaSe kalayan ukuran badag unik tur kualitas luhur.

    Sipat ngagandakeun frékuénsi GaSe diulik dina rentang panjang gelombang antara 6.0 µm sareng 12.0 µm.GaSe geus hasil dipaké pikeun SHG efisien laser CO2 (nepi ka 9% konversi);pikeun SHG tina CO pulsed, CO2 jeung DF-laser kimiawi (l = 2,36 µm) radiasi;upconversion radiasi laser CO jeung CO2 kana rentang katempo;generasi pulsa infra red via pergaulan frékuénsi béda Neodymium jeung laser ngalelep infra red atawa (F-) -puseur pulsa laser;Generasi cahaya OPG dina jarak 3.5–18 µm;terahertz (T-ray) generasi radiasi.Mustahil pikeun motong kristal pikeun sudut anu cocog sareng fase anu tangtu kusabab struktur bahan (beulah sapanjang (001) pesawat) ngawatesan daérah aplikasi.
    GaSe nyaéta kristal lemes pisan sareng berlapis.Pikeun produksi kristal kalawan ketebalan dieusian urang nyandak kandel dimimitian kosong, Contona, 1-2 mm kandel lajeng ngawitan miceun lapisan ku lapisan nyoba ngadeukeutan ka ketebalan maréntahkeun bari ngajaga smoothness permukaan alus tur flatness.Sanajan kitu, pikeun ketebalan ngeunaan 0.2-0.3 mm atanapi kirang plat GaSe gampang bends sarta kami ménta permukaan melengkung tinimbang datar.
    Ku kituna urang biasana cicing di 0,2 ketebalan mm pikeun 10x10 mm kristal dipasang di di dia.1 '' wadah kalawan CA muka dia.9-9,5 mm.
    Sok we nampi pesenan pikeun 0,1 kristal mm, kumaha oge, urang teu ngajamin flatness alus keur kristal jadi ipis.
    Aplikasi kristal GaSe:
    • THz (T-ray) generasi radiasi;
    • Rentang THz: 0.1-4 THz;
    • SHG efisien CO 2 laser (nepi ka 9% konversi);
    • Pikeun SHG of pulsed CO, CO2 jeung kimiawi DF-laser (l = 2,36 mkm) radiasi;
    • Upconversion of CO jeung CO2 radiasi laser kana rentang katempo;generasi pulsa infra red via pergaulan frékuénsi béda Neodymium jeung laser ngalelep infra red atawa (F-) -puseur pulsa laser;
    • generasi lampu OPG dina 3,5 - 18 mkm.
    SHG dina pertengahan IR (CO2, CO, kimiawi DF-laser jsb)
    upconversion radiasi laser IR kana rentang katempo
    Generasi paramétrik dina 3 – 20 µm
    Generasi Terahertz THz (Del Mar Photonics nyayogikeun rupa-rupa kristal pikeun generasi THz, kalebet ZnTe, GaP, LiNbO3 sareng anu sanésna)
    Sipat utama kristal GaSe:
    Rentang transparansi, µm 0,62 - 20
    Grup titik 6m2
    Parameter kisi a = 3,74, c = 15,89 Å
    Dénsitas, g/cm3 5,03
    Mohs karasa 2
    Indéks réfraktif:
    dina 5,3 µm euweuh = 2,7233, ne = 2,3966
    dina 10,6 µm euweuh = 2,6975, ne = 2,3745
    Koéfisién non-linier, pm/V d22 = 54
    Leumpang kaluar 4,1 ° dina 5,3 µm
    Ambang karuksakan optik, MW/cm2 28 (9,3 µm, 150 ns);0,5 (10,6 µm, dina modeu CW);30 (1,064 µm, 10 ns)

    dc0fb8af2646ed87f8d7ce9919aa1a4bec6c026f842ca4e1755156e33efd49

    Modél

    produk Ukuran Gunung

    kuantitas

    DE0218 GaSe φ8*1mm φ25,4 mm

    4

    DE0379 GaSe φ7*1 mm φ25,4 mm

    3

    DE0553 GaSe φ7 * 0,6 mm φ25,4 mm

    2

    DE0556 GaSe φ6*1mm φ25,4 mm

    1