Cr4 +: YAG Kristal


  • Ngaran Produk:Cr4+:Y3Al5O12
  • Struktur Kristal:Kubik
  • Tingkat Dopan:0.5mol-3mol%
  • Moh karasa:8.5
  • Indéks réfraktif:1.82@1064nm
  • Orientasi: < 100>dina 5 ° atawa dina 5 °
  • Koéfisién nyerep awal:Koéfisién nyerep awal
  • Transmisi awal:3%~98%
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Cr4 +: YAG mangrupa bahan idéal pikeun pasip Q-switching of Nd: YAG na Nd na Yb laser doped séjén dina rentang panjang gelombang 0.8 mun 1.2um.It stabilitas punjul jeung reliabilitas, hirup layanan panjang sarta bangbarung ruksakna tinggi.
    Keunggulan Cr4+:YAG
    • stabilitas kimiawi High jeung reliabilitas
    • Keur gampang dioperasikeun
    • Ambang karuksakan tinggi (> 500MW/cm2)
    • Salaku kakuatan tinggi, solid state jeung pasip kompak Q-Switch
    • waktos hirup Long sarta konduktivitas termal alus
    Pasipatan dasar:
    • Cr 4+: YAG némbongkeun yén lebar pulsa tina passively Q-switched lasers bisa jadi pondok sakumaha 5ns pikeun diode ngompa Nd: YAG lasers sarta pengulangan saluhur 10kHz pikeun diode ngompa Nd: YVO4 lasers.Salajengna, kaluaran héjo anu efisien @ 532nm, sareng kaluaran UV @ 355nm sareng 266nm dihasilkeun, saatos intracavity SHG salajengna dina KTP atanapi LBO, THG sareng 4HG dina LBO sareng BBO pikeun dioda pompa sareng pasif Q-switched Nd: YAG sareng Nd: YVO4laser.
    • Cr 4+ :YAG oge kristal laser kalawan kaluaran tunable ti 1,35 µm ka 1,55 µm.Bisa ngahasilkeun laser pulsa ultrashort (mun fs pulsed) nalika dipompa ku Nd: YAG laser dina 1.064 µm.

    ukuran: 3 ~ 20mm, H × W: 3 × 3 ~ 20 × 20mm Kana pamundut customer
    Toleransi dimensi: diaméterna Diaméterna: ± 0.05mm, panjangna: ± 0.5mm
    Tong bérés Ground finish 400#Gmt
    Paralélisme ≤ 20″
    Perpendicularity ≤ 15 ′
    Karataan <λ/10
    Kualitas permukaan 20/10 (MIL-O-13830A)
    Panjang gelombang 950 nm ~ 1100 nm
    AR palapis Reflectivity ≤ 0,2% (@1064nm)
    bangbarung ruksakna ≥ 500MW/cm2 10ns 1Hz dina 1064nm
    Chamfer <0,1 mm @ 45°

    ZnGeP201