Er: YAP Kristal


  • Formula Sanyawa:YALO3
  • Beurat Molekul:163.884
  • Penampilan:Padet kristalin tembus
  • Titik lebur:1870 °C
  • Titik didih:N/A
  • Fase Kristal / Struktur:Ortorombik
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Yttrium aluminium oksida YAlO3 (YAP) mangrupa host laser pikaresepeun pikeun ion erbium alatan birefringence alam na digabungkeun jeung sipat termal jeung mékanis alus sarupa pamadegan YAG.
    Er: kristal YAP kalawan konsentrasi doping luhur ion Er3+ ilaharna dipaké pikeun lasing dina 2,73 microns.
    Low-doped Er: YAP kristal laser dipaké pikeun tina radiasi panon-aman dina 1,66 microns ku in-band ngompa jeung semikonduktor laser diodes dina 1,5 microns.Kauntungannana skéma misalna hiji beban termal low pakait jeung cacad kuantum low.

    Formula Sanyawa YALO3
    Beurat Molekul 163.884
    Penampilan Padet kristalin tembus
    Titik lebur 1870 °C
    Titik didih N/A
    Kapadetan 5,35 g/cm3
    Fase Kristal / Struktur Ortorombik
    Indéks réfraktif 1,94-1,97 (@632,8 nm)
    Panas spésifik 0,557 J/g·K
    Konduktivitas termal 11,7 W/m·K (sumbu-a), 10,0 W/m·K (sumbu-b), 13,3 W/m·K (sumbu-c)
    Ékspansi termal 2.32 x 10-6K-1(sumbu-a), 8,08 x 10-6K-1(sumbu-b), 8,7 x 10-6K-1(sumbu c)
    Massa Persis 163,872 g / mol
    Massa Monoisotop 163,872 g / mol