GGG Kristal


  • Rumus kimia:Gd3Ga5O12
  • Parameter kisi:a=12.376Å
  • Métode Tumuwuh:Czochralski
  • kapadetan:7,13 g/cm3
  • Karasa Mohs:8.0
  • Titik lebur:1725 ℃
  • Indéks réfraktif:1.954 dina 1064nm
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Gallium Gadolinium Garnet (Gd3Ga5O12 atanapi GGG) kristal tunggal mangrupikeun bahan anu gaduh sipat optik, mékanis sareng termal anu saé anu ngajantenkeun pikeun dianggo dina fabrikasi sababaraha komponén optik ogé bahan substrat pikeun film magneto-optik sareng superkonduktor suhu luhur. bahan substrat pangalusna pikeun isolator optik infra red (1.3 jeung 1.5um), nu mangrupakeun alat pohara penting dina komunikasi optik.Dijieunna tina YIG atanapi pilem BIG dina substrat GGG ditambah bagian birefringence.Ogé GGG mangrupa substrat penting pikeun microwave isolator jeung alat sejenna.Sipat fisik, mékanis sareng kimiana sadayana saé pikeun aplikasi di luhur.

    Aplikasi utama:
    Diménsi ageung, ti 2.8 dugi ka 76mm.
    Karugian optik rendah (<0,1%/cm)
    konduktivitas termal tinggi (7.4W m-1K-1).
    Ambang karuksakan laser tinggi (> 1GW/cm2)

    Pasipatan utama:

    Rumus Kimia Gd3Ga5O12
    Parameter lattik a=12.376Å
    Métode Tumuwuh Czochralski
    Kapadetan 7,13 g/cm3
    Mohs teu karasa 8.0
    Titik lebur 1725 ℃
    Indéks réfraktif 1.954 dina 1064nm

    Parameter Téknis:

    Orientasi [111] dina ± 15 arc mnt
    Distorsi hareup gelombang <1/4 gelombang@632
    Toleransi diaméterna ± 0,05 mm
    Toleransi Panjang ± 0,2 mm
    Chamfer 0.10mm@45º
    Karataan <1/10 gelombang dina 633nm
    Paralélisme <30 arc Detik
    Perpendicularity <15 busur mnt
    Kualitas permukaan 10/5 scratch / ngagali
    Aperture jelas > 90%
    Diménsi Badag Kristal .8-76 mm diaméterna