BIBO Kristal


  • Struktur Kristal: Monoklinik , Kelompok titik 2
  • Parameter kisi: Monoklinik , Kelompok titik 2
  • Titik lebur: Monoklinik , Kelompok titik 2
  • Mohs karasa: 5-5.5
  • Kapadetan: 5,033 g / cm3
  • Éfisiénsi Ékspansi Termal: αa = 4,8 x 10-5 / K, αb = 4.4 x 10-6 / K, αc = -2.69 x 10-5 / K
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    BiB3O6 (BIBO) mangrupikeun kristal optik nonlinear anu nembé dikembangkeun. Éta ngagaduhan koefisien nonlinear anu épéktip ageung, bangbarung karusakan tinggi sareng inersitas anu aya hubunganana sareng Uap. Koéfisién nonlinear na nyaéta 3.5 - 4 kali langkung luhur tibatan LBO, 1,5 -2 kali langkung luhur tibatan BBO. Mangrupikeun kristal dobel anu ngajangjikeun pikeun ngahasilkeun laser biru. 
    BiB3O6 (BIBO) mangrupikeun jinis optik nonlinier anu hadé. Kristal NLO BIBO Kristal ngagaduhan koefisién nonlinier anu efektif, karakteristik canggih pikeun aplikasi NLO rupa-rupa transparansi ti 286nm dugi ka 2500nm, ambang karusakan tinggi sareng inersitas anu aya hubunganana sareng Uap. Koéfisién nonlinear na nyaéta 3.5-4 kali langkung luhur tibatan kristal LBO, 1,5-2 kali langkung luhur tibatan kristal BBO. Mangrupikeun kristal dobel anu ngajangjikeun pikeun ngahasilkeun laser biru 473nm, 390nm.
    BiB3O6 (BIBO) pikeun SHG umum pisan, khususna Nonlinear Optical BIBO Crystal Generasi harmoni Kadua di 1064nm, 946nm sareng 780nm.
    Fitur tina Optical Crystal BIBO Crystal sapertos kieu:
    koefisien SHG anu gedé efektif (sakitar 9 kali tina KDP);
    Lebar suhu-lebar band;
    Karasa dina hal Uap.
    Aplikasi:
    SHG pikeun kakuatan tengah sareng luhur Nd: laser dina 1064nm;
    SHG tina kakuatan tinggi Nd: laser di 1342nm & 1319nm pikeun laser beureum sareng biru;
    SHG pikeun Nd: Lasers dina 914nm & 946nm pikeun laser biru;
    Optical Parametric Amplifier (OPA) sareng Oscillators (OPO) aplikasi.

    Pasipatan Dasar

    Struktur Kristal MonoklinikKelompok titik 2
    Kisi Parameter a = 7.116Å, b = 4.993Å, c = 6.508Å, β = 105.62 °, Z = 2
    Titik lebur 726
    Mohs 5-5.5
    Kapadetan 5,033 g / cm3
    Koefisien Ékspansi Termal αa = 4,8 x 10-5 / K, αb = 4.4 x 10-6 / K, αc = -2.69 x 10-5 / K
    Rentang Transparansi 286- 2500 nm
    Koefisién nyerep <0,1% / cm dina 1064nm
    SHG tina 1064 / 532nm Sudut anu cocog sareng fase: 168.9 ° tina sumbu Z dina rencana YZ Déff: 3.0 +/- 0.1 pm / VAngular acceptation: 2.32 mrad · cmWalk-off angle: 25.6 mrad ditampa suhu: 2.17 ℃ · cm
    Sumbu fisik X∥b, (Z, a) = 31.6 °, (Y, c) = 47.2 °

     

    Parameter Téknis

    Kasabaran dimensi (W ± 0.1mm) x (H ± 0.1mm) x (L + 0,5 / -0.1mm) (L≥2.5mm) (W ± 0,1mm) x (H ± 0,1mm) x (L + 0,1 / -0,1 mm) (L <2.5mm)
    Bukaan bukaan tengah 90% diaméterna
    Flatness kirang ti λ / 8 @ 633nm
    Kirimkeun distorsi gelombang payun kirang ti λ / 8 @ 633nm
    Chamfer ≤0.2mmx45 °
    Chip ≤0.1mm
    Goresan / Ngali langkung saé tibatan 10/5 nepi ka MIL-PRF-13830B
    Paralelisme langkung saé tibatan 20 detik detik
    Kasempetan ≤5 menit busur
    Kasabaran sudut △ θ≤0.25 °, △ φ≤0.25 °
    Ambang karuksakan [GW / cm2] > 0.3 kanggo 1064nm, TEM00, 10ns, 10HZ