• Plano-Concave Lenses

    Lénsa Plano-Concave

    Lénsa Plano-cekung mangrupikeun barang anu paling umum dianggo pikeun proyéksi cahaya sareng perluasan balok. Dilapis ku palapis antireflective, lénsa dianggo dina sababaraha sistem optik, laser sareng majelis.

  • Interference Filters

    Saringan gangguan

    DIEN TECH nyayogikeun standar standar anu baku sareng custom-made filter gangguan bandpass sempit dina kisaran spéktral ti 200 nm dugi ka 2300 nm.

  • Laser Flash Lamp

    Lampu Lampu Laser

    Umumna, lampu Xenon kedah ngégél tabung kaca kuarsa tina dua éléktroda logam pikeun nyimpen énérgi listrik, saatos tabung vakum tinggi dieusian ku perlakuan gas xenon, kanggo kaluaran lampu pulsa lampu pulsa lampu pembuangan gas. Lampu Xenon seueur dianggo dina mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin pengeboran laser, mesin kageulisan laser. Kami ngadamel Pilihan Lampu Xenon tabung kuarsa filter UV salaku bahan tabung kana tungsten tungsten kepadatan kualitas tinggi, barium, tungsten éléktroda tungsten tungsten atanapi éléktroda lampu xenon, kalayan kapasitas muatan, efisiensi tinggi kualitas pompa sinar laser, umur panjang sareng ciri sanés .