Tm: Kristal YAP


  • Grup rohangan: D162h (Pnma)
  • Konstanta kisi (Å): a = 5,307, b = 7.355, c = 5,176
  • Titik lebur (℃): 1850 ± 30
  • Titik lebur (℃): 0.11
  • Épansi termal (10-6· K-1): 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
  • Dénsitas (g / cm-3): 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
  • Indéks réfraktif: 1.943 // a, 1.952 // b, 1.929 // c dina 0,589 mm
  • Karasa (skala Mohs): 8,5-9
  • Detil Produk

    Spésifikasi

    Tm kristal anu dirangkul nganut sababaraha fitur anu pikaresepeun anu nyalonkeun aranjeunna salaku bahan pilihan pikeun sumber laser solid-state kalayan panjang gelombang émisi tiasa ditata sakitar 2um. Éta nunjukkeun yén Tm: YAG laser tiasa disetél tina 1.91 dugi ka 2.15um. Nya kitu, Tm: laser YAP tiasa nyetél dibasajankeun 1.85 dugi 2.03 um. Sistem tingkat tilu-tilu Tm: kristal doped meryogikeun géométri ngompa anu pas sareng ékstraksi panas anu saé tina média aktip. Di sisi anu sanésna, Tm bahan doped nguntungkeun tina waktos hirup fluoresensi panjang, anu pikaresepeun pikeun operasi Q-Switched énergi tinggi. Ogé, rélaxasi silang kalayan ion Tm3 + tatangga ngahasilkeun dua foton éksitasi dina tingkat laser luhur pikeun hiji fotona pompa anu diserep. Hal ieu ngajadikeun laser épisién pisan ku kuantum efisiensi ngadeukeutan dua sareng ngirangan beban termal.
    Tm: YAG sareng Tm: YAP mendakan aplikasina dina laser médis, radar sareng sensing atmosfir.
    Pasipatan Tm: YAP gumantung kana orientasi kristal. Kristal diteukteuk sapanjang sumbu 'a' atanapi 'b' anu seueur dianggo. 
    Kaunggulan tina Tm: YAP Crysta:
    Efisiensi anu langkung luhur dina kisaran 2μm dibandingkeun sareng Tm: YAG
    Sinar kaluaran polarisasi sacara linear
    Pita panyerepan anu lega tina 4nm dibandingkeun sareng Tm: YAG
    Langkung tiasa diaksés kana 795nm kalayan dioda AlGaAs tibatan puncak adsorpsi Tm: YAG dina 785nm

    Pasipatan Dasar:

    Grup rohangan D162h (Pnma)
    Konstanta kisi (Å) a = 5,307, b = 7.355, c = 5,176
    Titik lebur (℃) 1850 ± 30
    Titik lebur (℃) 0.11
    Épansi termal (10-6· K-1) 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
    Dénsitas (g / cm-3) 4.3 // a, 10.8 // b, 9.5 // c
    Indéks réfraktif 1.943 // a, 1.952 // b, 1.929 // ucing 0,589 mm 
    Karasa (skala Mohs) 8,5-9

    Spésifikasi

    Konférénsi Dopant Tm: 0,2 ~ 15at%
    Orientasi dina 5 °
    "Janten payuneun distorsi <0.125A/inch@632.8nm
    Ukuran 7od diameter 2 ~ 10mm, Panjang 2 ~ 100mm Jpon paménta konsumén
    Kasabaran dimensi Diaméterna + 0,00 / -0.05mm, Panjangna: ± 0,5mm
    Tong bérés Taneuh atanapi digosok
    Paralelisme 10 ″
    Kasempetan 5 ′
    Flatness /8@632.8nm
    permukaan Kualitas L0-5 (MIL-0-13830B)
    Chamfer 3,15 ± 0,05 mm
    Réfléktivitas Palapis AR <0,25%