Ge Windows


  • Bahan: Ge 
  • Toleransi diaméterna: + 0.0 / -0.1mm 
  • Kasabaran Kandel: ± 0,1mm
  • Akurasi Permukaan: /4@632.8nm 
  • Paralelisme: <1 ' 
  • Kualitas Permukaan: 60-40
  • Hapus aperture: > 90% 
  • Bevelling: <0,2 × 45 °
  • Palapis: Desain Khusus
  • Detil Produk

    Parameter Téknis

    Germanium salaku kristal mono utamina dianggo dina semi konduktor teu nyerep dina 2μm dugi ka 20μm daérah IR. Éta dianggo di dieu salaku komponén optik pikeun aplikasi daérah IR.
    Germanium mangrupikeun bahan indéks tinggi anu dianggo pikeun ngadamel prisma Attenuated Total Reflection (ATR) pikeun spéktroskopi. Indéks réfraktif na sapertos kitu Germanium ngajantenkeun balok 50% alami alami tanpa kedah dilapis. Germanium ogé dianggo sacara éksténsif salaku substrat pikeun produksi saringan optik. Germanium nutupan sakabeh band termal 8-14 mikron sareng dianggo dina sistem lénsa pikeun pencitraan termal. Germanium tiasa AR dilapis ku Intan ngahasilkeun optik payun anu tangguh pisan.
    Germanium dipelak nganggo téknik Czochralski ku sajumlah alit pabrik di Bélgia, AS, Cina sareng Rusia. Indéks réfraktif Germanium robih gancang sareng suhu sareng bahanna janten buram sagala panjang gelombangna sakitar 350K nalika gap band banjir ku éléktron termal.
    Aplikasi:
    • Cocog pikeun aplikasi caket-IR
    • Broadband 3 dugi 12 μm palapis anti-réfléksi
    • Cocog pikeun aplikasi anu meryogikeun dispersi anu handap
    • Saé kanggo aplikasi laser CO2 kakuatan rendah
    Fitur:
    • Jandéla germanium ieu henteu ngirimkeun di daérah 1,5µm atanapi sahandapeun, janten aplikasi anu utama na aya di daérah IR.
    • Jandéla germanium tiasa dianggo dina sababaraha percobaan infra merah.

    Rentang transmisi: 1,8 dugi 23 μm (1)
    Indéks réfraktif: 4.0026 jam 11 μm (1) (2)
    Karugian Réfléksi: 53% dina 11 μm (Dua permukaan)
    Koefisién nyerep: <0,027 cm-1 @ 10.6 μm
    Puncak Reststrahlen: n / a
    dn / dT: 396 x 10-6 / ° C (2) (6)
    dn / dμ = 0: Ampir angger
    Kapadetan: 5,33 g / cc
    Titik lebur: 936 ° C (3)
    Konduktivitas termal: 58.61 W m-1 K-1 jam 293K (6)
    Ékspansi Termal: 6,1 x 10-6/ ° C dina 298K (3) (4) (6)
    Teu karasa: Knoop 780
    Kapasitas Panas Husus: 310 J Kg-1 K-1 (3)
    Konstanta Diéléktrik: 16,6 jam 9,37 GHz dina 300K
    Youngs Modulus (E): 102,7 GPa (4) (5)
    Modél Gunting (G): 67 GPa (4) (5)
    Modul Bulk (K): 77,2 GPa (4)
    Koéfisién elastis: C11= 129; C12= 48,3; C44= 67.1 (5)
    Wates Elastis Tétéla: 89,6 MPa (13000 psi)
    Babandingan Poisson: 0,28 (4) (5)
    Kelarutan: Teu leyur dina cai
    Beurat molekul: 72.59
    Kelas / Struktur: Intan Kubik, Fd3m