BGSe(BaGa4Se7) Kristal


  • grup spasi: Pc
  • rentang pangiriman:0,47-18μm
  • Koéfisién NLO utama:d11 = 24 pm/V
  • Birefringence @2μm:0.07
  • Ambang karuksakan (1μm, 5ns):550MW/cm2
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Video

    Daptar saham

    Kristal kualitas luhur BGSe (BaGa4Se7) nyaéta analog selenide tina sanyawa chalcogenide BaGa4S7, anu struktur orthorhombic acentric diidentifikasi dina 1983 sareng pangaruh IR NLO dilaporkeun dina 2009, mangrupikeun kristal IR NLO anu nembé dikembangkeun.Ieu dicandak ku téhnik Bridgman-Stockbarger.Kristal ieu nunjukkeun pancaran anu luhur dina rentang 0.47–18 μm, iwal ti puncak nyerepna sakitar 15 μm.
    FWHM tina kurva goyang puncak (002) kira-kira 0,008° jeung transmitansi ngaliwatan plat digosok 2 mm kandel (001) sakitar 65% dina rentang lega 1–14 μm.Rupa-rupa sipat thermophysical diukur dina kristal.
    Paripolah ékspansi termal dina BaGa4Se7 henteu nunjukkeun anisotropi anu kuat kalayan αa = 9.24 × 10-6 K−1, αb = 10.76 × 10−6 K−1, sareng αc = 11.70 × 10−6 K−1 sapanjang tilu sumbu kristalografi .Koéfisién difusivitas termal/konduktivitas termal diukur dina 298 K nyaéta 0,50(2) mm2 s−1/0,74(3) W m−1 K−1, 0,42(3) mm2 s−1/0,64(4) W m−1 K−1, 0.38(2) mm2 s−1/0.56(4) W m−1 K−1, sapanjang sumbu kristalografi a, b, c masing-masing.
    Salaku tambahan, ambang karusakan laser permukaan diukur janten 557 MW / cm2 nganggo laser Nd:YAG (1.064 μm) dina kaayaan lebar pulsa 5 ns, frekuensi 1 Hz, sareng ukuran titik D = 0.4 mm.
    BGSe (BaGa4Se7) kristal némbongkeun bubuk kadua harmonik generasi (SHG) respon nu kira 2-3 kali AgGaS2.The ambang karuksakan laser permukaan nyaeta ngeunaan 3,7 kali tina AgGaS2 kristal dina kaayaan idéntik.
    Kristal BGSe ngabogaan karentanan nonlinier badag, sarta bisa boga prospek lega pikeun aplikasi praktis dina pertengahan IR spéktral region.It nembongkeun terahertz phonon-polaritons metot sarta koefisien nonlinier tinggi pikeun generasi terahertz.
    Kaunggulan pikeun kaluaran laser IR:
    Cocog jeung sagala rupa sumber ngompa (1-3μm)
    rentang kaluaran IR tunable lega (3-18μm)
    OPA, OPO, DFG, intracavity/extravity, cw/pulse pumping
    Bewara penting: Kusabab ieu kristal tipe anyar, di jero kristal mungkin gaduh sababaraha corétan, tapi kami henteu nampi pamulangan kusabab cacad ieu.

    grup spasi Pc
    Rentang transmisi 0,47-18μm
    Koéfisién NLO utama d11 = 24 pm/V
    Birefringence @2μm 0.07
    Ambang ruksakna (1μm, 5ns) 550MW/cm2