Nd: Kristal YAG


  • Ngaran Produk: Nd: YAG
  • Formula Kimia: Y3Al5O12
  • Struktur kristal: Kubik
  • Kisi tetep: 12.01Å
  • Titik lebur: 1970 ° C
  • Kapadetan: Kapadetan3
  • Indéks réfléksi: 1,82
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Pidéo

    Nd: Batang kristal YAG dianggo dina mesin panyiri Laser sareng alat laser anu sanés. 
    Éta mangrupikeun hiji-hijina zat padet anu tiasa dianggo teras-terasan dina suhu kamar, sareng mangrupikeun kristal laser kinerja anu paling alus.
    Ogé, laser YAG (yttrium aluminium garnet) laser tiasa didopop ku kromium sareng neodymium supados ningkatkeun karakteristik nyerep laser. Nd, Cr: YAG laser mangrupikeun laser kaayaan padet. Ion Kromium (Cr3 +) ngagaduhan nyerep anu lega band; éta nyerep énergi sareng mindahkeun kana ion neodymium (Nd3 +) ku cara interaksi dipole-dipole. Panjang gelombang 1064nm dipancarkeun ku laser ieu.
    Peta laser Nd: laser YAG mimiti didamel di Laboratorium Bell taun 1964. Laser Nd, Cr: YAG dipompa ku radiasi matahari. Ku cara ngadopsi sareng kromium, kapasitas nyerep énergi laser ningkat sareng pulsa pondok ultra anu dikaluarkeun.

    Pasipatan Dasar Nd: YAG

    Ngaran Produk Nd: YAG
    Formula Kimia Y3Al5O12
    Struktur kristal Kubik
    Kisi tetep 12.01Å
    Titik lebur 1970 ° C
    orientasi [111] atanapi [100]dina 5 °
    Kapadetan 4,5g / cm3
    Indéks réfléksi 1,82
    Koefisien Ékspansi Termal 7,8 × 10-6 / K
    Konduktivitas termal (W / m / K) 14, 20 ° C / 10.5, 100 ° C
    Mohs karasa 8,5
    Hirupna Radiatif 550 urang
    Fluoresensi Spontan 230 urang
    Linewidth 0,6 nm
    Koefisien Karugian 0,003 cm-1 @ 1064nm

    Pasipatan Dasar Nd, Cr: YAG

    Jenis laser Padet
    Sumber pompa Radiasi Surya Radiasi Surya
    Panjang gelombang operasi 1.064 µm 1,064 µm
    Formula kimia Nd3 +: Cr3 +: Y3Al5O12 Nd3 +: Cr3 +: Y3Al5O12
    Kristal struktur Kubik Kubik
    Titik lebur 1970 ° C 1970 ° C
    Teu karasa 8-8.5 8-8.5
    Konduktivitas termal 10-14 W / mK 10-14 W / mK
    Modulus ngora 280 GPa 280 GPa

    Parameter Téknis

    Diménsi diaméterna maksimum dia.40mm
    Nd Dopant Level 0 ~ 2.0atm%
    Toleransi diaméterna ± 0,05mm
    Panjang Toleransi ± 0,5mm
    Kasempetan 5 ′
    Paralelisme 10
    Distorsi Wavefront L / 8
    Flatness / 10
    Kualitas permukaan 10/5 @ MIL-O-13830A
    Palapis HR-Coating: R> 99.8%@1064nm sareng Sunda5% @ 808nm
    Palapis AR (Lapisan tunggal MgF2)R <0,25% per permukaan (@ 1064nm)
    Palapis SDM sanés Sapertos HR @ 1064/532 nm, HR @ 946 nm, HR @ 1319 nm sareng panjang gelombang anu sanés ogé sayogi
    Ambang Ruksakna > 500MW / cm‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍2

    875e283c26a451085b17cff0f79be44 cd81c6a0617323d912a2344687012bf