Er,Cr:Kaca/Er,Cr,Yb:Kaca


  • Diaméter rod:nepi ka 15 mm
  • Toleransi diaméterna:+0.0000 / -0.0020 in
  • Toleransi Panjang:+0,040 / -0,000 di
  • Sudut Tilt / Wedge:± 5 mnt
  • Chamfer:0,005 ± 0,003 di
  • Sudut Chamfer:45 deg ± 5 deg
  • Rincian produk

    Parameter téknis

    Erbium sareng ytterbium co-doped kaca fosfat ngagaduhan aplikasi anu lega kusabab sipat anu saé.Lolobana, éta bahan kaca pangalusna pikeun 1.54μm laser alatan panon na panjang gelombang aman tina 1540 nm jeung transmisi tinggi ngaliwatan atmosfir.Éta ogé cocog pikeun aplikasi médis dimana kabutuhan panyalindungan panon meureun hésé pikeun ngatur atawa ngurangan atawa ngahalangan observasi visual penting.Anyar-anyar ieu dianggo dina komunikasi serat optik tibatan EDFA pikeun tambah super na.Aya kamajuan hébat dina widang ieu.
    Erbium Kaca doped kalawan Er 3+ jeung Yb 3+ tur cocog pikeun aplikasi ngalibetkeun laju pengulangan tinggi (1 - 6 Hz) jeung keur ngompa jeung 1535 nm laser diodes.Kaca ieu sadia kalawan tingkat luhur Erbium (nepi ka 1,7%).
    Erbium Kaca doped kalawan Er 3+, Yb 3+ jeung Cr 3+ tur cocog pikeun aplikasi ngalibetkeun lampu xenon ngompa.Kaca ieu sering dianggo dina aplikasi laser range finder (LRF).

    Pasipatan dasar:

    Barang Hijian Er,Yb:Kaca Er,Yb,Cr:Kaca
    Suhu Transformasi ºC 556 455
    Suhu Softening ºC 605 493
    Coeff.Ékspansi Termal Linier (20~100ºC) 10‾⁷/ºC 87 103
    Konduktivitas Termal (@ 25ºC) W/m.ºK 0.7 0.7
    Daya Tahan Kimia (@100ºC cai sulingan tingkat leungitna beurat) ug/hr.cm2 52 103
    Kapadetan g/cm2 3.06 3.1
    Laser Panjang Gelombang Puncak nm 1535 1535
    Cross-bagian pikeun émisi dirangsang 10‾²º cm² 0.8 0.8
    Fluoresensi Hirupna ms 7.7-8.0 7.7-8.0
    Indéks réfraktif (nD) @ 589 nm   1.532 1.539
    Indéks réfraktif (nD) @ 589 nm   1.524 1.53
    dn/dT (20~100ºC) 10‾⁶/ºC -1.72 -5.2
    Thermal Coeff.Panjang Jalur Optik (20~100ºC) 10‾⁷/ºC 29 3.6

    Doping baku

    Varian Éh 3+ Yb 3+ Cr 3+
    Er:Yb:Cr:Kaca 0,13×10^20/cm3 12,3×10^20/cm3 0,15×10^20/cm3
    Er:Yb:Kaca 1,3×10^20/cm3 10×10^20/cm3