KD * P EO Q-Switch


  • 1/4 Gelombang Tegangan: 3,3 kV
  • Dikirimkeun Gelombang Hareup: <1/8 Gelombang
  • ICR: > 2000: 1
  • VCR: > 1500: 1
  • Kapasitas: 6 pF
  • Ambang Ruksakna: > 500 MW / cm2 @ 1064nm, 10ns
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    EO Q Switch ngarobih kaayaan polarisasi cahaya anu ngalangkungan éta nalika tegangan anu diterapkeun nyababkeun parobahan birefringence dina kristal éléktrik-optik sapertos KD * P. Nalika dianggo sasarengan sareng polarzer, sél ieu tiasa fungsina salaku switch optik, atanapi laser Q-switch.
    Kami nyayogikeun EO Q-Switchs dumasar kana fabrikasi kristal canggih sareng palapis technlogy, urang tiasa nawiskeun sababaraha panjang gelombang laser saklar EO Q anu nunjukkeun transmisi tinggi (T> 97%), ambang rusak tinggi (> 500W / cm2) sareng rasio punah tinggi (> 1000: 1).
    Aplikasi:
    • Sistem laser OEM
    • laser médis / kosmétik
    • platform laser R&D serbaguna
    • Sistem laser militér & aerospace

    Fitur Mangpaatna
    Kualitas CCI - harga ékonomis Nilai luar biasa

    KD * P bébas bébas galur

    Babandingan kontras tinggi
    Ambang karusakan tinggi
    Tegangan gelombang 1/2 handap
    Éfisién rohangan Cocog pikeun laser kompak
    Bukaan keramik Bersih sareng tahan karusakan pisan
    Babandingan kontras tinggi Istiméwa tahan-off
    Panyambung listrik gancang Pamasangan épisién / dipercaya
    Kristal ultra-datar Rambatan balok alus teuing
    1/4 Gelombang Tegangan 3,3 kV
    Dikirimkeun Gelombang Hareup <1/8 Gelombang
    ICR > 2000: 1
    VCR > 1500: 1
    Kapasitas 6 pF
    Ambang Ruksakna > 500 MW / cm2 @ 1064nm, 10ns