KD * P EO Q-Switch


  • 1/4 tegangan gelombang:3,3 kV
  • Kasalahan Gelombang Pangiriman: <1/8 Gelombang
  • ICR:> 2000:1
  • VCR:> 1500:1
  • Kapasitansi:6 pF
  • Ambang ruksakna:> 500 MW / cm2 @1064nm, 10ns
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    EO Q Switch ngarobih kaayaan polarisasi cahaya anu ngaliwatan éta nalika tegangan anu diterapkeun nyababkeun parobahan birefringence dina kristal elektro-optik sapertos KD*P.Lamun dipaké babarengan jeung polarizers, sél ieu bisa boga fungsi salaku saklar optik, atawa laser Q-switch.
    Urang nyadiakeun EO Q-Switchs dumasar kana fabrikasi kristal canggih tur téhnologi palapis, urang tiasa nawiskeun rupa-rupa panjang gelombang laser EO Q switch nu némbongkeun transmisi tinggi (T> 97%), bangbarung ruksak tinggi (> 500W / cm2) jeung rasio kapunahan tinggi. (>1000:1).
    Aplikasi:
    • sistem laser OEM
    • laser médis / kosmetik
    • serbaguna R & D laser platform
    • Militér & aerospace sistem laser

    Fitur Mangpaat
    Kualitas CCI - hargana ékonomis Nilai luar biasa

    KD*P tanpa galur pangsaéna

    Babandingan kontras anu luhur
    bangbarung ruksakna tinggi
    Low tegangan gelombang 1/2
    Éfisién spasi Idéal pikeun laser kompak
    apertures keramik Bersih sareng tahan pisan karusakan
    Babandingan kontras anu luhur Luar biasa ditahan-off
    Panyambung listrik gancang instalasi efisien / dipercaya
    kristal ultra-datar Rambatan sinar anu saé
    1/4 tegangan gelombang 3,3 kV
    Dikirimkeun Wave Front Kasalahan <1/8 Gelombang
    ICR > 2000:1
    VCR > 1500:1
    Kapasitansi 6 pF
    Karuksakan bangbarung > 500 MW / cm2@1064nm, 10ns