Nd: YAG Kristal


  • Ngaran Produk:Nd: YAG
  • Rumus kimia:Y3Al5O12
  • Struktur kristal:Kubik
  • Konstanta kisi:12.01Å
  • Titik lebur:1970°C
  • kapadetan:Kapadetan3
  • Indéks Reflektif:1.82
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Video

    Nd: YAG rod kristal dipaké dina mesin laser nyirian jeung alat laser lianna.
    Ieu hiji-hijina zat padet nu bisa jalan terus dina suhu kamar, sarta mangrupa kristal laser kinerja paling alus teuing.
    Ogé, YAG (yttrium aluminium Garnet) laser bisa doped kalawan kromium na neodymium guna ningkatkeun ciri nyerep tina laser.The Nd, Cr: YAG laser mangrupakeun laser solid state.Ion Chromium (Cr3 +) ngabogaan nyerep lega. band;eta absorbs énergi jeung mindahkeun ka ion neodymium (Nd3+) ku cara dipole-dipole interactions.Panjang gelombang 1064nm ieu dipancarkeun ku laser ieu.
    Peta laser Nd: YAG laser munggaran nunjukkeun di Laboratorium Bell dina taun 1964. The Nd, Cr: YAG laser dipompa ku radiasi panonpoé. Ku doping kalawan kromium, kapasitas nyerep énergi laser nu ditingkatkeun jeung pulsa ultra pondok dipancarkeun.

    Pasipatan Dasar Nd:YAG

    Ngaran Produk Nd: YAG
    Rumus Kimia Y3Al5O12
    Struktur kristal Kubik
    Kisi konstan 12.01Å
    Titik lebur 1970°C
    orientasi [111] atawa [100],dina 5 °
    Kapadetan 4,5 g/cm3
    Indéks Reflektif 1.82
    Koéfisién ékspansi termal 7,8 × 10-6 / K
    Konduktivitas Termal (W/m/K) 14, 20°C / 10,5, 100°C
    Mohs karasa 8.5
    Radiative Hirupna 550 urang
    Fluoresensi spontan 230 urang
    Lebar garis 0,6 nm
    Koéfisién Leungitna 0,003 cm-1 @ 1064nm

    Pasipatan Dasar Nd,Cr:YAG

    Jenis laser Padet
    Sumber pompa Radiasi Surya Radiasi Surya
    Panjang gelombang operasi 1.064 µm 1,064 µm
    Rumus kimia Nd3+:Cr3+:Y3Al5O12 Nd3+:Cr3+:Y3Al5O12
    Struktur kristal kubik Kubik
    Titik lebur 1970°C 1970°C
    Teu karasa 8-8.5 8-8.5
    Konduktivitas termal 10-14 W / mK 10-14 W/mK
    Modulus ngora 280 GPa 280 GPa

    Parameter Téknis

    Diménsi diaméterna maksimum dia.40mm
    Nd Dopant Level 0~2,0 atm%
    Toleransi diaméterna ± 0,05 mm
    Toleransi Panjang ± 0,5 mm
    Perpendicularity <5'
    Paralélisme <10″
    distorsi Wavefront L/8
    Karataan λ/10
    Kualitas permukaan 10/ 5 @ MIL-O-13830A
    Palapis HR-palapis: Urang Sunda> 99,8% @ 1064nm jeung Urang Sunda<5% @808nm
    AR-Coating (Lapisan tunggal MgF2):R<0,25% per permukaan (@1064nm)
    coatings HR séjén Sapertos HR @1064/532 nm, HR @946 nm, HR @1319 nm sareng panjang gelombang sanésna ogé sayogi.
    Karuksakan bangbarung > 500MW/cm2

    875e283c26a451085b17cff0f79be44 cd81c6a0617323d912a2344687012bf