CaF2 Windows


  • Diameter: 1 - 450mm
  • Kandel: 0,07 - 50mm
  • Toleransi: ± 0,02mm
  • Kualitas Permukaan: 10/5
  • Scratch / Dig Flatness: / 8
  • Paralelisme: 5 "
  • Centration: 10 "
  • Detil Produk

    Parameter Téknis

    Kalsium Fluorida ngagaduhan aplikasi IR anu lega sakumaha spéktroskopik CaF2 windows, CaF2 prisma sareng CaF2 lensa. Utamana peunteun murni Kalsium Fluorida (CaF2) mendakan aplikasi anu gunana dina sinar UV sareng salaku jandela laser UV Excimer. Kalsium Fluorida (CaF2) sayogi didopér ku Europium salaku scintillator gamma-ray sareng langkung heuras tibatan Barium Fluoride.
    Kalsium Fluorida tiasa dianggo pikeun seueur aplikasi, kalebet vakum ultra violet, ultra violet sareng pencitraan termal infra merah. Kalsium fluorida tradisional dianggo dina desain apochromatic pikeun ngirangan dispersi cahaya dina lénsa, boh dina kaméra sareng teleskop, sareng ngagaduhan kagunaan dina industri minyak sareng gas salaku komponén dina detéktor sareng spéktrométer. Utamana dipaké dina jandéla spéktroskopik, ogé dina Imaging termal sareng sistem sanés anu diperlukeun transmisi tinggi antara 0.2µm sareng 8µm, kalsium fluorida diserang ku sababaraha réagen sareng nawiskeun koefisien nyerep rendah sareng ambahan karusakan tinggi, nguntungkeun dina panggunaan na dina excimer sistem laser.
    Kalsium Fluorida dianggo dina sistem spéktroskopi pikeun steering balok sareng fokus. Lénsa CaF2 sareng jandéla nawiskeun langkung 90% transmisi tina 350nm dugi ka 7µm sareng dianggo dina sistem spéktrométer dimana kisaran panjang gelombang anu lega diperyogikeun. Indéks réfisién rendah Kalsium Fluorida ngamungkinkeun Kalsium Fluorida dianggo dina sistem tanpa nganggo lapisan antireflection, henteu sapertos bahan IR anu sanés.

    Rentang transmisi: 0,13 dugi ka 10 μm (Catetan: Kelas IR bakal ngagaduhan kinerja diluar jangkauan IR)
    Indéks réfraktif: 1.39908 jam 5 μm (1) (2)
    Karugian Réfléksi: 5,4% dina 5 μm
    Koefisién nyerep: 7,8 x 10-4 cm-1 @ 2.7 μm
    Puncak Reststrahlen: 35 μm
    dn / dT: -10,6 x 10-6/ ° C (3)
    dn / dμ = 0: 1,7 μm
    Kapadetan: 3,18 g / cc
    Titik lebur: 1360 ° C
    Konduktivitas termal: 9,71 W m-1 K-1 (4)
    Ékspansi Termal: 18,85 x 10-6/ ° C (5) (6)
    Teu karasa: Knoop 158.3 (100) kalayan 500g indenter
    Kapasitas Panas Husus: 854 J Kg-1 K-1
    Konstanta Diéléktrik: 6.76 dina 1MHz (7)
    Youngs Modulus (E): 75.8 GPa (7)
    Modél Gunting (G): 33.77 GPa (7)
    Modul Bulk (K): 82.71 GPa (7)
    Koéfisién elastis: C11 = 164 C12 = 53 C44 = 33,7 (7)
    Wates Elastis Tétéla: 36.54 MPa
    Babandingan Poisson: 0,26
    Kelarutan: 0,0017g / 100g cai dina 20 ° C
    Beurat molekul: 78,08
    Kelas / Struktur: Kubik Fm3m (# 225) Struktur Fluorit. Celah dina (111)