Yb: Kristal YAG


  • Kimia: Yb: YAG
  • Panjang gelombang Kaluaran: 1.029 um
  • Pita panyerepan: 930 nm dugi ka 945 nm
  • Panjang gelombang pompa: 940 nm
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Kapadetan: 4,56 g / cm3
  • Mohs karasa: 8,5
  • Konduktivitas termal: 14 Ws / m / K @ 20 ° C
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    Pidéo

    Yb: YAG mangrupikeun salah sahiji bahan aktipitas laser anu paling ngajangjikeun sareng langkung cocog pikeun dioda-ngompa tibatan sistem Nd-doped tradisional. Dibandingkeun sareng Nd anu biasa dianggo: YAG crsytal, Yb: YAG kristal ngagaduhan bandwidth panyerepan anu langkung ageung pikeun ngirangan sarat manajemén termal pikeun laser dioda, umur tingkat laser luhur anu langkung lami, tilu dugi opat kali muatan termal langkung handap tina kakuatan unit pompa. Yb: YAG kristal dipiharep bakal ngagentos Nd: kristal YAG pikeun laser diode-pumped power tinggi sareng aplikasi poténsial sanés. 
    Yb: YAG nunjukkeun janji hébat salaku bahan laser kakuatan tinggi. Sababaraha aplikasi nuju dikembangkeun dina bidang laser industri, sapertos motong logam sareng las. Kalayan Yb kualitas luhur: YAG ayeuna sayogi, bidang tambahan sareng aplikasi anu ditaliti.
    Kaunggulan tina Yb: YAG Crystal:
    • Panaskeun pecahan anu handap pisan, kirang ti 11%
    • Efisiensi lamping anu luhur pisan
    • Pita panyerepan anu lega, sakitar 8nm @ 940nm
    • Henteu aya panyerepan kaayaan-bungah atanapi up-konversi
    • Sacara gampang dipompa ku InGaAs dioda anu tiasa dipercaya dina 940nm (atanapi 970nm)
    • konduktivitas termal tinggi sareng kakuatan mékanis ageung
    • kualitas optik tinggi 
    Aplikasi:
    • Kalayan pita pompa anu lega sareng émisi silang anu hadé Yb: YAG mangrupikeun kristal anu idéal pikeun ngompa dioda.
    • Kaluaran Kaluaran Tinggi 1.029 1mm
    • Bahan Laser pikeun Ngompa Dioda
    • Bahan Ngolah, Las sareng motong

    Pasipatan Dasar:

    Formula Kimia Y3Al5O12: Yb (0,1% dugi ka 15% Yb)
    Struktur Kristal Kubik
    Panjang gelombang Kaluaran 1.029 um
    Aksi laser 3 Tingkat Laser
    Émisi Seumur Hidup 951 urang
    Indéks réfraktif 1.8 @ 632 nm
    Pita Serepan 930 nm dugi ka 945 nm
    Pompa Panjang gelombang 940 nm
    Band nyerep ngeunaan panjang gelombang pompa 10 nm
    Titik lebur 1970 ° C
    Kapadetan 4,56 g / cm3
    Mohs karasa 8,5
    Konstanta Kisi 12.01Ä
    Koefisien Ékspansi Termal 7,8 × 10-6 / K, [111], 0-250 ° C
    Konduktivitas termal 7,8 × 10-6 / K, [111], 0-250 ° C

    Parameter Téknis:

    Orientasi dina 5 °
    Diameter 3 mm nepi ka 10mm
    Toleransi diaméterna +0,0 mm / - 0,05 mm
    Panjangna  30 mm dugi ka 150 mm
    Panjang Toleransi ± 0,75 mm
    Kasempetan  5 busur-menit
    Paralelisme 10 arc-detik
    Flatness 0,1 gelombang maksimum
    Permukaan Rengse 20-10
    Tong Bérés  400 grit
     Bevel Akhir Beureum: 0,075 mm dugi ka 0,12 mm dina sudut 45 °
    Kripik Taya chip diidinan dina nyanghareupan tungtung rod; chip anu gaduh panjang maksimum 0,3 mm diijinkeun ngagolér dina permukaan permukaan bevel sareng laras.
    Bukaan bukaan 95% pusat
    Palapis Lapisan standar nyaéta AR dina 1,029 um kalayan masing-masing R <0,25%. Lapisan sanésna aya.