Windows CaF2


  • Diameter:1 - 450 mm
  • Kandel:0,07 - 50 mm
  • Toleransi:± 0,02 mm
  • Kualitas permukaan:10/5
  • Goresan / Ngali Flatness:λ/8
  • Paralelisme: 5"
  • séntral:10"
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Kalsium Fluorida boga aplikasi IR nyebar salaku spéktroskopik CaF2 jandéla, CaF2 prisma jeung CaF2 lénsa.Utamana sasmita murni Kalsium Fluorida (CaF2) manggihan aplikasi mangpaat dina UV jeung salaku UV Excimer jandéla laser.Kalsium Fluorida (CaF2) sayogi didoping sareng Europium salaku scintillator sinar gamma sareng langkung keras tibatan Barium Fluorida.
    Kalsium Fluorida tiasa dianggo pikeun seueur aplikasi, kalebet vakum ultra violet, ultra violet sareng pencitraan termal infra red.Kalsium fluorida sacara tradisional dianggo dina desain apochromatic pikeun ngirangan dispersi cahaya dina lénsa, boh dina kaméra sareng teleskop, sareng dianggo dina industri minyak sareng gas salaku komponén dina detéktor sareng spéktrométer.Utamina dianggo dina jandéla spéktroskopik, kitu ogé dina pencitraan termal sareng sistem sanés dimana transmisi tinggi antara 0.2µm sareng 8µm diperyogikeun, kalsium fluorida diserang ku sababaraha réagen sareng nawiskeun koefisien nyerep anu handap sareng ambang karusakan anu luhur, mangpaatna pikeun dianggo dina excimer. sistem laser.
    Kalsium Fluorida dianggo dina sistem spéktroskopi pikeun setir balok sareng fokus.Lénsa sareng jandéla CaF2 nawiskeun langkung ti 90% transmisi ti 350nm dugi ka 7µm sareng dianggo dina sistem spéktrométer dimana rentang panjang gelombang anu lega diperyogikeun.Indéks réfraksi Kalsium Fluorida anu rendah ngamungkinkeun Kalsium Fluorida dianggo dina sistem tanpa nganggo palapis antirefleksi, teu sapertos bahan IR anu sanés.

    Rentang transmisi: 0,13 nepi ka 10 μm (Catetan:Kelas IR bakal gaduh kamampuan diwatesan di luar rentang IR)
    Indéks réfraktif: 1,39908 dina 5 μm (1) (2)
    Leungitna Refleksi: 5,4% dina 5 μm
    Koéfisién nyerep: 7,8 x 10-4 cm-1@2,7 μm
    Puncak Reststrahlen: 35 μm
    dn/dT: -10,6 x 10-6/°C (3)
    dn/dμ = 0: 1,7 μm
    kapadetan: 3,18 g/cc
    Titik lebur: 1360°C
    Konduktivitas termal: 9,71 W m-1 K-1(4)
    Ékspansi termal: 18,85 x 10-6/°C (5)(6)
    Teu karasa: Knoop 158.3 (100) kalawan 500g indenter
    Kapasitas Panas Spésifik: 854 J Kg-1 K-1
    Konstanta diéléktrik: 6,76 dina 1MHz (7)
    Modulus Youngs (E): 75,8 GPa (7)
    Modulus geser (G): 33,77 GPa (7)
    Modulus Bulk (K): 82,71 GPa (7)
    Koéfisién élastis: C11= 164 C12= 53 C44= 33.7 (7)
    wates élastis katempo: 36,54 MPa
    Rasio Poisson: 0.26
    Kalarutan: 0,0017g / 100g cai dina 20 ° C
    Beurat Molekul: 78.08
    Kelas/Struktur: Kubik Fm3m (#225) Struktur Fluorit.Dipasang (111)