Er: Kristal YAP


  • Formula Senyawa: YAlO3
  • Beurat molekul: 163.884
  • Penampilan: Kristal tembus padet
  • Titik lebur: 1870 ° C
  • Titik didih: N / A.
  • Fase Kristal / Struktur: Orthorhombic
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Yttrium aluminium oksida YAlO3 (YAP) mangrupikeun laser host anu pikaresepeun pikeun ion erbium kusabab birefringence alami na digabungkeun sareng sipat termal sareng mékanis anu saé sapertos YAG.
    Er: Kristal YAP kalayan konsentrasi doping tinggi ion Er3 + ilaharna dianggo pikeun lasing dina 2,73 mikron.
    Low-doped Er: Kristal laser YAP dianggo pikeun radiasi panon-aman dina 1,66 microns ku pompa in-band sareng dioda laser semikonduktor dina 1,5 mikron. Kauntungan tina skéma sapertos kitu nyaéta beban termal anu handap pakait sareng cacad kuantum anu rendah.

    Formula Sanyawa YAlO3
    Beurat Molekul 163.884
    Penampilan Kristal tembus padet
    Titik lebur 1870 ° C
    Titik ngagolak N / A.
    Kapadetan 5,35 g / cm3
    Fase Kristal / Struktur Orthorhombic
    Indéks réfraktif 1.94-1.97 (@ 632.8 nm)
    Panas Husus 0,557 J / g · K
    Konduktivitas termal 11.7 W / m · K (a-axis), 10.0 W / m · K (b-axis), 13,3 W / m · K (c-axis)
    Ékspansi Termal 2,32 x 10-6 K-1 (sumbu-sumbu), 8,08 x 10-6 K-1 (sumbu-b), 8,7 x 10-6 K-1 (s-sumbu)
    Massa Persis 163.872 g / mol
    Massa monoisotopic 163.872 g / mol