• Lampu kilat laser

    Lampu kilat laser

    Sacara umum, hiji lampu Xenon kudu ngégél dina tube kaca quartz tina dua éléktroda logam pikeun nyimpen énérgi listrik, sanggeus tube vakum tinggi ngeusi perlakuan gas xenon, mun kaluaran pulsa cahaya pulsa ngurangan tina lampu ngurangan gas.Lampu Xenon loba dipaké dina mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin pangeboran laser, mesin kageulisan laser.Urang rancang lampu Xenon pilihan kualitas tabung quartz filter UV salaku bahan tube kana kualitas luhur dénsitas thorium tungsten, barium, cerium tungsten éléktroda tungsten atawa lampu xenon éléktroda, kalawan kapasitas beban, efisiensi tinggi kualitas sinar laser pompa, umur panjang sarta ciri séjén. .

  • Saringan gangguan

    Saringan gangguan

    DIEN TECH nyayogikeun standar kualitas luhur sareng saringan gangguan bandpass sempit khusus dina rentang spéktral tina 200 nm dugi ka 2300 nm.

  • Lensa Plano-kerung

    Lensa Plano-kerung

    Lénsa plano-concave mangrupikeun barang anu paling umum dianggo pikeun proyéksi cahaya sareng ékspansi sinar.Dilapis ku palapis antireflective, lénsa dianggo dina sababaraha sistem optik, laser sareng rakitan.

  • Waveplates Super Achromatic

    Waveplates Super Achromatic

    Super Achromatic Waveplate tiasa nyayogikeun fase anu datar pisan dina pita lebar Panjang Gelombang anu ageung.Broadband of Quarter Waveplates nyaéta 325-1100nm atanapi 600-2700nm, anu Satengah Waveplates nyaéta 310-1100nm atanapi 600-2700nm.The Super Achromatic Waveplate tina standar diadopsi Glued strutures.We bisa ngaropéa fase retardation sarta panjang gelombang nurutkeun requirment customer urang.

  • Leres Zero Order Waveplate

    Leres Zero Order Waveplate

    Lempeng Tunggal Leres Zero-Order Waveplate boga rubakpita spéktral lega, rubakpita suhu lega, rubakpita sudut lega, bangbarung ruksakna tinggi kalawan panjang gelombang baku: 1064, 1310nm, 1550nm sarta ketebalan handap ka 0.028mm.

  • Low Orde Waveplate

    Low Orde Waveplate

    Pelat Gelombang Orde Rendah langkung saé tibatan pelat gelombang multi-urutan kusabab ketebalan ipisna kirang ti 0,5 mm).Suhu anu langkung saé (~ 36 ° C), Panjang gelombang (~ 1.5 nm) sareng sudut kajadian (~ 4.5 °) rubakpita sareng ambang karusakan anu luhur ngajantenkeun seueur dianggo dina aplikasi umum.Éta ogé ékonomis.