kristal BBO


  • Struktur Kristal:Trigonal, Grup Angkasa R3c
  • Parameter kisi:a=b=12.532Å,c=12.717Å,Z=6
  • Titik lebur:Ngeunaan 1095 ℃
  • Karasa Mohs: 4
  • kapadetan:3,85 g/cm3
  • Koéfisién ékspansi termal:α11=4 x 10-6/K;α33=36x 10-6/K
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Video

    BBO mangrupakeun kristal duka kali frékuénsi ultraviolét anyar. Ieu mangrupakeun kristal uniaxial négatip, kalawan indéks réfraktif biasa (euweuh) leuwih badag batan indéks réfraktif rongkah (ne).Duanana tipe I jeung tipe II fase cocog bisa ngahontal ku tuning sudut.
    BBO mangrupikeun kristal NLO anu éfisién pikeun generasi harmonik kadua, katilu sareng kaopat tina Nd: YAG laser, sareng kristal NLO pangsaéna pikeun generasi harmonik kalima dina 213nm.Éféktivitas konversi langkung ti 70% kanggo SHG, 60% pikeun THG sareng 50% pikeun 4HG, sareng kaluaran 200 mW dina 213 nm (5HG) masing-masing.
    BBO oge kristal efisien keur intracavity SHG kakuatan tinggi Nd: YAG lasers.Pikeun intracavity SHG tina acousto-optik Q-switched Nd: laser YAG, leuwih ti 15 W kakuatan rata-rata dina 532 nm dihasilkeun ku kristal BBO coated AR.Nalika dipompa ku kaluaran SHG 600 mW tina laser Nd: YLF anu dikonci modeu, kaluaran 66 mW dina 263 nm dihasilkeun tina BBO anu dipotong sudut Brewster dina rohangan résonansi anu ditingkatkeun éksternal.
    BBO ogé bisa dipaké pikeun aplikasi EO.Sél BBO Pockels atawa EO Q-Switches dipaké pikeun ngarobah kaayaan polarisasi cahaya ngaliwatan eta nalika tegangan dilarapkeun ka éléktroda kristal elektro-optik kayaning BBO.Béta-Barium Borate (β-BaB2O4, BBO) kalawan karakter transparansi lega sarta rentang cocog fase, koefisien nonlinier badag, bangbarung ruksakna tinggi jeung homogénitas optik alus teuing jeung sipat elektro-optik nyadiakeun kamungkinan pikaresepeun pikeun sagala rupa aplikasi optik nonlinier jeung aplikasi elektro-optik.
    Keunggulan BBO Crystals:
    • fase lega rentang matchable ti 409,6 nm nepi ka 3500 nm;
    • Wide wewengkon transmisi ti 190 nm ka 3500 nm;
    • Koéfisién generasi kadua harmonik (SHG) éféktif badag ngeunaan 6 kali leuwih gede dibandingkeun kristal KDP;
    • bangbarung ruksakna High;
    • Homogénitas optik High kalawan δn ≈10-6 / cm;
    • Wide hawa-bandwidth ngeunaan 55 ℃.
    Bewara penting:
    BBO boga karentanan low kana Uap.Pamaké disarankan pikeun nyayogikeun kaayaan garing pikeun aplikasi sareng pelestarian BBO.
    BBO relatif lemes sahingga merlukeun precautions ngajaga surfaces na digosok.
    Nalika sudut nyaluyukeun perlu, mangga tetep dina pikiran yén sudut ditampa BBO leutik.

    Toleransi dimensi (W±0.1mm)x(H±0.1mm)x(L+0.5/-0.1mm) (L≥2.5mm)(W±0.1mm)x(H±0.1mm)x(L+0.1/-0.1 mm) (L<2.5mm)
    aperture jelas sentral 90% tina diaméterna Teu aya jalur paburencay atanapi pusat anu katingali nalika dipariksa ku laser héjo 50mW
    Karataan kirang ti L / 8 @ 633nm
    distorsi Wavefront kirang ti L / 8 @ 633nm
    Chamfer ≤0.2mm x 45°
    Chip ≤0.1mm
    Ngeruk / Ngagali leuwih hade tinimbang 10/ 5 mun MIL-PRF-13830B
    Paralélisme ≤20 arc detik
    Perpendicularity ≤5 menit arc
    Toléransi sudut ≤0.25
    Ambang karuksakan[GW/cm2] > 1 pikeun 1064nm, TEM00, 10ns, 10HZ (digosok wungkul)> 0,5 pikeun 1064nm, TEM00, 10ns, 10HZ (AR-coated)> 0,3 pikeun 532nm, TEM00, 10ns, 10HZ (AR-coated)
    sipat dasar
    Struktur Kristal Trigonal,Spasi Grup R3c
    Parameter kisi a=b=12.532Å,c=12.717Å,Z=6
    Titik lebur Ngeunaan 1095 ℃
    Mohs teu karasa 4
    Kapadetan 3,85 g/cm3
    Koéfisién ékspansi termal α11=4 x 10-6/K;α33=36x 10-6/K
    Koefisién konduktivitas termal ⊥c: 1.2W/m/K;//c: 1.6W/m/K
    Rentang Transparansi 190-3500nm
    SHG Phase Matchable Range 409.6-3500nm (Tipe I) 525-3500nm (Tipe II)
    Koéfisién termal-optik (/ ℃) dno/dT=-16,6x 10-6/℃
    dne/dT=-9,3x 10-6/℃
    Koéfisién nyerep <0,1%/cm (dina 1064nm) <1%/cm (dina 532nm)
    Sudut ditampa 0,8mrad·cm (θ, Tipe I, 1064 SHG)
    1,27 mrad·cm (θ, Tipe II, 1064 SHG)
    Panarimaan suhu 55 ℃ · cm
    ditampa spéktral 1,1nm·cm
    Leumpang-off Angle 2.7° (Tipe I 1064 SHG)
    3.2° (Tipe II 1064 SHG)
    Koéfisién NLO deff(I)=d31sinθ+(d11cos3Φ- d22 sin3Φ) cosθq
    deff (II)= (d11 sin3Φ + d22 cos3Φ) cos2θ
    Kerentanan NLO anu teu leungit d11 = 5,8 x d36(KDP)
    d31 = 0,05 x d11
    d22 < 0,05 x d11
    Persamaan Sellmeier
    (λ dina μm)
    no2=2.7359+0.01878/(λ2-0.01822)-0.01354λ2
    ne2=2.3753+0.01224/(λ2-0.01667)-0.01516λ2
    Koéfisién éléktro-optik γ22 = 2,7 pm/V
    tegangan satengah gelombang 7 KV (dina 1064 nm, 3x3x20mm3)