Cr4 +: Kristal YAG


  • Ngaran Produk: Cr4 +: Y3Al5O12
  • Struktur Kristal: Kubik
  • Tingkat Dopant: 0,5 mol-3 mol%
  • Moh karasa: 8,5
  • Indéks réfraktif: 1.82@1064nm
  • Orientasi: <100> jeroeun5 ° orwithin5 °
  • Koéfisién nyerep awal: Koefisien nyerep awal
  • Transmisi awal: 3% ~ 98%
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Cr4 +: YAG mangrupikeun bahan idéal pikeun Q-switching pasip Nd: YAG sareng laser Nd sareng Yb anu sami dina kisaran panjang gelombang 0,8 dugi ka 1.2um. Éta stabilitas sareng reliabilitas anu unggul, umur jasa anu panjang sareng batesan karusakan tinggi.
    Kaunggulan tina Cr4 +: YAG
    • stabilitas kimia tinggi jeung reliabilitas
    • Gampang dioperasikeun
    • ambang karusakan tinggi (> 500MW / cm2)
    • Salaku kakuatan tinggi, kaayaan padet sareng Q-Switch pasip kompak
    • waktos hirup panjang sareng konduktivitas termal anu saé
    Pasipatan Dasar:
    • Cr 4+: YAG nunjukkeun yén lébar pulsa laser pasif Q-switch tiasa pondok tina 5ns kanggo dioda anu dipompa Nd: laser YAG sareng pengulangan saluhur 10kHz pikeun dioda anu dipompa Nd: laser YVO4. Salajengna, kaluaran héjo épéktip @ 532nm, sareng kaluaran UV @ 355nm sareng 266nm dihasilkeun, saatos SHG intracavity saterusna dina KTP atanapi LBO, THG sareng 4HG dina LBO sareng BBO pikeun dioda dipompa sareng pasif Q-switch Nd: YAG sareng Nd: YVO4lasers.
    • Cr 4+: YAG ogé kristal laser kalayan kaluaran anu tiasa ditata tina 1,35 µm ka 1,55 µm. Éta tiasa ngahasilkeun laser pulsa ultrashort (kana fs pulsed) nalika dipompa ku Nd: YAG laser dina 1,064 µm.

    Ukuran: 3 ~ 20mm, H × W: 3 × 3 ~ 20 × 20mm Kana paménta konsumén
    Kasabaran dimensi: Diaméterna Diaméterna: ± 0,05mm, panjangna: ± 0,5mm
    Tong bérés Tukang taneuh 400 # Gmt
    Paralelisme 20 ″
    Kasempetan 15 ′
    Flatness <λ / 10
    Kualitas Permukaan 20/10 (MIL-O-13830A)
    Panjang gelombang 950 nm ~ 1100nm
    Réfléktivitas Palapis AR 0,2% (@ 1064nm)
    Ambahan ruksakna ≥ 500MW / cm2 10ns 1Hz dina 1064nm
    Chamfer <0,1 mm @ 45 °

    ZnGeP201