Er: YSGG / Er, Cr: Kristal YSGG


  • Rod Diaméterna: nepi ka 15 mm
  • Toleransi diaméterna: +0.0000 / -0.0020 di
  • Panjang Toleransi: +0.040 / -0.000 di
  • Dengdekkeun / Sudut Wedge: ± 5 mnt
  • Chamfer: 0,005 ± 0,003 di
  • Sudut Chamfer: 45 deg ± 5 deg
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Pidéo

    Unsur aktif tina kristal Erbium doped Yttrium Scandium Gallium Garnet kristal (Er: Y3Sc2Ga3012 atanapi Er: YSGG), kristal tunggal, anu diperyogikeun pikeun dioda anu dipompa laser solid-state radiating dina kisaran 3 µm. Er: Kristal YSGG nunjukkeun perspéktif panerapanana babarengan sareng kristal Er: YAG, Er: GGG sareng Er: YLF anu seueur dianggo.
    Lampu kilat ngompa laser solid state dumasar kana kristal Cr, Nd sareng Cr, Er doped Yttrium Scandium Gallium Garnet (Cr, Nd: Y3Sc2Ga3012 atanapi Cr, Nd: YSGG sareng Cr, Er: Y3Sc2Ga3012 atanapi Cr, Er: YSGG) ngagaduhan anu langkung luhur efisiensi tibatan anu dumasar kana Nd: YAG sareng Er: YAG. Unsur aktif anu diproduksi tina kristal YSGG optimal pikeun laser pulsa listrik sedeng kalayan tingkat pengulangan dugi ka sababaraha puluhan siklus. Kaunggulan kristal YSGG dibandingkeun sareng kristal YAG leungit nalika unsur ukuran ageung dianggo kusabab ciri termal anu langkung goréng tina kristal YSGG.
    Widang aplikasi:
    . Panilitian ilmiah
    . Aplikasi médis, lithotripsy
    . Aplikasi médis, panyilidikan ilmiah

    HARTA:

    Kristal

    Er3 +: YSGG

    Cr3 +, Er3 +: YSGG

    Struktur kristal

    kubik

    kubik

    Konséntrasi Dopant

    30 - 50 at.%

    Cr: (1 ÷ 2) x 1020; Er: 4 x 1021

    Grup rohangan

    Oh10

    Oh10

    Kisi tetep, Å

    12.42

    12.42

    Dénsitas, g / cm3

    5.2

    5.2

    Orientasi

    <001>, <111>

    <001>, <111>

    Mohs karasa

    > 7

    > 7

    Koefisien ékspansi termal

    8,1 x 10-6x°K-1

    8,1 x 10-6 x°K-1

    Konduktivitas termal, W x cm-1 x °K-1

    0,079

    0,06

    Indéks réfraktif, dina 1,064 µm

    1.926

    Hirupna, µs

    -

    1400

    Bagian émisi, cm2

    5,2 x 10-21

    Efisiensi relatif (kana YAG) transformasi énergi lampu flash

    -

    1.5

    Faktor termooptik (dn / dT)

    7 x 10-6 x°K-1

    -

    Panjang gelombang anu dihasilkeun, µm

    2,797; 2.823

    -

    Panjang gelombang lasing, µm

    -

    2.791

    Indéks réfraktif

    -

    1.9263

    Faktor termooptik (dn / dT)

    -

    12,3 x 10-6 x °K-1

    Rézim lasing pamungkas

    -

    efisiensi sakabéh 2.1%

    Modeu ngaji gratis

    -

    efisiensi lamping 3.0%

    Rézim lasing pamungkas

    -

    efisiensi sakabéh 0,16%

    Électro-optik Q-switch

    -

    efisiensi lamping 0,38%

    Ukuran, (dia x panjangna), mm

    -

    ti 3 x 30 dugi ka12.7 x 127.0

    Widang aplikasi

    -

    ngolah bahan, aplikasi médis, panyilidikan ilmiah

    Parameter Téknis:

    Rod Diaméterna nepi ka 15 mm
     Toleransi diaméterna: +0.0000 / -0.0020 di
     Panjang Toleransi +0.040 / -0.000 di
    Dengdekkeun / Sudut Wedge ± 5 mnt
    Chamfer 0,005 ± 0,003 di
     Sudut Chamfer 45 deg ± 5 deg
     Tong Bérés  55 mikro-inci ± 5 mikro-inci
    Paralelisme 30 busur detik
     Gambar Akhir Gelombang λ / 10 dina 633 nm
    Kasempetan 5 busur menit
    Kualitas Permukaan 10 - 5 ngeruk
    Distorsi Wavefront 1/2 gelombang per inci panjangna