Hai anu didinya!

Hatur nuhun pikeun milih DIEN TECH! Kami produsén propésional sareng panyadia bahan basis kristal séri! Kami difokuskeun pamundut palanggan sareng ningkatkeun diri urang sorangan numutkeun eupan balik anu tiasa nyandak pangalaman kerjasama anu langkung saé sareng kami. Dina DIEN TECH, kami resep pisan ngalibetkeun milik kana proyék-proyék panalungtikan sareng ngajalajah téknologi anyar anu ngabalukarkeun tingkat aplikasi anyar sareng konsumén kami . Kami salawasna diajar tina naon anu urang lakukeun sareng ngaganggu diri pikeun ngalakukeun anu langkung saé. Di dieu di DIEN, kami milih tim kami sareng standar anu kabuka sareng ketat, kami gaduh Dokter anu parantos komitmen dina pertumbuhan kristal langkung ti 12 taun sareng ngareuwaskeun kami sareng ka urang konsumén, urang gaduh kolega anu saé ngupingkeun sareng diajar tina karya sareng nyobian ngeuyeuban pangalamanana pikeun langkung ngartos pelanggan. 

-Leon Lee  CEO 

Siap diajar langkung? Hubungi kami dinten ayeuna pikeun harga gratis!

about02

Salaku perusahaan téknologi bahan kristal ngora anu energetik, DIEN TECH ngahususkeun kana panilitian, desain, pabrik sareng jual tina séri kristal optik nonlinear, kristal laser, kristal magneto-optik sareng substrat. Kualitas anu saé sareng elemen saing anu liar diterapkeun dina file pasar ilmiah, kageulisan sareng industri. Penjualan anu kami dedikasi pisan sareng tim rékayasa anu berpengalaman pageuh komitmen pikeun damel sareng konsumén ti kageulisan sareng industri diarsipkeun ogé komunitas panilitian sadunya pikeun aplikasi anu ditangtoskeun.

Produksi minuhan sadaya sarat tina standar Éropa jeung dunya. Dina kerjasama anu caket sareng palanggan kami, DIEN TECH ngamungkinkeun para insinyur pikeun mendakan terobosan sareng ngembangkeun bahan énggal anu ningkatkeun kinerja aplikasi na. Kantor pusatna di Chengdu, Cina, DIEN TECH kalayan tim anu berbakat sareng distributorna parantos ngembangkeun palanggan sadunya, kalebet USA, Eropa, Asia, Asia Kidul. Sedengkeun pikeun pikahareupeun, DIEN TECH moal lirén na ngaléngkah salah sahiji panyatu elemen fotolistrik paling dipercaya sareng mumpuni di dunya.
DIEN TECH didedikasikan pikeun ngawangun sababaraha produk sareng solusi na, dasarna saatos penjualan saatos penjualan sareng reputasi anu kuat diantara para nasabah. Sareng kanggo langkung lengkepna nyayogikeun kabutuhan konsumén na ogé pikeun ngembangkeun komponén optik anu dipercaya sareng alat-alat optik.