Er: YSGG/Er, Cr: YSGG Kristal


  • Diaméter rod:nepi ka 15 mm
  • Toleransi diaméterna:+0.0000 / -0.0020 in
  • Toleransi Panjang:+0,040 / -0,000 di
  • Sudut Tilt / Wedge:± 5 mnt
  • Chamfer:0,005 ± 0,003 di
  • Sudut Chamfer:45 deg ± 5 deg
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Video

    Unsur aktif ti Erbium doped Yttrium Scandium Gallium kristal Garnet (Er: Y3Sc2Ga3012 atanapi Er: YSGG), kristal tunggal, anu desinged pikeun dioda ngompa laser solid-state radiating dina rentang 3 µm.Er: Kristal YSGG nunjukkeun sudut pandang aplikasina sareng kristal Er: YAG, Er: GGG sareng Er: YLF anu seueur dianggo.
    Lampu kilat ngompa laser solid-state dumasar kana Cr,Nd sareng Cr,Er doped Yttrium Scandium Gallium Garnet kristal (Cr,Nd:Y3Sc2Ga3012 or Cr,Nd:YSGG and Cr,Er:Y3Sc2Ga3012 or Cr,Er:YSGG) efisiensi batan dumasar kana Nd:YAG jeung Er:YAG.Unsur aktif anu dijieun tina kristal YSGG anu optimum pikeun laser pulsa kakuatan sedeng kalayan laju pengulangan nepi ka sababaraha puluhan siklus.Kaunggulan tina kristal YSGG dibandingkeun jeung kristal YAG leungit nalika elemen ukuran badag dipaké kusabab ciri termal goréng tina kristal YSGG.
    Widang aplikasi:
    .Panalungtikan ilmiah
    .Aplikasi médis, lithotripsy
    .Aplikasi médis, panalungtikan ilmiah

    Pasipatan:

    Kristal

    Er3+: YSGG

    Cr3+, Er3+: YSGG

    Struktur kristal

    kubik

    kubik

    Konsentrasi dopan

    30 - 50 di.%

    Kr: (1÷ 2) x 1020;Er: 4 x 1021

    Grup spasial

    Oh10

    Oh10

    Konstanta kisi, Å

    12.42

    12.42

    Kapadetan, g/cm3

    5.2

    5.2

    Orientasi

    <001>, <111>

    <001>, <111>

    Mohs karasa

    >7

    > 7

    Koéfisién ékspansi termal

    8,1 x 10-6x°K-1

    8,1 x 10-6 x°K-1

    Konduktivitas termal, W x cm-1 x°K-1

    0,079

    0.06

    Indéks réfraktif, dina 1,064 µm

    1.926

    Hirupna, µs

    -

    1400

    Emisi cross-section, cm2

    5,2 x 10-21

    Relatif (ka YAG) efisiensi transformasi énergi lampu kilat

    -

    1.5

    Faktor Termooptical (dn/dT)

    7 x 10-6 x°K-1

    -

    Dihasilkeun panjang gelombang, µm

    2.797;2.823

    -

    Panjang gelombang lasing, µm

    -

    2.791

    Indéks réfraktif

    -

    1.9263

    Faktor Termooptical (dn/dT)

    -

    12,3 x 10-6 x°K-1

    Rezim lasing pamungkas

    -

    efisiensi sakabéh 2.1%

    modeu ngajalankeun bébas

    -

    efisiensi lamping 3,0%

    Rezim lasing pamungkas

    -

    efisiensi sakabéh 0,16%

    Éléktro-optik Q-switch

    -

    efisiensi lamping 0,38%

    Ukuran, (diaméter x panjang), mm

    -

    ti 3 x 30 nepi ka 12,7 x 127,0

    Widang aplikasi

    -

    ngolah bahan, aplikasi médis, panalungtikan ilmiah

    Parameter Téknis:

    Rod diaméterna nepi ka 15 mm
    Toleransi diaméterna: +0.0000 / -0.0020 in
    Toleransi Panjang +0,040 / -0,000 di
    Dengdekkeun / Sudut ngaganjel ± 5 mnt
    Chamfer 0,005 ± 0,003 di
    Sudut Chamfer 45 deg ± 5 deg
    Tong Rengse 55 mikro inci ± 5 mikro inci
    Paralélisme 30 detik arc
    Tungtung Gambar λ / 10 gelombang dina 633 nm
    Perpendicularity 5 menit arc
    Kualitas permukaan 10 - 5 scratch-ngagali
    Distorsi Wavefront 1/2 gelombang per inci panjangna