BIBO Kristal


  • Struktur Kristal:Monoclinic, grup titik 2
  • Parameter kisi:Monoclinic, grup titik 2
  • Titik lebur:Monoclinic, grup titik 2
  • Karasa Mohs:5-5.5
  • kapadetan:5,033 g/cm3
  • Koéfisién ékspansi termal:αa=4,8 x 10-5/K , αb= 4,4 x 10-6/K, αc=-2,69 x 10-5/K
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    BiB3O6 (BIBO) nyaéta kristal optik nonlinier anu nembé dikembangkeun.Cai mibanda koefisien nonlinier éféktif badag, bangbarung ruksakna tinggi na inertness nu aya kaitannana ka Uap.Koéfisién nonlinier na nyaéta 3,5 - 4 kali leuwih luhur ti LBO, 1,5 -2 kali leuwih luhur ti BBO.Ieu mangrupakeun kristal duka kali ngajangjikeun pikeun ngahasilkeun laser biru.
    BiB3O6 (BIBO) mangrupikeun jinis Kristal Optik nonlinier anu saé.NLO Kristal BIBO Kristal mibanda koefisien nonlinier éféktif badag, ciri maju lega pikeun aplikasi NLO rentang transparansi lega ti 286nm mun 2500nm, bangbarung ruksakna tinggi na inertness ngeunaan Uap.Koéfisién nonlinierna nyaéta 3,5-4 kali langkung luhur tibatan kristal LBO, 1,5-2 kali langkung luhur tibatan kristal BBO.Éta kristal ganda ngajangjikeun pikeun ngahasilkeun laser biru 473nm, 390nm.
    BiB3O6 (BIBO) pikeun SHG pisan umum, utamana nonlinier optik BIBO Kristal Kadua generasi harmonik dina 1064nm, 946nm jeung 780nm.
    Fitur tina jenis ieu Optical Crystal BIBO Crystal nyaéta kieu:
    koefisien SHG éféktif badag (kira-kira 9 kali PPK);
    Lebar hawa-bandwidth;
    Inertness ngeunaan Uap.
    Aplikasi:
    SHG pikeun kakuatan tengah jeung luhur Nd: lasers dina 1064nm;
    SHG tina kakuatan tinggi Nd: lasers dina 1342nm & 1319nm pikeun laser beureum jeung biru;
    SHG pikeun Nd: Lasers dina 914nm & 946nm pikeun laser biru;
    Optical Parametric Amplifier (OPA) sareng Osilator (OPO) aplikasi.

    Pasipatan dasar

    Struktur Kristal Monoclinic,Grup titik 2
    Parameter kisi a=7.116Å, b=4.993Å , c=6.508Å , β=105.62°, Z=2
    Titik lebur 726 ℃
    Mohs 5-5.5
    Kapadetan 5,033 g/cm3
    Koéfisién ékspansi termal αa=4,8 x 10-5/K , αb= 4,4 x 10-6/K, αc=-2,69 x 10-5/K
    Rentang Transparansi 286-2500 nm
    Koéfisién nyerep <0,1%/cm dina 1064nm
    SHG tina 1064/532nm Sudut cocog fase: 168,9 ° ti sumbu Z dina YZ planDeff: 3,0 +/- 0,1 pm / VAngular ditampa: 2,32 mrad · cm sudut leumpang-off: 25,6 mrad ditampa Suhu: 2,17 ℃ · cm
    Axis Fisik X∥b, (Z,a)=31,6°,(Y,c)=47,2°

     

    Parameter Téknis

    Toleransi dimensi (W±0.1mm)x(H±0.1mm)x(L+0.5/-0.1mm) (L≥2.5mm)(W±0.1mm)x(H±0.1mm)x(L+0.1/-0.1 mm) (L<2.5mm)
    aperture jelas sentral 90% tina diaméterna
    Karataan kirang ti λ / 8 @ 633nm
    Mancarkeun distorsi wavefront kirang ti λ / 8 @ 633nm
    Chamfer ≤0.2mmx45°
    Chip ≤0.1mm
    Ngeruk / Ngagali leuwih hade tinimbang 10/ 5 mun MIL-PRF-13830B
    Paralélisme hadé ti 20 detik arc
    Perpendicularity ≤5 menit arc
    Toléransi sudut △θ≤0,25°, △φ≤0,25°
    Ambang karuksakan[GW/cm2] > 0.3 pikeun 1064nm, TEM00, 10ns, 10HZ