Ge Windows


  • Bahan:Ge
  • Toleransi diaméterna:+0.0/-0.1mm
  • Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
  • Akurasi permukaan: λ/4@632.8nm 
  • Paralelisme: <1'
  • Kualitas permukaan:60-40
  • Hapus aperture:> 90%
  • Beveling: <0.2×45°
  • Lapisan:Desain custom
  • Rincian produk

    Parameter Téknis

    Germanium salaku kristal mono utamana dipaké dina semi-konduktor nyaeta non-absorptive di 2μm mun 20μm wewengkon IR.Hal ieu dipaké di dieu salaku komponén optik pikeun aplikasi wewengkon IR.
    Germanium mangrupakeun bahan indéks luhur anu dipaké pikeun nyieun Attenuated Total Reflection (ATR) prisma pikeun spéktroskopi.Indéks réfraktifna nyaéta Germanium ngajadikeun hiji beamsplitter 50% alam éféktif tanpa merlukeun coatings.Germanium ogé dipaké sacara éksténsif salaku substrat pikeun produksi saringan optik.Germanium nyertakeun sakabéh pita termal 8-14 micron sarta dipaké dina sistem lénsa pikeun Imaging termal.Germanium tiasa AR coated kalawan Inten ngahasilkeun hiji optik hareup pisan tangguh.
    Germanium dipelak nganggo téknik Czochralski ku sajumlah leutik pabrik di Bélgia, AS, Cina sareng Rusia.Indéks réfraktif Germanium robah gancang kalayan suhu sarta bahan jadi opak dina sakabéh panjang gelombang saeutik di luhur 350K salaku celah pita banjir jeung éléktron termal.
    Aplikasi:
    • Idéal pikeun aplikasi deukeut-IR
    • Broadband 3 mun 12 μm palapis anti cerminan
    • Idéal pikeun aplikasi merlukeun dispersi low
    • Great pikeun kakuatan low CO2 aplikasi laser
    Fitur:
    • Jandéla germanium ieu teu ngirimkeun di wewengkon 1.5µm atawa handap, ku kituna aplikasi utama na di wewengkon IR.
    • jandéla Germanium bisa dipaké dina sagala rupa percobaan infra red.

    Rentang transmisi: 1,8 nepi ka 23 μm (1)
    Indéks réfraktif: 4,0026 dina 11 μm (1)(2)
    Leungitna Refleksi: 53% dina 11 μm (Dua permukaan)
    Koéfisién nyerep: <0,027 cm-1@10,6 μm
    Puncak Reststrahlen: n/a
    dn/dT: 396 x 10-6/°C (2)(6)
    dn/dμ = 0: Méh angger
    kapadetan: 5,33 g/cc
    Titik lebur: 936 °C (3)
    Konduktivitas termal: 58,61 W m-1 K-1dina 293K (6)
    Ékspansi termal: 6,1 x 10-6/°C dina 298K (3)(4)(6)
    Teu karasa: Knoop 780
    Kapasitas Panas Spésifik: 310 J Kg-1 K-1(3)
    Konstanta diéléktrik: 16,6 dina 9,37 GHz dina 300K
    Modulus Youngs (E): 102,7 GPa (4) (5)
    Modulus geser (G): 67 GPa (4) (5)
    Modulus Bulk (K): 77.2 GPa (4)
    Koéfisién élastis: C11=129;C12= 48,3;C44=67,1 (5)
    wates élastis katempo: 89,6 MPa (13000 psi)
    Rasio Poisson: 0.28 (4) (5)
    Kalarutan: Teu leyur dina cai
    Beurat Molekul: 72.59
    Kelas/Struktur: Inten kubik, Fd3m