ZnSe Windows


  • Bahan: ZnSe 
  • Toleransi diaméterna: + 0.0 / -0.1mm 
  • Kasabaran Kandel: ± 0,1mm
  • Akurasi Permukaan: /4@632.8nm
  • Paralelisme: <1 ' 
  • Kualitas Permukaan: 60-40 
  • Hapus aperture: > 90%
  • Bevelling: <0,2 × 45 °
  • Palapis: Desain Khusus
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Pidéo

    ZnSe mangrupikeun bahan konéng sareng transparan mulit-cystal, ukuran partikel kristalin sakitar 70um, jarak transmisi ti 0.6-21um mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun sababaraha aplikasi IR kalebet sistem laser CO2 kakuatan tinggi.
    Séng Selenide ngagaduhan nyerep IR anu handap. Ieu nguntungkeun pikeun pencitraan termal, dimana suhu obyék jauh dipastikeun ngalangkungan spéktrum radiasi hideung. Transparansi panjang gelombang panjang penting pisan pikeun moto objék suhu kamar, anu mancarkeun dina puncak panjang gelombang sakitar 10 μm kalayan intensitas anu handap pisan.
    ZnSe ngagaduhan indéks réfraksi tinggi anu meryogikeun palapis anti réfléksi pikeun ngahontal transmisi anu luhur. Lapisan AR broadband kami dioptimalkeun pikeun 3 μm ka 12 μm.
    Bahan znse anu didamel ku déposisi uap kimia (CVD) dina dasarna henteu aya nyerep najis, karusakan paburencay pisan low. Kusabab nyerep cahaya anu handap pisan pikeun panjang gelombang 10.6um, janten ZnSe mangrupikeun bahan pilihan anu munggaran pikeun ngadamel unsur optik sistem laser Co2 kakuatan tinggi. Saterasna ZnSe ogé mangrupikeun matéri anu biasa dianggo pikeun sistem optik anu béda dina gelombang anu ngalirkeun.
    Séng Selenide dihasilkeun ku sintésis tina uap Séng sareng gas H2Se, ngabentuk salaku lambar dina susceptor Grafit. Séng Selenide nyaéta struktur microcrystalline, ukuran sisikian dikawasa pikeun ngahasilkeun kakuatan maksimum. Kristal tunggal ZnSe sayogi, tapi henteu umum tapi parantos dilaporkeun ngagaduhan nyerep anu langkung handap sahingga langkung épéktip pikeun CO2 élmu optik.

    Séng Selenida ngoksidasi sacara signifikan dina 300 ° C, nunjukkeun déformasi palastik sakitar 500 ° C sareng dissociates sakitar 700 ° C. Pikeun kaamanan, jandéla Séng Selenide henteu kedah dianggo di luhur 250 ° C dina suasana normal.

    Aplikasi:
    • Cocog pikeun aplikasi laser CO2 kakuatan tinggi
    • 3 dugi 12 μm palapis IR antireflection palapis
    • Bahan lemes henteu disarankeun pikeun lingkungan anu keras
    • laser kakuatan tinggi na low,
    • sistem laser,
    • élmu médis ,
    • astronomi sareng visi wengi IR.
    Fitur:
    • karuksakan paburencay low.
    • nyerep IR pisan low
    • tahan pisan kana shock termal
    • dispersi lemah sareng koefisien nyerep low

    Rentang transmisi: 0,6 dugi 21,0 μm
    Indéks réfraktif: 2.4028 jam 10.6 μm
    Karugian Réfléksi: 29,1% dina 10,6 μm (2 permukaan)
    Koefisién nyerep: 0,0005 cm-1 dina 10,6 μm
    Puncak Reststrahlen: 45,7 μm
    dn / dT: +61 x 10-6 / ° C dina 10.6 μm dina 298K
    dn / dμ = 0: 5,5 μm
    Kapadetan: 5,27 g / cc
    Titik lebur: 1525 ° C (tingali catetan di handap)
    Konduktivitas termal: 18 W m-1 K-1 jam 298K
    Ékspansi Termal: 7,1 x 10-6 / ° C dina 273K
    Teu karasa: Knoop 120 kalayan 50g indenter
    Kapasitas Panas Husus: 339 J Kg-1 K-1
    Konstanta Diéléktrik: n / a
    Youngs Modulus (E): 67,2 GPa
    Modél Gunting (G): n / a
    Modul Bulk (K): 40 GPa
    Koéfisién elastis: Henteu sayogi
    Wates Elastis Tétéla: 55,1 MPa (8000 psi)
    Babandingan Poisson: 0,28
    Kelarutan: 0,001g / 100g cai
    Beurat molekul: 144.33
    Kelas / Struktur: FCC Cubic, F43m (# 216), struktur Séng Blende. (Polycrystalline)

    Er YAG02