Kristal GGG


  • Formula Kimia: Gd3Ga5O12
  • Parameter Lattic: a = 12.376Å
  • Metode Tumuwuhna: Czochralski
  • Kapadetan: 7.13g / cm3
  • Mohs karasa: 8.0
  • Titik lebur: 1725
  • Indéks réfraktif: 1,954 jam 1064nm
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Gallium Gadolinium Garnet (Gd3Ga5O12 atanapi GGG) kristal tunggal mangrupikeun bahan optik, sipat mékanis sareng termal anu saé anu ngajantenkeun dianggo dina pabrikan sababaraha komponén optik ogé bahan substrat pikeun pilem magneto-optik sareng superconduktor suhu luhur. Éta bahan substrat pangsaéna pikeun isolator optik infra red (1.3 sareng 1.5um), anu mangrupikeun alat anu penting pisan dina komunikasi optik. Éta didamel tina pilem YIG atanapi BIG dina substrat GGG ditambah bagian birefringence. Ogé GGG mangrupikeun substrat penting pikeun isolator gelombang mikro sareng alat sanés. Sipat fisik, mékanis sareng kimia na sadayana saé pikeun aplikasi di luhur.

    Aplikasi Utama:
    Diménsi ageung, tina 2,8 dugi ka 76mm.
    Karugian optik rendah (<0,1% / cm)
    Konduktivitas termal tinggi (7.4W m-1K-1).
    Ambang karusakan laser tinggi (> 1GW / cm2)

    Pasipatan utama:

    Formula Kimia Gd3Ga5O12
    Parameter Lattic a = 12.376Å
    Metode Tumuwuh Czochralski
    Kapadetan  7.13g / cm3
    Mohs karasa 8.0
    Titik lebur 1725
    Indéks réfraktif 1,954 jam 1064nm

    Parameter Téknis:

    Orientasi [111] dina jarak ± 15 busur mnt
    Gelombang Distorsi Depan <1/4 gelombang @ 632
    Toleransi diaméterna ± 0,05mm
    Panjang Toleransi ± 0.2mm
    Chamfer 0.10mm@45º
    Flatness <1/10 gelombang dina 633nm
    Paralelisme <30 arc Detik
    Kasempetan <15 arc mnt
    Kualitas Permukaan 10/5 Ngeruk / Ngali
    Hapus apétur > 90%
    Diménsi ageung Kristal .8-76 mm diaméterna