Co: Spinel Kristal


  • Orientasi Toleransi: <0,5°
  • Ketebalan / Diaméter kasabaran:± 0,05 mm
  • Flatness permukaan: <λ/8@632 nm
  • Distorsi Wavefront: <λ/4@632 nm
  • Kualitas permukaan:10/5
  • Paralel:10〞
  • Jejeg:
  • Hapus aperture:> 90%
  • Chamfer: <0.1×45°
  • Diménsi maksimum:Diaméterna(3-15)×(3-50)mm
  • Rincian produk

    Spésifikasi

    Laporan tés

    Q-switch pasip atanapi absorbers saturable ngahasilkeun pulsa laser kakuatan tinggi tanpa pamakéan elektro-optik Q-switch, kukituna ngurangan ukuran pakét sarta ngaleungitkeun hiji catu daya tegangan tinggi.Co2 +: MgAl2O4 mangrupakeun bahan kawilang anyar pikeun Q-switching pasip dina lasers emitting ti 1.2 mun 1.6μm, hususna, pikeun panon-aman 1.54μm Er: kaca laser, tapi ogé jalan dina 1.44μm jeung 1.34μm panjang gelombang laser.Spinel mangrupakeun teuas, kristal stabil nu polishes ogé.Kobalt gampang ngaganti magnésium dina host Spinel tanpa merlukeun ion santunan muatan tambahan.bagian cross nyerep tinggi (3,5 × 10-19 cm2) idin Q-switching of Er: laser kaca tanpa intracavity fokus duanana ku lampu kilat jeung ngompa laser dioda.Nyerep kaayaan gumbira anu diabaikan nyababkeun rasio kontras sakelar Q anu luhur, nyaéta rasio awal (sinyal leutik) sareng nyerep jenuh langkung luhur ti 10.

    Fitur:
    • Cocog jeung 1540 nm laser panon-aman
    • bagian nyerep High
    • Nyerep kaayaan bungah Negligible
    • kualitas optik High
    • disebarkeun seragam Co

    Aplikasi:
    • Panon-aman 1540 nm Er: kaca laser
    • 1440 nm laser
    • 1340 nm laser
    • Panon-aman laser rentang Panimu

    Rumus kimia Co2+:MgAl2O4
    Struktur kristal Kubik
    Parameter kisi 8.07Å
    Kapadetan 3,62 g/cm3
    Titik lebur 2105°C
    Indéks réfraktif n=1,6948 @1,54 µm
    Konduktivitas termal /(W·cm-1· K-1@25°C) 0,033W
    Panas spésifik/ (J·g-1· K-1) 1.046
    Ékspansi Termal / (10-6/°C@25°C) 5.9
    Teu karasa (Mohs) 8.2
    Rasio punah 25dB
    Orientasi [100] atawa [111] < ± 0,5°
    dénsitas optik 0.1-0.9
    Karuksakan bangbarung > 500 MW/cm2
    Konsentrasi doping Co2+ 0,01-0,3 atm%
    Koéfisién nyerep 0 ~ 7 cm-1
    Gawé panjang gelombang 1200 – 1600 nm
    Palapis AR/AR@1540,R<0.2%;AR/AR@1340,R<0.2%
    Orientasi Toleransi <0,5°
    Kandel / Diaméter kasabaran ± 0,05 mm
    Beungeut Flatness <λ/8@632 nm
    Distorsi Wavefront <λ/4@632 nm
    Kualitas permukaan 10/5
    Sajajar 10
    Jejeg
    Hapus aperture > 90%
    Chamfer <0.1×45°
    Diménsi maksimum Diaméterna(3-15)×(3-50)mm

    Spinel01 Spinel02 Spinel03