Ho: YAG Kristal


  • Distorsi Wavefront:L / 8per inci @ 633nm
  • Rasio punah:> 28dB
  • Toleransi: Batang kalayan diaméter:(+0,-0,05) mm, ( ± 0,5) mm
  • Kualitas permukaan:10/5 scratch / ngali per MIL-O-1380A
  • Paralelisme:Paralélisme
  • Perpendicularity: <5 arc menit
  • Aperture:> 90%
  • datar:λ/10@ 633 nm
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Ho: YAG Ho3+ion doped kana insulating kristal laser geus exhibited 14 inter-manifold saluran laser, operasi dina mode temporal ti CW ka mode-dikonci.Ho:YAG ilahar dipaké salaku sarana efisien keur ngahasilkeun 2.1-μm émisi laser ti5I7-5I8transisi, pikeun aplikasi kayaning laser remote sensing, bedah médis, sarta ngompa Mid-IR OPO pikeun ngahontal émisi 3-5micron.Sistem pompa dioda langsung, sareng Tm: Sistem pompa Serat Laser parantos nunjukkeun efisiensi lamping, sababaraha ngadeukeutan wates téoritis.

    Pasipatan dasar

    rentang konsentrasi Ho3+ 0,005 – 100 % atom
    Panjang gelombang émisi 2.01 emh
    Transisi laser 5I75I8
    Floresence Hirupna 8,5 ms
    Pompa Panjang gelombang 1,9 emh
    Koéfisién ékspansi termal 6.14 x 10-6 K-1
    Diffusivity termal 0,041 cm2 s-2
    Konduktivitas termal 11,2 W m-1 K-1
    Panas spésifik (Cp) 0,59 J g-1 K-1
    Thermal Shock Tahan 800 W m-1
    Indéks réfraktif @ 632,8 nm 1.83
    Titik lebur 1965 ℃
    Kapadetan 4,56 g cm-3
    MOHS karasa 8.25
    Modulus ngora 335 Gpa
    Struktur Kristal Kubik
    Orientasi standar <111>
    Y3 + Simétri Loka D2
    Kisi Konstan a=12,013 Å

    Parameter Téknis

    distorsi Wavefront L / 8per inci @ 633nm
    Babandingan punah > 28dB
    distorsi Wavefront L / 8per inci @ 633nm
    Babandingan punah > 28dB
    Toleransi: Batang kalayan diaméter (+0,-0,05) mm, ( ± 0,5) mm
    Kualitas permukaan 10/5 scratch / ngali per MIL-O-1380A
    Paralélisme <10 arc detik
    Perpendicularity <5 arc menit
    aperture > 90%
    Karataan λ/10@ 633 nm
    Toleransi:Batang kalayan diaméter (+0-0,05) mm, ( ± 0,5) mm
    Kualitas permukaan 10/5 scratch / ngali per MIL-O-1380A
    Paralélisme <10 arc detik
    Perpendicularity <5 arc menit
    aperture > 90%
    Karataan λ/10@ 633 nm

    YAG02