ZnSe Windows


  • Bahan:ZnSe
  • Toleransi diaméterna:+0.0/-0.1mm
  • Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
  • Akurasi permukaan: λ/4@632.8nm
  • Paralelisme: <1'
  • Kualitas permukaan:60-40
  • Hapus aperture:> 90%
  • Beveling: <0.2×45°
  • Lapisan:Desain custom
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Video

    ZnSe mangrupakeun jenis bahan mulit-cystal konéng sarta transparan, ukuran partikel kristalin nyaeta ngeunaan 70um, ngirimkeun rentang ti 0.6-21um mangrupa pilihan alus teuing pikeun rupa-rupa aplikasi IR kaasup sistem laser CO2 kakuatan tinggi.
    Séng Selenide boga nyerep IR low.Ieu nguntungkeun pikeun pencitraan termal, dimana suhu objék jauh dipastikeun ngaliwatan spéktrum radiasi blackbody maranéhanana.Transparansi panjang gelombang panjang penting pisan pikeun obyék pencitraan suhu kamar, nu radiate dina panjang gelombang puncak kurang leuwih 10 μm kalawan inténsitas pisan low.
    ZnSe gaduh indéks réfraksi anu luhur anu peryogi palapis anti-pantulan pikeun ngahontal transmisi anu luhur.Lapisan AR broadband kami dioptimalkeun pikeun 3 μm dugi ka 12 μm.
    Bahan Znse dijieun ku déposisi uap kimiawi (CVD) dasarna teu aya nyerep impurity, scattering karuksakan pisan low.Kusabab nyerep lampu pisan low pikeun panjang gelombang 10.6um, jadi ZnSe mangrupa bahan pilihan kahiji pikeun nyieun elemen optik-kakuatan luhur Sistim laser Co2.Saterusna ZnSe oge jenis bahan ilahar dipaké pikeun sistem optik béda dina sakabéh gelombang ngirimkeun.
    Séng Selenide dihasilkeun ku sintésis tina uap Séng jeung gas H2Se, ngabentuk salaku lembar dina susceptors grafit.Séng Selenide mangrupakeun microcrystalline dina struktur, ukuran sisikian keur dikawasa pikeun ngahasilkeun kakuatan maksimum.Kristal tunggal ZnSe sadia, tapi teu umum tapi geus dilaporkeun mibanda nyerep handap sahingga leuwih éféktif pikeun optik CO2.

    Séng Selenide ngaoksidasi sacara signifikan dina 300 ° C, nunjukkeun deformasi palastik dina sakitar 500 ° C sareng ngadisosiasi sakitar 700 ° C.Pikeun kasalametan, jandéla Séng Selenide teu kedah dianggo di luhur 250 ° C dina atmosfir normal.

    Aplikasi:
    • Idéal pikeun kakuatan tinggi CO2 aplikasi laser
    • 3 ka 12 μm broadband IR palapis antireflection
    • bahan lemes teu dianjurkeun pikeun lingkungan kasar
    • laser kakuatan tinggi jeung low,
    • sistem laser,
    • élmu médis,
    • astronomi jeung IR wengi visi.
    Fitur:
    • ruksakna paburencay Low.
    • Nyerep IR pisan low
    • Kacida tahan ka shock termal
    • dispersi lemah sareng koefisien nyerep low

    Rentang transmisi: 0,6 nepi ka 21,0 μm
    Indéks réfraktif: 2,4028 dina 10,6 μm
    Leungitna Refleksi: 29,1% dina 10,6 μm (2 permukaan)
    Koéfisién nyerep: 0,0005 cm-1 dina 10,6 μm
    Puncak Reststrahlen: 45,7 μm
    dn/dT: +61 x 10-6/°C dina 10,6 μm dina 298K
    dn/dμ = 0: 5,5 μm
    kapadetan: 5,27 g/cc
    Titik lebur: 1525°C (tingali catetan handap)
    Konduktivitas termal: 18 W m-1 K-1 dina 298K
    Ékspansi termal: 7,1 x 10-6 / ° C dina 273K
    Teu karasa: Knoop 120 kalawan 50g indenter
    Kapasitas Panas Spésifik: 339 J Kg-1 K-1
    Konstanta diéléktrik: n/a
    Modulus Youngs (E): 67.2 GPa
    Modulus geser (G): n/a
    Modulus Bulk (K): 40 GPa
    Koéfisién élastis: Henteu sayogi
    wates élastis katempo: 55,1 MPa (8000 psi)
    Rasio Poisson: 0.28
    Kalarutan: 0,001g / 100g cai
    Beurat Molekul: 144.33
    Kelas/Struktur: FCC kubik, F43m (# 216), Séng adun struktur.(Polycrystalline)

    YAG02