Er, Cr: Kaca / Er, Cr, Yb: Kaca


  • Rod Diaméterna: nepi ka 15 mm
  • Toleransi diaméterna: +0.0000 / -0.0020 di
  • Panjang Toleransi: +0.040 / -0.000 di
  • Dengdekkeun / Sudut Wedge: ± 5 mnt
  • Chamfer: 0,005 ± 0,003 di
  • Sudut Chamfer: 45 deg ± 5 deg
  • Detil Produk

    Parameter téknis

    Kaca fosfat kobop erbium sareng ytterbium ngagaduhan aplikasi anu lega kusabab sipat anu hadé. Kaseueuran, éta mangrupikeun bahan gelas anu pangsaéna pikeun laser 1.54μm kusabab panjang gelombang aman panon na 1540 nm sareng transmisi tinggi ngalangkungan atmosfir. Éta ogé cocog pikeun aplikasi médis dimana kabutuhan panyalindungan panon tiasa sesah pikeun ngatur atanapi ngaleutikeun atanapi ngahambat paniténan visual anu penting. Nembe digunakeun dina komunikasi serat optik tibatan EDFA pikeun langkung super plus na. Aya kamajuan anu saé dina bidang ieu.
    Erbium Glass dikopékeun sareng Er 3+ sareng Yb 3+ sareng cocog kana aplikasi anu ngalibatkeun tingkat pengulangan anu luhur (1 - 6 Hz) sareng dipompa nganggo dioda laser 1535 nm. Kaca ieu sayogi kalayan tingkat luhur Erbium (dugi ka 1,7%).
    Erbium Glass didopopkeun sareng Er 3+, Yb 3+ sareng Cr 3+ sareng cocog sareng aplikasi anu ngalibatkeun pompa lampu xenon. Kaca ieu sering dianggo dina aplikasi laser range finder (LRF).

    Pasipatan Dasar:

    Barang Unit MAKAN14 Cr14
    Suhu Transformasi C 556 455
    Suhu Ngalemeskeun C 605 493
    Coeff. Ékspansi Thermal Linear (20 ~ 100ºC) 10‾⁷ / ºC 87 103
    Konduktivitas termal (@ 25ºC) W / m. K 0,7 0,7
    Kekiatan Tahan Kimia (@ 100ºC beurat cai leungitna tingkat sulingan)   ug / hr.cm2 52 103
    Kapadetan g / cm2 3.06 3.1
    Puncak Panjang gelombang laser nm 1535 1535
    Palang-bagian pikeun émisi Stimulated 10‾²º cm² 0,8 0,8
    Hirupna Fluorescent Ibu 7.7-8.0 7.7-8.0
    Indéks réfraktif (nD) @ 589 nm   1,532 1,539
    Indéks réfraktif (nD) @ 589 nm   1,524 1,53
    dn / dT (20 ~ 100ºC) 10‾⁶ / ºC -1.72 -5.2
    Thereater Coeff. tina Panjang Jalur Optik (20 ~ 100ºC) 10‾⁷ / ºC 29 3.6

    Doping standar

    Varian Er 3+ Yb 3+ Cr 3+
    Er: Yb: Cr: Gelas 0,13 × 10 ^ 20 / cm3 12,3 × 10 ^ 20 / cm3 0,15 × 10 ^ 20 / cm3
    Er: Yb: Gelas 1,3 × 10 ^ 20 / cm3 10 × 10 ^ 20 / cm3