Ho: Kristal YAG


  • Distorsi Wavefront: L / 8per inci @ 633nm
  • Babandingan punah: > 28dB
  • Toleransi : Batang kalayan diaméterna: (+ 0 、 -0.05) mm, (± 0,5) mm
  • Kualitas permukaan: 10/5 Ngeruk / ngagali per MIL-O-1380A
  • Paralelisme: Paralelisme
  • Kasempetan: <5 menit menit
  • Aperture: > 90%
  • Flatness: λ / 10 @ 633 nm
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Ho: YAG Ho3+ ion didop kana kristal laser insulasi parantos nunjukkeun 14 saluran laser antar-manifold, operasi dina modeu temporal ti CW dugi ka mode-lock. Ho: YAG ilahar dianggo salaku éfisién anu efisien pikeun ngahasilkeun émisi laser 2.1-μm ti 5I75I8 transisi, kanggo aplikasi sapertos sensing jauh laser, bedah médis, sareng ngompa Mid-IR OPO's kanggo ngahontal émisi 3-5micron. Sistem pompa dioda langsung, sareng Tm: Serat Sistem pompa laser parantos nunjukkeun efisiensi slope hi, sababaraha anu ngadeukeutan watesan teoritis.

    Pasipatan Dasar

    Kisaran konsentrasi Ho3 + 0,005 - 100 atom%
    Panjang gelombang émisi 2.01 um
    Transisi laser 5I75I8
    Flouresence Hirupna 8,5 ms
    Pompa Panjang gelombang 1,9 um
    Koéfisién Épansi Épériménsi 6,14 x 10-6 K-1
    Diffusivity Termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas termal 11,2 W m-1 K-1
    Panas Husus (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Tahan Shock Termal 800 W m-1
    Indéks réfraktif @ 632.8 nm 1,83
    Titik lebur 1965 ℃
    Kapadetan 4,56 g cm-3
    MOHS karasa 8.25
    Modulus Ngora 335 Gpa
    Struktur Kristal Kubik
    Orientasi Standar <111>
    Y3 + Simétri Loka D2
    Kisi Constant a = 12.013 Å

    Parameter Téknis

    Distorsi Wavefront L / 8per inci @ 633nm
    Babandingan punah > 28dB
    Distorsi Wavefront L / 8per inci @ 633nm
    Babandingan punah > 28dB
    Toleransi : Batang kalayan diaméterna (+ 0 、 -0.05) mm, (± 0,5) mm
    Kualitas permukaan 10/5 Ngeruk / ngagali per MIL-O-1380A
    Paralelisme <10arc detik
    Kasempetan <5 menit menit
    Bukaan > 90%
    Flatness λ / 10 @ 633 nm
    KasabaranBatang kalayan diaméterna (+0-0,05) mm, (± 0,5) mm
    Kualitas permukaan 10/5 Ngeruk / ngagali per MIL-O-1380A
    Paralelisme <10arc detik
    Kasempetan <5 menit menit
    Bukaan > 90%
    Flatness λ / 10 @ 633 nm

    Er YAG02