Kristal GSGG


  • Komposisi: (Gd2.6Ca0.4) (Ga4.1Mg0.25Zr0.65) O12
  • Struktur Kristal: Kubik: a = 12.480 Å
  • Molecular wDielectric konstan: 968.096
  • Lebur Titik: ~ 1730 oC
  • Kapadetan: ~ 7.09 g / cm3
  • Teu karasa: ~ 7.5 (mohns)
  • Indéks réfraktif: 1,95
  • Konstanta diéléktrik: 30
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    GGG / SGGG / NGG Garnets dianggo pikeun cairan epitaxy. SubGGGG subatrat didaptarkeun substrat pikeun pilem magneto-optik. Dina alat komunikasi optik, peryogi seueur ngagunakeun 1.3u sareng 1.5u isolator optik, éta komponén inti nyaéta pilem YIG atanapi BIG disimpen dina médan magnét. 
    Substrat SGGG alus teuing pikeun mekarkeun pilem epitoksial garnet beusi anu diganti-bismut, mangrupikeun bahan anu saé pikeun YIG, BiYIG, GdBIG.
    Éta sipat fisik sareng mékanis anu saé sareng stabilitas kimia.
    Aplikasi:
    YIG, pilem epitaxy BESAR;
    Alat gelombang mikro;
    Ngaganti GGG

    Pasipatan:

    Komposisi (Gd2.6Ca0.4) (Ga4.1Mg0.25Zr0.65) O12
    Struktur Kristal Kubik: a = 12.480 Å,
    Molecular wDielectric konstan 968.096
    Lebur Titik ~ 1730 oC
    Kapadetan ~ 7.09 g / cm3
    Teu karasa ~ 7.5 (mohns)
    Indéks réfraktif 1,95
    Konstanta diéléktrik 30
    Tangén leungitna diéléktrik (10 GHz) ca. 3.0 * 10_4
    Metoda kamekaran kristal Czochralski
    Arah pertumbuhan kristal <111>

    Parameter Téknis:

    Orientasi <111> <100> dina waktos ± 15 arc mnt
    Gelombang Distorsi Depan <1/4 gelombang @ 632
    Toleransi diaméterna ± 0,05mm
    Panjang Toleransi ± 0.2mm
    Chamfer 0.10mm@45º
    Flatness <1/10 gelombang dina 633nm
    Paralelisme <30 arc Detik
    Kasempetan <15 arc mnt
    Kualitas Permukaan 10/5 Ngeruk / Ngali
    Hapus apétur > 90%
    Diménsi ageung Kristal Diaméterna 2,8-76 mm