GaSe Kristal


  • Kisaran transparansi: 0.m 0,62 - 20
  • Kelompok titik: 6m2
  • Parabot kisi: a = 3,74, c = 15,89 Å
  • Kapadetan: g / cm3 5.03
  • Mohs karasa: 2
  • Indéks réfraktif: jam 5.3 nom henteu = 2.7233, ne = 2.3966
  • Koefisien non-linier: pm / V d22 = 54
  • Ambang karusakan optik: MW / cm2 28 (9.3 µm, 150 ns); 0,5 (10,6 µm, dina modeu CW); 30 (1.064 µm, 10 ns)
  • Detil Produk

    Laporan tés

    Pidéo

    Gallium Selenide (GaSe) kristal tunggal optik non-linier, ngagabungkeun koefisien non-linier anu ageung, ambahan karusakan tinggi sareng rentang transparansi anu lega. Éta mangrupikeun bahan anu cocog pisan pikeun SHG dina pertengahan IR. Sipat dobel-frékuénsi GaSe diulik dina kisaran panjang gelombang antara 6.0 µm sareng 12.0 µm. GaSe parantos hasil dianggo pikeun SHG épisién laser laser (dugi ka 9% konvérsi); pikeun SHG tina pulsa CO, CO2 sareng kimia DF-laser (l = 2,36 µm) radiasi; upconversion of radiasi laser CO sareng CO2 kana rentang anu katingali; generasi pulsa infra red via campuran prékuénsi campuran Neodymium sareng laser pewarna infra red atanapi (F -) - pulsa laser tengah; Generasi cahaya OPG dina waktos 3,5-18 µm; terahertz (T-ray) generasi radiasi. Henteu mustahil pikeun motong kristal pikeun sudut anu cocog sareng fase anu tangtu kusabab struktur bahan (beulah sapanjang (001) pesawat) ngawatesan daérah aplikasi.
    GaSe kristal lemes pisan sareng dilapis. Pikeun produksi kristal kalayan kandel anu ditangtoskeun urang nyandak kosong anu mimiti kandel, Salaku conto, kandel 1-2 mm teras ngawitan ngaleungitkeun lapisan ku lapisan nyobian ngadeukeutan ketebalan anu dipesen bari tetep lemes sareng rata rata. Nanging, pikeun kandelna 0,2-0,3 mm atanapi kirang pelat GaSe gampang dibengkokkeun sareng urang kéngingkeun permukaan anu melengkung tibatan anu rata.
    Janten biasana urang tetep dina kandel 0,2 mm pikeun kristal 10x10 mm dipasang dina wadah dia.1 "kalayan CA dibuka dia. 9-9,5 mm.
    Kadang-kadang urang nampi pesenan kanggo kristal 0,1 mm, tapi, kami henteu ngajamin rata anu rata pikeun kristal anu ipis.
    Aplikasi:
    • THz (T-ray) generasi radiasi ;
    • Rentang THz : 0,1-4 THz ;
    • Cekap SHG laser CO 2 (dugi ka 9% konvérsi);
    • Pikeun SHG radiasi CO, CO2 sareng kimia DF-laser (l = 2,36 mkm) radiasi;
    • Konéksi CO sareng radiasi laser CO2 kana rentang anu katingali; generasi pulsa infra red via campuran prékuénsi campuran Neodymium sareng laser pewarna infra red atanapi (F -) - pulsa laser tengah;
    • Generasi cahaya OPG dina jarak 3,5 - 18 mkm.
    SHG dina pertengahan IR (CO2, CO, kimia DF-laser sareng sajabana)
    konéksi radiasi laser IR kana rentang anu katingali
    Generasi paramétrik dina 3 - 20 µm
    Generasi Terahertz THz (Del Mar Photonics nyayogikeun rupa-rupa kristal pikeun generasi THz, kalebet ZnTe, GaP, LiNbO3 sareng anu sanésna)
    Pasipatan utama:
    Kisaran transparansi, µm 0,62 - 20
    Kelompok titik 6m2
    Parameter kisi a = 3.74, c = 15.89 Å
    Dénsitas, g / cm3 5.03
    Mohs karasa 2
    Indéks réfraktif:
    jam 5.3 nom henteu = 2.7233, ne = 2.3966
    jam 10.6 nom henteu = 2.6975, ne = 2.3745
    Koefisien sanés liniér, pm / V d22 = 54
    Leumpang tina 4,1 ° dina 5,3 µm
    Ambang karusakan optik, MW / cm2 28 (9.3 µm, 150 ns); 0,5 (10,6 µm, dina modeu CW); 30 (1.064 µm, 10 ns)

    a170ab5c666bd904ae77e00995eaae0d
    ae28a68b3408a7f087a74f8cc6054336