Yb: YAG Kristal


  • Kimia:Yb: YAG
  • Panjang gelombang kaluaran:1,029 emh
  • Pita serapan:930 nm nepi ka 945 nm
  • Panjang gelombang pompa:940 nm
  • Titik lebur:1970°C
  • kapadetan:4,56 g/cm3
  • Karasa Mohs:8.5
  • Konduktivitas termal:14 Ws /m /K @ 20°C
  • Rincian produk

    Spésifikasi

    Video

    Yb:YAG mangrupikeun salah sahiji bahan aktif laser anu paling ngajangjikeun sareng langkung cocog pikeun ngompa dioda tibatan sistem doped Nd tradisional.Dibandingkeun sareng Nd: YAG crsytal anu biasa dianggo, Yb: YAG kristal gaduh bandwidth nyerep anu langkung ageung pikeun ngirangan syarat manajemén termal pikeun laser dioda, umur tingkat luhur-laser langkung panjang, tilu dugi ka opat kali beban termal langkung handap per unit kakuatan pompa.Yb: YAG kristal diperkirakeun ngaganti Nd: YAG kristal pikeun kakuatan tinggi lasers dioda-ngompa jeung aplikasi poténsi séjén.
    Yb:YAG nembongkeun jangji hébat salaku bahan laser kakuatan tinggi.Sababaraha aplikasi anu dikembangkeun dina widang laser industri, sapertos motong logam sareng las.Kalawan kualitas luhur Yb:YAG ayeuna sadia, widang tambahan sarta aplikasi keur digali.
    Keunggulan Yb:YAG Crystal:
    • Pemanasan fraksional pisan low, kirang ti 11%
    • efisiensi lamping pisan tinggi
    • pita nyerep lega, ngeunaan 8nm@940nm
    • Taya nyerep kaayaan bungah atawa up-konversi
    • Merenah dipompa ku dioda InGaAs dipercaya dina 940nm (atawa 970nm)
    • konduktivitas termal tinggi jeung kakuatan mékanis badag
    • kualitas optik High
    Aplikasi:
    • Kalawan band pompa lega tur alus teuing emisi cross-bagian Yb: YAG mangrupa kristal idéal pikeun ngompa dioda.
    • Kaluaran High Power 1.029 1mm
    • Laser Bahan pikeun dioda ngompa
    • Bahan Processing, las sarta motong

    Pasipatan dasar:

    Rumus Kimia Y3Al5O12:Yb (0,1% nepi ka 15% Yb)
    Struktur Kristal Kubik
    Panjang gelombang kaluaran 1,029 emh
    Aksi laser 3 tingkat laser
    Émisi Hirupna 951 urang
    Indéks réfraktif 1,8 @ 632 nm
    Pita serepan 930 nm nepi ka 945 nm
    Pompa Panjang gelombang 940 nm
    Pita nyerep ngeunaan panjang gelombang pompa 10 nm
    Titik lebur 1970°C
    Kapadetan 4,56 g/cm3
    Mohs teu karasa 8.5
    Konstanta Kisi 12.01Ä
    Koéfisién ékspansi termal 7,8 × 10-6/K, [111], 0-250°C
    Konduktivitas termal 7,8 × 10-6/K, [111], 0-250°C

    Parameter Téknis:

    Orientasi dina 5 °
    Diameter 3 mm nepi ka 10 mm
    Toleransi diaméterna +0,0 mm / - 0,05 mm
    Panjangna 30 mm nepi ka 150 mm
    Toleransi Panjang ± 0,75 mm
    Perpendicularity 5 arc-menit
    Paralélisme 10 arc-detik
    Karataan 0.1 gelombang maksimum
    Surface Finish 20-10
    Tong Rengse 400 grut
    Bevel Beungeut tungtung: 0,075 mm nepi ka 0,12 mm dina sudut 45 °
    Kiripik Taya chip diwenangkeun dina beungeut tungtung rod;chip ngabogaan panjang maksimum 0,3 mm diijinkeun pikeun bohong di wewengkon bevel na surfaces tong.
    aperture jelas Tengah 95%
    Palapis palapis baku nyaeta AR dina 1,029 um kalawan R <0,25% unggal beungeut.coatings séjén sadia.