Tm: YAP Kristal


  • Grup spasi:D162h (Pnma)
  • Konstanta kisi (Å):a=5.307,b=7.355,c=5.176
  • Titik lebur (℃):1850±30
  • Titik lebur (℃):0.11
  • Ékspansi termal (10-6· K-1): 4,3 // a, 10,8 // b, 9,5 // c
  • Kapadetan (g/cm-3): 4,3 // a, 10,8 // b, 9,5 // c
  • Indéks réfraktif:1,943//a,1,952//b,1,929//c dina 0,589 mm
  • Teu karasa (skala Mohs):8.5-9
  • Rincian produk

    Spésifikasi

    Tm kristal doped nangkeup sababaraha fitur pikaresepeun nu nyalonkeun aranjeunna salaku bahan pilihan pikeun sumber laser solid-state kalawan panjang gelombang émisi tunable sabudeureun 2um.Ieu nunjukkeun yén laser Tm:YAG tiasa disetel tina 1.91 dugi ka 2.15um.Nya kitu, Tm: YAP laser bisa tuning rentang ti 1,85 nepi ka 2,03 um.The kuasi-tilu sistem tingkat Tm: doped kristal merlukeun ngompa géométri luyu jeung ékstraksi panas alus ti media aktip. Di sisi séjén, Tm doped bahan kauntungan tina a waktos hirup fluoresensi panjang, nu pikaresepeun pikeun-énergi tinggi Q-Switched operation.Also, éfisién cross-rélaxasi jeung tatangga ion Tm3 + ngahasilkeun dua foton éksitasi dina tingkat laser luhur pikeun hiji diserep pompa foton.This ngajadikeun laser pisan efisien jeung kuantum. efisiensi approaching dua sarta ngurangan loading termal.
    Tm:YAG sareng Tm:YAP mendakan aplikasina dina laser médis, radar sareng sensing atmosfir.
    Sipat Tm:YAP gumantung kana orientasi kristal.Kristal dipotong sapanjang sumbu 'a' atawa 'b' lolobana dipaké.
    Keunggulan Tm:YAP Crysta:
    Efisiensi anu langkung luhur dina rentang 2μm dibandingkeun sareng Tm:YAG
    Beam kaluaran polarisasi linier
    Pita nyerep lebar 4nm dibandingkeun sareng Tm:YAG
    Langkung tiasa diaksés ku 795nm nganggo dioda AlGaAs tibatan puncak adsorpsi Tm:YAG dina 785nm

    Pasipatan dasar:

    grup spasi D162h (Pnma)
    Konstanta kisi (Å) a=5.307,b=7.355,c=5.176
    Titik lebur (℃) 1850±30
    Titik lebur (℃) 0.11
    Ékspansi termal (10-6· K-1) 4,3 // a, 10,8 // b, 9,5 // c
    Kapadetan (g/cm-3) 4,3 // a, 10,8 // b, 9,5 // c
    Indéks réfraktif 1,943//a,1,952//b,1,929//ucing 0,589 mm 
    Teu karasa (skala Mohs) 8.5-9

    Spésifikasi:

    Kontéksi dopant Tm: 0,2 ~ 15 dina%
    Orientasi dina 5 °
    "distorsi hareup <0.125A/inch@632.8nm
    7 ukuran diaméterna 2 ~ 10mm, Panjang 2 ~ 100mm Jpon pamundut customer
    Toleransi diménsi Diaméterna +0.00/-0.05mm, Panjangna: ± 0.5mm
    Tong bérés Taneuh atawa digosok
    Paralélisme ≤10″
    Perpendicularity ≤5′
    Karataan ≤λ/8@632.8nm
    Kualitas permukaan L0-5(MIL-0-13830B)
    Chamfer 3,15 ± 0,05 mm
    AR palapis Reflectivity < 0,25%