ZGP(ZnGeP2) Kristal


  • Kimia:ZnGeP2
  • kapadetan:4,162 g/cm3
  • Karasa Mohs:5.5
  • Kelas optik:Uniaxial positif
  • Kisaran Transmisi Pamaké:2.0 um - 10.0 um
  • Konduktivitas Termal @ T= 293 K:35 W/m∙K (⊥c)
    36 W/m∙K ( ∥ c)
  • Ékspansi Termal @ T = 293 K nepi ka 573 K:17,5 x 106 K-1 (⊥c)
    15,9 x 106 K-1 ( ∥ c)
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Laporan tés

    Video

    Daptar saham

    Séng Germanium Phosphide(ZGP)kristal mibanda koefisien nonlinier badag (d36 = 75pm / V).UrangZGPboga rentang transparansi infra red lega (0.75-12μm), transmisi mangpaat tina 1.7um.ZGPogé nunjukkeun konduktivitas termal anu luhur (0.35W / (cm · K)), ambang karusakan laser anu luhur (2-5J / cm2) sareng harta mesin ogé.

    ZnGeP2 (ZGP) kristal ieu disebut raja kristal optik nonlinier infra red sarta éta kénéh bahan konversi frékuénsi pangalusna pikeun kakuatan tinggi, generasi laser infra red tunable.DIEN TECH nawiskeun kualitas optik anu luhur sareng diaméterna ageungZGPkristal jeung koefisien nyerep pisan low α <0,03 cm-1 (dina panjang gelombang pompa 2,0-2,1 µm).Sipat ieu ngamungkinkeun kristal ZGP dipaké pikeun ngahasilkeun laser tunable pertengahan infra red kalawan efisiensi tinggi ngaliwatan prosés OPO atanapi OPA.

    DIEN TECHnyadiakeun dua jenis kristal ZnGeP2, C-ZGP na YS-ZGP.YS-ZGP nembongkeun nyerep handap dina 2090nm ti C-ZGP.Koéfisién nyerep C-ZGP dina 2090nm <0.05cm-1 sedengkeun koefisien nyerep YS-ZGP dina 2090nm <0.02cm-1.C-ZGP tumuwuh ku meathod nangtung bari YS-ZGP tumuwuh ku meathod horizontal.Ogé, YS-ZGP nembongkeun homogénitas hadé tur efisiensi kaluaran ogé.

    Aplikasi tinaZGP:

    • Kadua, katilu, jeung kaopat generasi harmonik CO2-laser.

    • Generasi paramétrik optik kalayan ngompa dina panjang gelombang 2.0 µm.

    • generasi harmonik kadua CO-laser.

    YS-ZGP mangrupakeun bahan has pikeun rentang THz ti 40,0 µm ka 1000 µm, dipompa ku 1um.

    • Generasi frékuénsi gabungan tina CO2- jeung CO-laser radiasi jeung lasers séjén anu bisa dipake di wewengkon transparansi kristal.

     

    Orientasi custom urangkristal ZGPsadia on pamundut.

    Pasipatan dasar

    Kimia ZnGeP2
    Kristal Simétri jeung Kelas Tétragonal, -42m
    Parameter kisi a = 5,467 Å
    c = 12,736 Å
    Kapadetan 4,162 g/cm3
    Mohs teu karasa 5.5
    Kelas optik Uniaxial positif
    Rentang Transmisi Pamaké 2.0 um - 10.0 um
    Konduktivitas Termal @ T= 293 K 35 W/m∙K (⊥c) 36 W/m∙K (∥ c)
    Ékspansi Termal @ T = 293 K nepi ka 573 K 17,5 x 106 K-1 (⊥c) 15,9 x 106 K-1 (∥ c)
    Parameter Téknis
    Beungeut datar PV<ʎ/8@632.8nm
    Kualitas permukaan SD 20-10
    Kasalahan ngaganjel / Parallelism <30 arc detik
    Perpendicularity <5 busur min
    rentang transparansi 0.75 – 12.0
    Koéfisién non-linier d36= 68,9 (dina 10,6 um),d36= 75,0 (dina 9,6 um)