Co: Kristal Spinel


  • Kasabaran Orientasi: <0,5 °
  • Kandel / Diaméter Toléransi: ± 0,05 mm
  • Permukaan Flatness:
  • Distorsi Wavefront:
  • Kualitas Permukaan: 10/5
  • Paralel: 10
  • Perendend:
  • Hapus aperture: > 90%
  • Chamfer: <0,1 × 45 °
  • Diménsi maksimum: Dia (3-15) × (3-50) mm
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    Laporan tés

    Q-switch pasip atanapi nyerep jenuh ngahasilkeun pulsa laser kakuatan tinggi henteu nganggo saklar Q elektro-optik, sahingga ngirangan ukuran paket sareng ngaleungitkeun catu daya tegangan tinggi. Co2 +: MgAl2O4 mangrupikeun bahan anu kawilang anyar pikeun Q-switching pasip dina laser anu ngaluarkeun tina 1,2 dugi ka 1.6μm, khususna, pikeun panon-aman 1.54μm Er: laser kaca, tapi ogé dianggo dina 1,44μm sareng panjang gelombang 1,34μm laser. Spinel mangrupikeun kristal anu kenceng sareng stabil anu ngilap kalayan alus. Kobalt ngagentos siap pikeun magnésium dina host Spinel tanpa peryogi ion kompensasi muatan tambahan. Bagian cross panyerepan tinggi (3,5 × 10-19 cm2) ngamungkinkeun Q-switching of Er: laser kaca tanpa intracavity museur duanana sareng flash-lamp sareng diode laser pumping. Hasil nyerep nagara-nagara anu bagéa dina babandingan kontras luhur Q-switch, nyaéta babandingan mimiti (sinyal leutik) kana nyerep jenuh langkung luhur tibatan 10.

    Fitur:
    • Cocog sareng laser anu aman panon 1540 nm
    • bagian nyerep tinggi
    • diserep kaayaan bungah bungah
    • kualitas optik tinggi
    • Sebaran seragam Co.

    Aplikasi:
    • Aman-panon 1540 nm Er: laser gelas
    • laser 1440 nm
    • laser 1340 nm
    • Panéang jarak laser anu soca

    Formula kimia Co2+: MgAl2O4
    Struktur kristal Kubik
    Parameter kisi 8.07Å
    Kapadetan 3,62 g / cm3
    Titik lebur 2105 ° C
    Indéks réfraktif n = 1.6948 @ 1.54 µm
    Konduktivitas Termal / (W · cm-1· K-1@ 25 ° C) 0,033W
    Panas Husus / (J · g-1· K-1) 1.046
    Ékspansi Termal / (10-6 / ° C @ 25 ° C) 5.9
    Teu karasa (Mohs) 8.2
    Babandingan Rusak 25dB
    Orientasi [100] atanapi [111] <± 0,5 °
    Kapadetan optik 0,1-0,9
    Ambang Ruksakna > 500 MW / cm2
    Konséntrasi Doping tina Co.2+ 0,01-0,3 atm%
    Koefisien nyerep 0 ~ 7 cm-1
    Panjang gelombang damel 1200 - 1600 nm
    Palapis AR / AR @ 1540 , R <0,2%; AR / AR @ 1340 , R <0,2%
    Kasabaran Orientasi <0,5 °
    Kandel / Toleransi Diaméterna ± 0,05 mm
    Permukaan Flatness <λ/8@632 nm
    <λ @ 632 nm <> <λ/4@632 nm
    Distorsi Wavefront <λ @ 632 nm <>
    Kualitas Permukaan 10
    10/5 Paralel
    Ngalangkungan
    Hapus aperture > 90%
    Chamfer <0,1 × 45 °

    Spinel01 Spinel02 Spinel03