• ZGP(ZnGeP2) Kristal

    ZGP(ZnGeP2) Kristal

    kristal ZGP mibanda koefisien nonlinier badag (d36 = 75pm / V), rentang transparansi infra red lega (0.75-12μm), konduktivitas termal tinggi (0.35W / (cm · K)), ambang karuksakan laser tinggi (2-5J / cm2) jeung sipat machining ogé, ZnGeP2 kristal ieu disebut raja kristal optik nonlinier infra red sarta masih bahan konversi frékuénsi pangalusna pikeun kakuatan tinggi, tunable generasi laser infra red.Kami tiasa nawiskeun kualitas optik anu luhur sareng kristal ZGP diaméterna ageung kalayan koéfisién nyerep pisan rendah α <0.05 cm-1 (dina panjang gelombang pompa 2.0-2.1 µm), anu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun laser tunable infra red pertengahan kalayan efisiensi tinggi ngalangkungan OPO atanapi OPA. prosés.

  • Kristal AGSe(AgGaSe2).

    Kristal AGSe(AgGaSe2).

    AGSeKristal AgGaSe2 gaduh ujung pita dina 0,73 sareng 18 µm.Rentang transmisi mangpaatna (0.9–16 µm) jeung kamampuhan cocog fase lega nyadiakeun poténsi alus teuing pikeun aplikasi OPO nalika dipompa ku rupa-rupa lasers béda.Tuning dina 2.5–12 µm parantos dicandak nalika ngompa ku laser Ho:YLF dina 2.05 µm;ogé operasi pencocokan fase non-kritis (NCPM) dina 1.9–5.5 µm nalika ngompa dina 1.4–1.55 µm.AgGaSe2 (AgGaSe2) parantos dibuktikeun janten kristal ganda frekuensi anu efisien pikeun radiasi laser CO2 infra red.

  • kristal AGS(AgGaS2).

    kristal AGS(AgGaS2).

    AGS transparan tina 0,50 dugi ka 13,2 µm.Sanajan koefisien optik nonlinier na teh panghandapna diantara kristal infra red disebutkeun, panjang gelombang pondok tinggi transparansi edging di 550 nm dipaké dina OPOs ngompa ku Nd: YAG laser;dina sababaraha percobaan campuran frékuénsi béda jeung dioda, Ti: Sapphire, Nd: YAG jeung IR ngalelep lasers ngawengku rentang 3-12 µm;dina sistem countermeasure infra red langsung, sarta pikeun SHG of CO2 laser.Ipis AgGaS2 (AGS) pelat kristal populér pikeun ultrashort generasi pulsa dina rentang pertengahan IR ku bédana generasi frékuénsi employing NIR panjang gelombang pulsa.

  • BGSe(BaGa4Se7) Kristal

    BGSe(BaGa4Se7) Kristal

    Kristal kualitas luhur BGSe (BaGa4Se7) nyaéta analog selenide tina sanyawa chalcogenide BaGa4S7, anu struktur orthorhombic acentric diidentifikasi dina 1983 sareng pangaruh IR NLO dilaporkeun dina 2009, mangrupikeun kristal IR NLO anu nembé dikembangkeun.Ieu dicandak ku téhnik Bridgman-Stockbarger.Kristal ieu nunjukkeun pancaran anu luhur dina rentang 0.47–18 μm, iwal ti puncak nyerepna sakitar 15 μm.

  • Kristal GaSe

    Kristal GaSe

    Gallium Selenide (GaSe) kristal tunggal optik non-linier, ngagabungkeun koefisien non-linier anu ageung, ambang karusakan anu luhur sareng rentang transparansi anu lega.Éta mangrupikeun bahan anu cocog pisan pikeun SHG dina pertengahan IR.

  • BGGSe(BaGa2GeSe6) Kristal

    BGGSe(BaGa2GeSe6) Kristal

    Kristal BaGa2GeSe6 ngagaduhan ambang karusakan optik anu luhur (110 MW / cm2), rentang transparansi spéktral anu lega (tina 0,5 dugi ka 18 μm) sareng nonlinieritas anu luhur (d11 = 66 ± 15 pm / V), anu ngajantenkeun kristal ieu pikaresepeun pisan pikeun konvérsi frékuénsi radiasi laser kana (atawa dina) rentang pertengahan IR.