Kristal ZnGeP2


  • Kimia: ZnGeP2
  • Kapadetan: 4,162 g / cm3
  • Mohs karasa: 5.5
  • Kelas optik: Uniaxial positip
  • Rentang Transmisi anu Berguna: 2,0 um - 10,0 um
  • Konduktivitas Termal @ T = 293 K: 35 W / m ∙ K (⊥c)
    36 W / m ∙ K (∥ c)
  • Ékspansi Termal @ T = 293 K dugi ka 573 K: 17,5 x 106 K-1 (⊥c)
    15,9 x 106 K-1 (∥ c)
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Pidéo

    Kristal ZGP gaduh koefisien nonlinear ageung (d36 = 75pm / V), infra red lega
    rentang transparansi (0.75-12μm), konduktivitas termal tinggi (0.35W / (cm · K)), laser tinggi
    ambang karusakan (2-5J / cm2) sareng pasipatan mesin ogé, kristal ZnGeP2 disebut raja kristal optik nonlinear infra merah sareng masih mangrupikeun bahan konversi frékuénsi pangsaéna pikeun kakuatan tinggi, generasi laser infra red anu tiasa ditata.
    Urang tiasa nawiskeun kualitas optik tinggi sareng kristal ZGP diaméter ageung kalayan lemah pisan
    koefisien nyerep α <0,05 cm-1 (dina panjang gelombang pompa 2.0-2.1 µm), anu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun laser tunable inframerah tengah kalayan épisiensi tinggi ngalangkungan prosés OPO atanapi OPA.
    Aplikasi:
    • Generasi harmonik kadua, katilu, sareng kaopat CO2-laser.
    • Generasi paramétrik optik kalayan ngompa dina panjang gelombang 2.0 µm.
    • Generasi harmonik kadua CO-laser.
    • Ngahasilkeun radiasi anu koheren dina submillimeterrange tina 70.0 µm dugi ka 1000 µm.
    • Generasi frekuensi gabungan tina CO2- sareng radiasi CO-laser sareng laser sanésna damel di daérah transparansi kristal.
    Diménsi:
    Bagian silang standar nyaéta 6 x 8mm, 5 x 5mm, 8 x 12mm. Panjang kristalna antara 1 dugi ka 50 mm. Ukuran khusus ogé sayogi nalika pamundut.
    Orientasi:
    Orientasi kristal ZGP standar kanggo tipeu fase I anu cocog dina sudut θ = 54 °, anu cocog
    pikeun digunakeun dina OPO dipompa dina panjang gelombang antara 2.05um sareng 2.1um pikeun ngahasilkeun kaluaran infra merah pertengahan
    antara 3.0um sareng 6.0um. Oriéntasi khusus sayogi nalika pamundut.

    Pasipatan Dasar

    Bahan kimia ZnGeP2
    Simétri Crystal sareng Kelas Tetragonal, -42m
    Parameter kisi a = 5,467 Å
    c = 12.736
    Kapadetan 4,162 g / cm3
    Mohs karasa 5.5
    Kelas optik Uniaxial positip
    Jangkauan Transmisi anu Berguna 2,0 um - 10,0 um
    Konduktivitas Termal @ T = 293 K 35 W / m ∙ K (⊥c) 36 W / m ∙ K (∥ c)
    Ékspansi Termal @ T = 293 K dugi ka 573 K 17.5 x 106 K-1 (⊥c) 15.9 x 106 K-1 (∥ c)
    Parameter Téknis
    Lempeng permukaan PV<ʎ/4@632.8nm
    SD kualitas permukaan 20-10
    Kasalahan ngaganjel / Paralelisme <30 busur detik
    Kasempetan <5 mnt mnt
    Rentang transparansi 0,75 - 12.0
    Koefisien sanés liniér d36= 68,9 (jam 10,6 um), d36= 75.0 (jam 9.6 um)

    ZnGeP201
    ZnGeP202
    ZnGeP203